See siis täna õhtul. Black swan event?
Täidab oma lubadust ja viib (aktsia)hinnad alla
suht nagu matusemuusika vist on ka jänkis. tea kaua seal läheb, kuni katus pealt lendab.
USA börsidel toimuvat oleks vist õige nimetada sõiduks Ameerika mägedel?
Ja tänan mind mainimast. Kuna eelmised sõnavõtud pole veel teoks saanud, siis olen ootel, kuigi oleme eelmistele ütlustele kohati üsna lähedal käinud. Teie, kes näeb minu postituses ostukohta, andke minna, sest väiksem ostukoht on lähiajal saabumas. Kas ei oska seisukohta võtta? Pole hullu, nii kauaks võib istuma jääda. Ülejäänud uidake edasi nendel Ameerika mägedel, kust võib isegi veidi kasu leida ja mina nende hulgas, kuigi kindel seisukoht on olemas.
Kas oleks võimalik täpsustada, et mida ja mis hinnaga tasub osta? Või siis müüa?
Üksikaktsiatega ma üldjuhul ei tegele, sest indeksi (SP500) liikumine on paremini ette aimatav.
Indeksiga kauplemine on muidugi ka väga mõistlik tegevus.
Millega muidu härra/proua/preili hangeldab (vabandust, ei tea teie staatust)? Mis on teie arvates mõistlik?
Ilmselgelt oli sinu küsimus liiga keeruline tema jaoks.
Pole tema tase!
Aktsiateset ei tea ta midagi, makroökonoomika pilti ei oma aga teab täpselt kuhu S&P läheb
Jah, ma soovitangi osta sellist penny-stocki laadset kräppi nagu siin LHV foorumis valdavalt soovitatakse ning samuti pidevalt indeksitega kaubelda.
Sigadega tuleb hangeldada, ikka sigadega!
Pilt on selge, keegi läheb varsti kombinaati.
Paluks pilti ka selle kohta, kui halvematest päevadest ilma jääks.
Kas saaksid täpsustada, et mis instrumenti ja millal tuleb osta või müüa, et SP500 liikumisest kasu lõigata?
SP500 tõusule ei tasu see aasta panustada, tasub osta ülemüüdud aktsiaid ja need siis jälle esimesel võimalusel rahaks teha. Kauplejate aasta, investoritele kaotatud aasta.
Selle saad siis, kui õpid tõenäosuslikult mõtlema. Sama tõenäosusega nagu sa ei suuda täpselt ajastada parimaid tõusupäevi, ei suuda sa seda ka languspäevadel.
Kas tuleb Nasdaqil -5 päev ära?
Buffettil kokakoola rahulikult kihiseb laua peal ja ootab intervjuud kauni reporteriga…
Buffetti kola kihiseb alles korraliklu siis kui krüptoturg on -90% alla tulnud