rams, mis selles depressivset on?
pilet 1K. vip laud 8K. pole paha. Sponsorlus jätkub edasi.
See pilt vist jääb absoluutseks eesti klassikaks.
See pilt vist jääb absoluutseks eesti klassikaks.

Mul maapoisina tekkib alati seda UO-d vaadates mõttes küsimus piimaanni kohta.
Mida rohkem esimese eesti läbupilte, seda enam Koera "Maiu on piimaauto" allegooria jõuab kohale.
liiga hea, et olla tõsi .... ufb
Sellel pildil on suisa kaks beibendussektori mulli.
Mainitud läbu piltidest saab ikka väga hea läbilõik lihaleti sortimendist. Ma tegin endale lausa kollaaži.
Samas, ma ei välistaks, et ma elan välja oma väiklase elamata elu.
Samas, ma ei välistaks, et ma elan välja oma väiklase elamata elu.
No küll on gabariidid ikka mõnel-raske niiviisi ju manööverdada!
Ma isegi ei tahaks ette kujutada, millised need "mullid" mingi paari-kolmekümne aasta pärast on. Nibu asukoht - põlvekeder.
winger, ma ei välistaks, et sa oled õnnelik inimene, et sa seda elu elama ei pea. :-D
Mõmmik, õnn on suhteline asi. Ma kujutan ette, too kaalikas on õnnelik nii fotol kui ka kaadri taha jäänud õndsast õnnistusest.
Muideks, samas mõned piltidele jäänud isendid on esmapilgul täiesti võetavad. Näiteks.

Mis ma ka elust ja naistest tean ;-)
Muideks, samas mõned piltidele jäänud isendid on esmapilgul täiesti võetavad. Näiteks.

Mis ma ka elust ja naistest tean ;-)
Kas jim on oma kollase Lamborgini klubi ette parkinud?:)
ee...mitu autot lamborghini tallinn müünud võiks üldse olla?
Privador, see polnud mina!
Huh, ei julge siin enam sõna võttagi. Teised näivad sõitvat Lambodega :-D
peab tunnistama, et ka noormehel pildil on märkimisväärne piimanääre.
Krt no ma ei või, see wingeri poolt postitatud esimene pilt on küll väärt kraam :-D
Ja miks pesulaudade pilte siia pannakse ? need pesulauad nüüd küll GK dega konkurentsivõimelised ei ole ju.
Nojah muidugi elu peab olema proportsioonis, koledad naised suurte udaratega ja kenad naised pesulaudadega. :)
Nojah muidugi elu peab olema proportsioonis, koledad naised suurte udaratega ja kenad naised pesulaudadega. :)
Hariv oleks siinkohal kuulda mõnd GK-d rääkimas enda elu köögipoolest... mis ilmselt kööki puudutab küll kõige vähem, kuid see-eest kõike muud, millest ehk ise mõeldagi ei oska.
K: "Kuidas kutsutakse koledaid tibisid?"
V: "Koledaid tibisid ei kutsutagi!"
V: "Koledaid tibisid ei kutsutagi!"