Absoluutselt kõik räägivad, et cutiti 25 PEALE. Aga mina olen selle tõttu nüüd segaduses. Ehk ma tahaks ka nüüd aru saada mis toimub.
Arvan, et seda tehakse lihtsuse huvides... sest nullini ka ju kohe ei cutitud. :) Tegelikult ikka vahemikku.
Nunuh, nüüd on ikka tõsiseks ralliks lahti läinud, SPY +4% ning täna tulemused avaldanud GS +16%.
Homne jokker veelgi enam ..
MS 16.81 Up 3.17 (23.24%)
MS 16.81 Up 3.17 (23.24%)
Sa räägid nagu see oleks tavapärane. Cuttida range´i. Sinna kuhugile. Umbes. Near, around.
Mis ei ole*. (Intended federal funds rate. Change and level, 1990 to present)
(*Kuigi USA intressid pole ka varem alla 1% olnud, seega kogu see protsess ongi juba tavapärase taseme nagunii ületanud.)
Aga mis on siis õige intress? Õige on siis "range nulli ja 0,25% vahel"? Ehk FED on lähenenud loominguliselt ja mõelnud out of the box?
Mis ei ole*. (Intended federal funds rate. Change and level, 1990 to present)
(*Kuigi USA intressid pole ka varem alla 1% olnud, seega kogu see protsess ongi juba tavapärase taseme nagunii ületanud.)
Aga mis on siis õige intress? Õige on siis "range nulli ja 0,25% vahel"? Ehk FED on lähenenud loominguliselt ja mõelnud out of the box?
Pankade reservid Fedi juures peaksid praegu päris suured olema, mis on effective määra juba varem alla 0.25% lükanud. Nüüd toodi nominal-rate järgi. Tõenäoliselt tulebki seda tõlgendada vahemikuna, aga mis number graafikule pannakse, ei oska öelda.
SAY päevaga alla 65% (12,55 usd pealt 5,7usd), ja after-hours kohe pluss 20 % tagasi (5,7 pealt 6,8 usd). Kas mingi uudis tuli pealt turu kinniminekut? Või lihtsalt põrkab veidi tagasi?
On vahemik 0 -0.25% - mida iganes see ka tähendab.
Fed teeb üldse nalja. Mingi hetk oli WSJs uudis, et Fed hakkab võlga emiteerima nagu U.S. Treasury. Et siis mismoodi? Sa ise oled raha emiteeriv asutus ja siis emiteerid veel võlga ka? Sisuliselt emiteerid raha, millelt maksad intressi? Mõni targem võiks ära seletada WTF...
Fed teeb üldse nalja. Mingi hetk oli WSJs uudis, et Fed hakkab võlga emiteerima nagu U.S. Treasury. Et siis mismoodi? Sa ise oled raha emiteeriv asutus ja siis emiteerid veel võlga ka? Sisuliselt emiteerid raha, millelt maksad intressi? Mõni targem võiks ära seletada WTF...
Mina saan nii aru, et mingi pöörase innovaatilise idee kohaselt saab FED oma enda võlakirju müües steriliseerida tagantjärgi varem väärtusetute tagatisvarade tagatisel välja antud raha.