Ladenburg Thalmann avaldab briefingus arvamust Lehman Brothersi (LEH) kohta:
Ladenburg Thalmann notes that the spread on the credit default swap associated with LEH has risen sharply in recent weeks. It also means that the co will be tested to prove its balance sheet is in sound condition.They say it also means that the co will be tested to prove its balance sheet is in sound condition. The co has been preparing for this test in recent months by attempting to raise long-term capital. What the co did not do and is now attempting to do is shrink the size of its balance sheet, says the firm. Now LEH's ratings have been challenged and it is attempting to shrink its balance sheet. This, of course, compounds the first error, says the firm. When the St. knows a firm is trying to liquefy, they say it exacts a high price. Firm says this means that LEH will have difficulty in its attempts to sell assets. It will take losses says the firm. The firm has estimated a breakeven result for the co in Q2 based on a bad experience with hedging. This may now prove to be too optimistic, they say, since asset sales could cause a loss. They say these possible losses could, in turn, cause the firm to raise more capital. How much is really unknown but if the number is $4 bln, this would result in the issuance of 120 mln plus shares and this would dilute future results by 15% to 20%, says the firm. Firm says LEH is in for a long tough period ahead.
Saame kokku ja teema ära asja,pole probleem.
Mis size sul PLCE-s juba on ja kas see on su tavalisest size´st erinev?
ma paha pole, aga 100K USD kihlvedu tahaks näda küll :D
tee LHV-s PLCE ostu copy?ma arvan ,et enamus loeks sind usutavamaks siis veits!
SPETS pani omal ajal treide üles :)
noh enek?millega tegeled seal?joonistad midagi või?
MMMM,
Kuna sa ise alustasid, siis kõigepealt show me the cash. Tee väljavõte ja saada ene.keke@mail.ee. Kui see on OK, saadan oma tolle päeva lossi statementi vastu.
Ütlen veel, et ma ei jäta seda 100K USD endale, vaid olen nõus selle ära annetama.
Ei kasuta LHV-d.
Kuna sa ise alustasid, siis kõigepealt show me the cash. Tee väljavõte ja saada ene.keke@mail.ee. Kui see on OK, saadan oma tolle päeva lossi statementi vastu.
Ütlen veel, et ma ei jäta seda 100K USD endale, vaid olen nõus selle ära annetama.
Ei kasuta LHV-d.
ma betiks, et enek on on pro
suht olulisi nüansse mainib teinekord, mida päris algaja ei tea.
suht olulisi nüansse mainib teinekord, mida päris algaja ei tea.
nonii,
jälle karvupidi koos
jälle karvupidi koos
Kui sa valetad siis tahaks ju mina 100k sinult saada,miks peaks ma ennem sulle kindluse andma ,et sa võid ....hu saada selle teemaga?me peaks ikka kokku saama ja asja täpselt paika panema?
No sina ju alustasid oma 100K USD jutuga. Now back it up with some cash. Lihtne.
kuulge aitab juba,
see on mingi dick-contest või
see on mingi dick-contest või
Miks sa ei suuda siis nii lihtsat asja ära teha ,et panna üles PLCE ostu copy? oleksid ju mega tegija LHV-s ku asi päriselt nii on nagu väidad! anna copy ja kõik kuulavad sind hoolega!
speedy,ära nussi
alles läks huvitavaks
alles läks huvitavaks
MMMM, nõrk
Come on, mida sa hämad nüüd. Put up the cash. See läheb kõik for a good cause.
Depressiivsed eesti väiketraderid...
ma mängisin lasteaias viimati seda mängu
näita mulle, siis ma näitan sulle
näita mulle, siis ma näitan sulle
Ma ei pane ju ajsa lihtsalt mängu,kas tuleb vastu ka 100k? selles on teema?