Futuurid tegid korraliku hüppe üles, ainult LEH kõigub -4% juures $32.38 tasemel, kuid XLF on 0-ist juba +0.7% jõudnud peale makrot.
Mingid hiiglaslikud blokid on hakanud liikuma Lehmanis. Long LEH 32.38
Ei tasuks unustada, et LEH-il 18 juuni tulemused. Mind teeks viimase aja nõrkus pigem veidi murelikuks.
Fed's Bernanke says brokers, banks must be prepared for strains
ASH sucks
Lehmani (LEH) keskmine on hetkel 32.13. Postiooni suurus: suhteliselt väike.
Ma ootan, et S&P conf call saaks läbi. Nad nämmutavad läbi eile öeldut natuke negatiivsemates toonides. Sellest on vähemalt osaliselt tingitud ka müügisurve minu arvates.
Ma ootan, et S&P conf call saaks läbi. Nad nämmutavad läbi eile öeldut natuke negatiivsemates toonides. Sellest on vähemalt osaliselt tingitud ka müügisurve minu arvates.
Eilsest börsipäevast läbi käinud KOL on oma uutel ajaloolistel tippudel ning kaupleb hetkel $55.75 peal.
Pluss siis shordid üritavad võtta viimast Lehmanist, et aktsiat alla suruda offeringi eel. Kui selline üldse tuleb, sest juhtkond andis täna hommikul mõista, et offering on vaid üks võimalikest variantidest, mida nad kaaluvad. Kuigi ega ma muid eriti ei näe.
Must mees siis varsti ametlikult demokraatide kandidaat?
Reports say that Hillary Clinton to acknowledge tonight that Obama has nomination - CNBC
Reports say that Hillary Clinton to acknowledge tonight that Obama has nomination - CNBC
Lehman sai jalad alla, kuna turul liigub kuulujutt, et täna õhtul hakkab juhtkond aktsiat kaitsma. Mina müün .40-60 iga 5 sendi tagant paki.
Sellised kuulukad on tavaliselt jama, kuid vähemalt ideeliselt sobib see asi tänasesse päeva (S&P viimase aja sõnavõttude ja aktsia kukkumise valguses).
Sellised kuulukad on tavaliselt jama, kuid vähemalt ideeliselt sobib see asi tänasesse päeva (S&P viimase aja sõnavõttude ja aktsia kukkumise valguses).
Children's Place (PLCE) pikk 32.58 kesk. Buckingham research laksas just downgrade Neutrali peale, kuid -4% on reeglina natuke liiga suur liikumine dg peale. Proovib siis shortidele veidi valu teha.
Backgroundiks võib öelda, et Buckingahm on üks parimaid retailereid katvaid analüüsimaju. Neile vastuastumiseks peab veidi rumal olema :)
PLCE keskmine on 32.38
See downgrade ostus keskmisest veidi tigedamaks ja sunnib mind madalamalt juurde võtma. Keskmine: 32.27 Suurus: keskmine.
Downgrade sisu lühidalt:
We are lowering our rating on shares of The Children's Place to Neutral from Strong Buy based on the following considerations:
Based on our channel checks and comments from other retailers, we believe that sales trends in May decelerated from April's +15%, possibly to a degree greater than what the street is anticipating. Our May expectation is +2-4%. While the consensus is +2.4%, we think the buy-side will be disappointed by anything less than +HSD.
Ühesõnaga Buckingham on tavalises headuses.Aga nüüdseks on aktsia juba 6% all ja minu keskmine 32.21. Palju downside enam järgi pole ma arvan.
We are lowering our rating on shares of The Children's Place to Neutral from Strong Buy based on the following considerations:
Based on our channel checks and comments from other retailers, we believe that sales trends in May decelerated from April's +15%, possibly to a degree greater than what the street is anticipating. Our May expectation is +2-4%. While the consensus is +2.4%, we think the buy-side will be disappointed by anything less than +HSD.
Ühesõnaga Buckingham on tavalises headuses.Aga nüüdseks on aktsia juba 6% all ja minu keskmine 32.21. Palju downside enam järgi pole ma arvan.
Big balls, enek. Kui arvad, et Bucky peale ainult shordid sisse tulevad, siis paned natuke mööda. Me võime vabalt seda 30 kandis näha.
Millal sa viimati averagemisega vastu nina said?
Millal sa viimati averagemisega vastu nina said?
Kui hüpatakse Buy reitingust üle otse Neutrali peale, siis teeb kibedaks küll.
Street: Eelmine nädal. Mingi 10k.
enek,
Ma olen nõus sinu peale panema 100k usd ,et sa mees ajad ikka erilist paska.Mingi 10k?, hea trader ei ole suuteline nii suurt lossi saama.
Ma olen nõus sinu peale panema 100k usd ,et sa mees ajad ikka erilist paska.Mingi 10k?, hea trader ei ole suuteline nii suurt lossi saama.
MMMM, on sul see 100K USD et sellega laiad?
PLCE kesk 31.96
PLCE kesk 31.96