Börsipäev 16. detsember - Fedi päev

tikud sugelevad jah, aga peaks vist arstilt suudimatuse tunnistuse enne valja kauplema, palju ei peakski selleks teesklema
pole seda tõendit vaja, piisab kui pärast etendusse lõppu turvakaamerasse lefa-lefa teed :)
Pressiteade natuke venis täna:

FOMC sets Fed Funds rate to range of 0%-0.25%
Turgudel +1% kohe juurde.
idioodid ruulivad
The Federal Reserve will employ all available tools to promote the resumption of sustainable economic growth and to preserve price stability. In particular, the Committee anticipates that weak economic conditions are likely to warrant exceptionally low levels of the federal funds rate for some time.
mis ei tähenda muud, kui et asjad on ikka väga sitad
aga see 1% on imetore
kui mingid tyrnüflid pole suutnud viimased vähemalt 10 aastat teha õigeid otsuseid, siis miks see õige pidi olema?
palun öelge mulle numbriliselt, mis on uus FEDi intress?

0...+,25

???
0,25%
Ja kust selline info? Ma näen hoopis seda:

The Federal Open Market Committee decided today to establish a target range for the federal funds rate of 0 to 1/4 percent.

momentum, Fedi pressiteade.

Milles küsimus?

Väga hea. Jah, ja sealt ma selle copysigi. Ja nüüd paluks välja võtta lõik mis ütleb, et FED cuttis 0,25 PEALE sest mina olen segaduses.
vähemalt enam eriti kuskile langetada pole ja seega intresside vahe koha pealt võiks usd kukkumine olla end ammendanud

samas kui muid põhjuseid kursi languseks kindlasti jagub
momentum, aga kus see lõik olema peab?
Natsa hilja, kuid Cramer ennustab nüüd pankade investoritele kulda ja karda.
MS, GS, BAC, C, JPM, MER
Target rate on vahemik 0..0,25 ehk siis cut 0,75..1% võrreldes varasemaga.
GE osas üllatusi ei tulnud. Midagi uut ei öeldud, viidati pikale dividendiajaloole ning kvartaliprognoose enam ei pakuta. Kvartalite kaupa ei suudeta äritegevust hinnata, aga terve järgmise aasta peale teatakse, et cash flow on täpselt nii palju (ok, natuke siiski kõrgem), et dividendideks jätkuks...
Ma ei tea. Näiteks seal pressikas. Aga discount rate EI VÕRDU FED funds rate´ga. Ja FED funds rate on "see" intress mida me jälgime.

FED funds cutiti mingisse amorfsesse, kujuta, lõhnata, värvita, struktuurita range´i : The Federal Open Market Committee decided today to establish a target range for the federal funds rate of 0 to 1/4 percent.

Discount rate cutiti -75 bps võrra 25 bps peale: In a related action, the Board of Governors unanimously approved a 75-basis-point decrease in the discount rate to 1/2 percent.

Correct me if i am wrong!
Kõik õige ju. :) Kust sa üldse võtsid selle 0.25%?