Viimati südalinnast lennujaama 2€/km Boltiga. Peaks nagu teenima küll selliste hindadega.
Hiljuti reastati baltikumi hinnalisemaid firmasid ja Bolti seal polnud (oleks vist kalleim olnud?), sest ei asu siin.
Keegi teab kus ta siis paikneb täpsemalt?
Hiljuti reastati baltikumi hinnalisemaid firmasid ja Bolti seal polnud (oleks vist kalleim olnud?), sest ei asu siin.
Keegi teab kus ta siis paikneb täpsemalt?
Bolt on Eesti firma.
https://ariregister.rik.ee/est/company/12417834/Bolt-Technology-O%C3%9C?search_id=1b6e6ee&pos=1
https://ariregister.rik.ee/est/company/12417834/Bolt-Technology-O%C3%9C?search_id=1b6e6ee&pos=1
Need invest inimesed kes selle nimekirja koostasid leiavad, et ei ole Eesti ettevõte:
"Balti ettevõtete väärtuse analüüsis hinnati ligikaudu 1000 Leedu, Läti ja Eesti ettevõtte andmeid. Võrreldavate kordajate meetodi abil määrati ettevõtte väärtus (või finantsteenuseid pakkuvate ettevõtete puhul omakapitali väärtus). Oluline on märkida, et uuringus kasutati ainult avalikult kättesaadavaid andmeid Balti riikides registreeritud ettevõtete kohta. Sellest tulenevalt jäeti uuringust välja silmapaistvad Balti tehnoloogiaettevõtjad ja ükssarvik-ettevõtted, kes on otsustanud oma finantstulemused konsolideerida väljaspool Balti riike.
---------------------
Vaatasin selle oma viimase Bolt sõidu arvet mis meilile tuleb 'Bolt Estonia' aadressilt, selle on koostanud ilma sissemakseta asutatud värske OÜ mis paikneb paneelmaja korteris Võrus, mille omanik, 1 mees, on erineva nimega kui taksojuht kes roolis oli.
----------------------
Kui vaadata seda ülalmainitud Bolt techi siis näha, et maksustatav käive per Q kukkus nulli 5 a tagasi, 16,2 milli pealt. Ometigi suur raha (D1, Mersu, Villigud, Sequoia jt. fondid) passivad seal. Bolti väärtus peaks olema 6-7 jardi viimaste kaasamiste põhjal.
Kas 5 a tagasi algas arvete outsourcemine 'mees, koer ja 2 taksot OÜ' firmadele kes mulle Bolti nimel ja -logoga arve väljastas ma ei tea. Igatahes muutus midagi mis muudab Bolti selle nimekirja koostanud Nasdaqi jt. inimeste jaoks mitte Eesti firmaks. Küsimus ongi, et kus siis Bolt konsolideerib oma tulemused?
"Balti ettevõtete väärtuse analüüsis hinnati ligikaudu 1000 Leedu, Läti ja Eesti ettevõtte andmeid. Võrreldavate kordajate meetodi abil määrati ettevõtte väärtus (või finantsteenuseid pakkuvate ettevõtete puhul omakapitali väärtus). Oluline on märkida, et uuringus kasutati ainult avalikult kättesaadavaid andmeid Balti riikides registreeritud ettevõtete kohta. Sellest tulenevalt jäeti uuringust välja silmapaistvad Balti tehnoloogiaettevõtjad ja ükssarvik-ettevõtted, kes on otsustanud oma finantstulemused konsolideerida väljaspool Balti riike.
---------------------
Vaatasin selle oma viimase Bolt sõidu arvet mis meilile tuleb 'Bolt Estonia' aadressilt, selle on koostanud ilma sissemakseta asutatud värske OÜ mis paikneb paneelmaja korteris Võrus, mille omanik, 1 mees, on erineva nimega kui taksojuht kes roolis oli.
----------------------
Kui vaadata seda ülalmainitud Bolt techi siis näha, et maksustatav käive per Q kukkus nulli 5 a tagasi, 16,2 milli pealt. Ometigi suur raha (D1, Mersu, Villigud, Sequoia jt. fondid) passivad seal. Bolti väärtus peaks olema 6-7 jardi viimaste kaasamiste põhjal.
Kas 5 a tagasi algas arvete outsourcemine 'mees, koer ja 2 taksot OÜ' firmadele kes mulle Bolti nimel ja -logoga arve väljastas ma ei tea. Igatahes muutus midagi mis muudab Bolti selle nimekirja koostanud Nasdaqi jt. inimeste jaoks mitte Eesti firmaks. Küsimus ongi, et kus siis Bolt konsolideerib oma tulemused?
Käive on selles äriühingus. Kogu struktuuri emaettevõte on Bolt Technology OÜ, mida näitab juba kasvõi äriregistri lehelt sulle kuvatav omanikestruktuur. Uuringu koostajad on kas dilentandid või eksisid.
LinkedIni feedist jooksis läbi Uberi konkurentide väärtuse võrdlus.
Tundub, et Prudentia ja Nasdaq on aastaid seda vigast Top-i avaldanud, siin pole ka midagi:
https://top101.ee/index.php/top-101/2023/turnover/desc
https://top101.ee/index.php/top-101/2023/turnover/desc
Kuu aega tagasi pakuti võimalust osta väga väikeses koguses Bolt Technology aktsiaid secondary tehinguga ettevõtte valuationi pealt 5bn EUR, mis on ca 33% madalam viimasest suurest rahakaasamisest jaanuaris 2022.a.
"cash"
Kuu aega tagasi pakuti võimalust osta väga väikeses koguses Bolt Technology aktsiaid secondary tehinguga ettevõtte valuationi pealt 5bn EUR, mis on ca 33% madalam viimasest suurest rahakaasamisest jaanuaris 2022.a.
Kui see on nii, siis on varsti börsikellade helinat kuulda.
Bird Electric Scooter Company Files for Bankruptcy
The vehicle-rental provider was valued at $2.5 billion in 2019.
Loodame, et Boldil on ikka cashi, et see raske aeg üle elada.
The vehicle-rental provider was valued at $2.5 billion in 2019.
Loodame, et Boldil on ikka cashi, et see raske aeg üle elada.
Möödunud aasta septembris alustas endine Ekspress Grupi finantsjuht Signe Kukin tööd Boltis, et aidata tehnoloogiafirmal teha ettevalmistusi 2025. aastasse planeeritud börsidebüüdiks. Pärast viit ettevõttes töötatud kuud on Kukin Boltist lahkunud, ent kumbki osapool olukorda kommenteerida ei soovi.
https://digipro.geenius.ee/rubriik/uudis/signe-kukini-ja-bolti-teed-laksid-parast-viit-kuud-lahku-see-on-minu-ja-ettevotte-vaheline-asi/
https://digipro.geenius.ee/rubriik/uudis/signe-kukini-ja-bolti-teed-laksid-parast-viit-kuud-lahku-see-on-minu-ja-ettevotte-vaheline-asi/
Bolt Drive laienes Keilasse! Selle suurepärase uudisega ilmselt võlutakse tulevasi aktsionäre.
Kas kellelgi on veel kogemust, et just viimase poole aasta jooksul on nii Bolti taksojuhtide kui kullerite kvaliteet üsna katastroofiliselt kukkunud?
Isegi niipalju, et ma vähegi kui võimalik, valin Uberi ja Wolti nende asemel. ja tutvusringkonnas on rida inimesi sama teinud.
Isegi niipalju, et ma vähegi kui võimalik, valin Uberi ja Wolti nende asemel. ja tutvusringkonnas on rida inimesi sama teinud.
Palju pole vaja. Paar negatiivset kogemust ja aidaa. Kõriauguni sai nendest muhammadabdulitest ja ega need vasjad lenksus ka paremad pole. Ei meeldinud olematu liikluskultuur. Muahmedid lähenesid liiklusseadusega kehtestatud reeglitele väga loovalt ja vasjad sobiksid pigem küttepuid vedama.
Kui vähegi võimalik, siis eelistan Forus taksot. Bolti kohta sama jutt.
rikkuritel võiks oma privaat autojuht olla:)
Minul vastupidised kogemused - alati kõik olnud super nii sõitudel kui ka toidu tellimisel. Isegi kui toidukoht viimati ajas tooted segamini, siis sai kohe kiirelt raha tagasi jne. Ei näe mingit põhjust kedagi teist kasutadagi, kui Bolt on piisavalt heal tasemel!
Mul oli samuti hiljuti super kogemus. Juht keeras ristmikul vales suunas aga ütles net problem. Tõmbas üle mitme rea ja haljasala U pöörde. Sõnapidaja juht oli- polnudki probleeme ja sain koju.
Bolt on Murphy seaduse tuletus - kui midagi saab untsu minna, siis läheb ta untsu ainult kõige halvemal ajal.
Kui tahad niisama õhtul peolt koju saada, siis töötab Bolt nagu õlitatult.
Aga kui tahad last eemalt trenni saata, siis saadab Bolt sulle juhi, kes ootab vale koha peal ega räägi ühtki sulle mõistetavat keelt. Mõtle ise, kuidas auto ja uiskudel laps kokku viia. Oma raha eest muidugi.
Ja kui kella pealt kohtumisele minnes valid parkimisele mõeldes oma auto asemel Bolti, siis teatab äpp sulle muretu järjepidevusega, et takso on 3 minuti pärast kohal. Ja nii 17 minutit järjest. Hiljem teatab klienditeenindus, et aga te ju ei tühistanud tellimust ja lõpuks ikkagi kasutasite teenust. Right...
Kui tahad niisama õhtul peolt koju saada, siis töötab Bolt nagu õlitatult.
Aga kui tahad last eemalt trenni saata, siis saadab Bolt sulle juhi, kes ootab vale koha peal ega räägi ühtki sulle mõistetavat keelt. Mõtle ise, kuidas auto ja uiskudel laps kokku viia. Oma raha eest muidugi.
Ja kui kella pealt kohtumisele minnes valid parkimisele mõeldes oma auto asemel Bolti, siis teatab äpp sulle muretu järjepidevusega, et takso on 3 minuti pärast kohal. Ja nii 17 minutit järjest. Hiljem teatab klienditeenindus, et aga te ju ei tühistanud tellimust ja lõpuks ikkagi kasutasite teenust. Right...
Üks teemakohane tähelepanek ka minu poolt.
Üks boldiminut on midagi muud kui tavaline minut. Iga kord Bolti tellides vaatan seda (prohvetlikku) videot (mul on alati aega seda vaadata):
https://www.youtube.com/watch?v=heiyM61dfio
PS! Samas hiljutiti üks autojuht Vilniuses (pärit Egiptusest) palus minu luba tagasipöördeks üle pideva joone sellises inglise keeles, mida vanasti räägiti vaid mõisates ja täna võib seda osaliselt kuulda seriaalis "Midsommeri mõrvad."
Pikk lugu kokku - nõudluse tekitamisega on nad olnud edukad ja nõudlusest sõltub ka nende tulevik. Käed-jalad hääletavad praegu ja IPO korral kapital hääletab, kas see kõik oli illusioon või siiski edulugu.
Jõudu!
Inglise keel mõistagi ei teisenda tavalisi minuteid boldiminutiteks.
Üks boldiminut on midagi muud kui tavaline minut. Iga kord Bolti tellides vaatan seda (prohvetlikku) videot (mul on alati aega seda vaadata):
https://www.youtube.com/watch?v=heiyM61dfio
PS! Samas hiljutiti üks autojuht Vilniuses (pärit Egiptusest) palus minu luba tagasipöördeks üle pideva joone sellises inglise keeles, mida vanasti räägiti vaid mõisates ja täna võib seda osaliselt kuulda seriaalis "Midsommeri mõrvad."
Pikk lugu kokku - nõudluse tekitamisega on nad olnud edukad ja nõudlusest sõltub ka nende tulevik. Käed-jalad hääletavad praegu ja IPO korral kapital hääletab, kas see kõik oli illusioon või siiski edulugu.
Jõudu!
Inglise keel mõistagi ei teisenda tavalisi minuteid boldiminutiteks.