53 ja 58 algusega on selgelt kahtlane seltskond.
50 on "vana raha"... ja märgates pimedas lähenevaid ksenoonlaternaid tead, et raha sõidab vastu.
50 pole mitte "vana raha" vaid "vana reha" ... ka need numbrid on läinud taaskasutusse. Ja ega kombinaatorid ohmakad ple, et neid kasutamata jätavad
No näiteks aastal 2001, kui oli aktuaalne paketi ja numbri vahetus, jagati juba 53 numbreid.
Aastal 1999 aga 52 numbreid.
Ja kui see 50 number hea ega ilus ei ole, pole see mitte midagi erilist.
Aastal 1999 aga 52 numbreid.
Ja kui see 50 number hea ega ilus ei ole, pole see mitte midagi erilist.
Ilusate numbrite ostmise (broneerimise) teenus on EMT-l olemas juba mitmed-setmed head aastad. Nii et ses osas pole Bravocom küll midagi revolutsioonilist välja mõelnud.
üle 20 kliendi on neil suure tõenäosusega juba olemas ( sunniviisiliselt omad töötajad :))
052 oli NMT number. veel "vanem raha", aga keegi ei paista enam mäletavat. tegelikult ma ei teagi millise numbri saab liitudes emt-ga praegu, igatahes aasta tagasi võis vabalt saada veel 50-nega algava numbri. nii, et numbrist ei tasu end pimestada lasta
ahjaa, ja tegelikult on "ilusate" numbrite broneerimine üldse mingi pedede värk. no ütelge mis isikupära on inimesel numbriga 50 00000. nõme number, sassi läheb ka kergelt valides
rick12, sul on suht õigus. Järgmise kuu lõpuks on juba üle 100 (võibla), sest kõik võrkturundusega müüjad ja edasimüüjad ja edasimüüjate edasimüüjad peavad omale selle numbri võtma.
Ei muud, kui et 28/10/04 kell 17:27 oli saidil loendur:
Hetkel on broneeritud 393 numbrit
Üks jume sellel ideel siiski on: inimene saab suht vabalt valida numbri, millel on talle mingi tähendus, mitte üksnes 12345 jne. No nii nagu lapsele paneb nime :)
Hetkel on broneeritud 393 numbrit
Üks jume sellel ideel siiski on: inimene saab suht vabalt valida numbri, millel on talle mingi tähendus, mitte üksnes 12345 jne. No nii nagu lapsele paneb nime :)
oli alles hiljuti kui valiti 8 250 ________
rightsaid
052 ei ole veel vanem raha, NMT number oli kujul (näiteks) 25244555, samale kliendile anti GSM number 25044555, siis muutus see kujule 05044555 ja nüüd on juba 5044555, 052 või siis nüüdseks 52 algusega GSM numbrid tulid alles siis kasutusele kui NMT võrkugi vist enam polnud
ilusatest numbritest on mul kama, numbrivalik on siis küll mõistetav kui tahetakse näiteks firma töötajaile ühtset numbriplaani saada, a la 5044500, 5044501, 5044502, võimaluse korral seda ka veel lauanumbritega ühtlustades, a la 5044500 või 6044500 jne.
052 ei ole veel vanem raha, NMT number oli kujul (näiteks) 25244555, samale kliendile anti GSM number 25044555, siis muutus see kujule 05044555 ja nüüd on juba 5044555, 052 või siis nüüdseks 52 algusega GSM numbrid tulid alles siis kasutusele kui NMT võrkugi vist enam polnud
ilusatest numbritest on mul kama, numbrivalik on siis küll mõistetav kui tahetakse näiteks firma töötajaile ühtset numbriplaani saada, a la 5044500, 5044501, 5044502, võimaluse korral seda ka veel lauanumbritega ühtlustades, a la 5044500 või 6044500 jne.
Eks paljud firmad jaura sellesama asja nimel, millest Henno just rääkis. Et laua ja mobla lõpud oleksid sarnased, alaku nad kasvõi 545-ga. Ometi pole sel mingit tähtsust, sest kõik operaatorid, kes täna sideteenust pakuvad (mitte võrkturustuse teenust :) võimaldavad helistada lühivalikutega, mis on niigi sarnased ntx lauatel 6123456, lühivalik moblale 73456 jne analoogilised süsteemid. Vahet pole. Nii et see on analoogne kiiks 050 maagiaga.
Aga kuni see kiiks kestab, on ETL aktsionärid häppid.
Muide, mind palju rohkem huvitaks, kui palju on inimesi, kes REAALSELT USUVAD, et kui nende number algab 50-ga siis annab see neile midagi juurde. Täpsemini mida?
Aga kuni see kiiks kestab, on ETL aktsionärid häppid.
Muide, mind palju rohkem huvitaks, kui palju on inimesi, kes REAALSELT USUVAD, et kui nende number algab 50-ga siis annab see neile midagi juurde. Täpsemini mida?
Jah, see maagia on olemas. Ja tõttöleda imestan isegi, kui mõnel liiga noorel inimesel on (0)50 algusega number, aga tõesti need läksid vahepeal teisele ringile ja kuuldavasti isegi EMTi töötajad sokutavad sõpradele, kui midagi vabaks jääb.
Ise aga olen juba neljanda numbriga (üks imeliku algusega :P) aga helistab samahästi.
Lõppude lõpuks - kes sul tänapäeval numbrit meeles peab või käsitsi valib??? Vahet pole see number. Võibolla neile on kes tirinaid tirivad pilte liputavad ja telefone neoonkummidega kõhupeale riputavad...
Ise aga olen juba neljanda numbriga (üks imeliku algusega :P) aga helistab samahästi.
Lõppude lõpuks - kes sul tänapäeval numbrit meeles peab või käsitsi valib??? Vahet pole see number. Võibolla neile on kes tirinaid tirivad pilte liputavad ja telefone neoonkummidega kõhupeale riputavad...
Kusjuures mulle küll mingi pärast tundub, ma ei tea isegi miks, et see 50 algusega inimene on ikka tegija küll ja kui ma ausalt ütlen, siis enamus ka on :))
need kes 50 numbrile suurt väärtust omistavad, ongi vist selle ricki sugused isehakanud "'ärimehed".
trader fck you.
kle trader selgita mulle mõistet isehakanud ärimees, samahästi võin lahmida, et oled isehakanud trader, homo jne
henno, siin eksid küll. nmt oli veel päris hiljuti olemas. 99 minu teada veel küll ning tean omast käest juhust kus jäeti 252 (052 muidugi polnud, my mistake) alles kuna lihtsalt 250 oli läinud sama numbriga. arvan, et ka tõnu tee, kes oli esimene emt direktor kasutab siiani 52 algavaga numbrit
Kas te võtaksite tõsiselt sellise väikefirma esindajat, kelle number algab kahtlase kombinatsiooniga? Teeb mingit sigadust kokku ja vahetab jälle numbri ära. 50 algav number näitab vähemalt seda, et on juba vana tegija. Muidugi, eks see aura hakkab kaduma, sest lihtsalt 50 numbreid ei jätku.