Kuna Kopp Ees OÜ teemas kiskus jutt kangesti rikaste meeste ja nende ilusate kaaslaste tagamaade lahkamiseks, siis teeksin ma ettepaneku jätkata selleteemalisi heietusi siin. Beibenduse puhul on ju tegemist majandusharuga - ja veel väga tsüklilisega.
Kommentaatoritele viskaksin hambusse eelmisel aastal kuuldud väidetava tõsiloo sellest, kuidas ühe (mitte-just-suure) kinnisvarahai satelliitbeib suutis jätkusuutlikult enese ülalpidamisega tekitada kulusid ca 150 000 krooni kuus. Tea, palju siis tänapäeval kõigile klisheelistele grillkana-parameetritele vastava isendi ülalpidamine maksab?
Huvitav teemapüstitus:)
Kindlasti on alguses ka fikseeritud kulud ,kuid jooksvad ülapidamiskulud võivad tõesti 100k-ni ulatuda.
Eks maj langus on igal pool.Et aktsiad on ka kordades kukkunud siis võib ka beibekultuuri ülapidamiskulud paari kordajaga jagada.
Seega nyyd on ehk ka Soome ehitajal shanssi(keda pole veel koondatud).Turg on efektiivne!
Kindlasti on alguses ka fikseeritud kulud ,kuid jooksvad ülapidamiskulud võivad tõesti 100k-ni ulatuda.
Eks maj langus on igal pool.Et aktsiad on ka kordades kukkunud siis võib ka beibekultuuri ülapidamiskulud paari kordajaga jagada.
Seega nyyd on ehk ka Soome ehitajal shanssi(keda pole veel koondatud).Turg on efektiivne!
Ähh mis, kas 150 nega kuus tuleb keegi välja vee ? Ilmvõimatu ju: kv liising 20, bmv maastur üldkulud kokku 20, side 10, riided 35, mõginad 10, mudimised 10, meelelahutus 10, väljas söömised 20, zopimgureis 15, ... appi ja saigi juba limiit läbi, poolest kuust juba näpud põhjas :) ja kui veel ninapuuderdamise pakett kaasa tuleb vot siis on see 150 täielik näljahäda :)
Mina olen sellega suht lähedalt kokku puutunud. Või õigemini - kõrvalt näinud, ja mitu korda. Mu enda isiklik vend, kes on tavamõistes suur, paks, kole ja kiilakas, vahetab hoobilt oma elukaaslase välja kui too on üle 23 aasta vanune. Nii on see olnud sellest ajast alates kui ta veel polnud suur, paks, kole ja kiilakas. Hulga naiste peale on tal ainult üks laps ja seegi oli kõige esimesega. Ülejäänutega vist marutab niisama. Raha tal on ja kuna ma tema raamatupidajaga kenasti läbi saan, siis ikka ühtteist on vihjatud, et olenevalt naisest on väljaminekud kas 5-e või 6-e kohalised numbrid ühe kuu kohta.
Nii et mill aastas naisseiklustele hakkama panna - suht reaalne. Minu poolt taunitav, kuigi see pole minu raha.
Nii et mill aastas naisseiklustele hakkama panna - suht reaalne. Minu poolt taunitav, kuigi see pole minu raha.
Ühe Eesti suurima juustuärimehe, kel oli mõni aeg tagasi maksupettuse eest vaja täita ühiskondliku kasulik töö tunde, kulud on tavainimese jaoks küllaltki suured. Kõigepealt pimbiti Pree kliinikus vanem versioon üles kuid nähes, et projekt ei ole ikka piisava tulemusega võeti kasutusele uuem versioon. Sellele aga oli vaja koheselt nii kesklinna korterit kui uut 3. seeria kupee-kabrio BMW-d.
Ja kui ülalpidamiskulud hakkavad üle jõu käima, võib see viia sponsori kannatuse üle viimase piiri: Arsti viis mõrvani kannatuse katkemine ; nii, et tagasihoidlikumalt, beibed:)
luuna - side 10? Ma ei oska mitte mingil moel sidekulusid 10 peale saada! (Eeldusel, et beibs ei käi Nepaalis ja ei vali VALE roamingpartnerit).
BMW maastur - see on jah täielik müstika, et Pirita Teel istuvad hommikuti X5tes enda meiki täiustavad sektori tüüpilisimad esindajad. Tegemist peaks olema ju autoga, mille loomise ainus motivaator on testosteroon ning millega sõidavad alfaisased.
Kinnisvara - enamasti elatakse koos ning seega tuleb kuludeks arvestada vaid 50% üürist või laenumaksest.
Meelelahutus 10? Kuidas annab 10 kilo eegu eest kuus meil siin meelt lahutada?
Mina isiklikult ei saa ühest asjast aru. Nimelt sellest, miks panna mill aastas hakkama ühe konkreetse isendi peale, kui teoreetiliselt on võimalik oluliselt odavamalt nautida oluliselt suuremat vaheldust? Tüüpilis-klisheelise grillkanaga on enamasti pärast veedetud ühte nädalat surmigav. Suur mõte on talle siis veel X5 liisida? :-D
BMW maastur - see on jah täielik müstika, et Pirita Teel istuvad hommikuti X5tes enda meiki täiustavad sektori tüüpilisimad esindajad. Tegemist peaks olema ju autoga, mille loomise ainus motivaator on testosteroon ning millega sõidavad alfaisased.
Kinnisvara - enamasti elatakse koos ning seega tuleb kuludeks arvestada vaid 50% üürist või laenumaksest.
Meelelahutus 10? Kuidas annab 10 kilo eegu eest kuus meil siin meelt lahutada?
Mina isiklikult ei saa ühest asjast aru. Nimelt sellest, miks panna mill aastas hakkama ühe konkreetse isendi peale, kui teoreetiliselt on võimalik oluliselt odavamalt nautida oluliselt suuremat vaheldust? Tüüpilis-klisheelise grillkanaga on enamasti pärast veedetud ühte nädalat surmigav. Suur mõte on talle siis veel X5 liisida? :-D
ptea, kui oleks endal 10+ M$ siis kamandaks ka naise töölt ära ning lubaks talle nii mõndagi rohkem kui praegu. Eriti kui veel lapsed ka. Why not?
Karumõmm ma ka ei suuda 10 00 kilost telefoniarvet teha mul ettevõtte side kokku vast niipalju, aga ma pole ,, grillkana,, ka.
Olen lihtsalt kuulnud sellistest numbritest, kindlasti on see mingeid telefoniga netiühendusi luues võimalik. Ja no meelelahutus sõbrantsiga koos nädalavahetusel Helsingisse mingile konserdile ( hotellid ja muu ztaff) ja ilmselt jääb raha veel puudugi.
Või sõida suvel nädalavahetuseks Saaremaale ööbi hotellis joo mõned kallid veinid söö ja puhka hästi ja ongi 10 läinud.
Tibide fantaasia suudab ehk paremini genereerida, hea kui keegi sõna sekka ütleks.
Olen lihtsalt kuulnud sellistest numbritest, kindlasti on see mingeid telefoniga netiühendusi luues võimalik. Ja no meelelahutus sõbrantsiga koos nädalavahetusel Helsingisse mingile konserdile ( hotellid ja muu ztaff) ja ilmselt jääb raha veel puudugi.
Või sõida suvel nädalavahetuseks Saaremaale ööbi hotellis joo mõned kallid veinid söö ja puhka hästi ja ongi 10 läinud.
Tibide fantaasia suudab ehk paremini genereerida, hea kui keegi sõna sekka ütleks.
Mony, me ei räägi siin oma naistest, vaid kasutusrendile võetavatest grillkanadest*
*grillkana - solaariumi üledoosiga (võlts)blondiin, keda meelitab raha lõhn ning keda on teistest sarnastest väga raske eristada.
*grillkana - solaariumi üledoosiga (võlts)blondiin, keda meelitab raha lõhn ning keda on teistest sarnastest väga raske eristada.
sõn võltsblondiini asemel võib kasutada tänapäeval sõna "kohuke", kuna blondiin on ennast brünetiks värvinud. Sisu valge, glasuur must :)
Midagi sellist ma pakun
http://www.hot.ee/suurfail//olga.JPG
http://www.hot.ee/suurfail//olga.JPG
10K meelelahutusele kulub üsna lihtsalt, kui aktiivne olla (2 inimest siis 20K).
Näiteks võtad majakese Kuutsemäel nädalavahetuseks - 5K... 6K. Edasi mäepiletid, söök. Mootorsaaniga sõit. Eelnevalt ostad varustuse, mis ajab mitme kuu normi lõhki. Laupäeva õhtul käid Otepääl pidutsemas. Külastad veekeskust. X5 kütus. Pole veel Eestist välja saanudki, kui juba eelarve lõhki.
Muul ajal igasugused seikluspargid, kardisõidud, jne.
Näiteks võtad majakese Kuutsemäel nädalavahetuseks - 5K... 6K. Edasi mäepiletid, söök. Mootorsaaniga sõit. Eelnevalt ostad varustuse, mis ajab mitme kuu normi lõhki. Laupäeva õhtul käid Otepääl pidutsemas. Külastad veekeskust. X5 kütus. Pole veel Eestist välja saanudki, kui juba eelarve lõhki.
Muul ajal igasugused seikluspargid, kardisõidud, jne.
privador, boobjob tundub kah jah tänapäeval juba täiesti kohustuslik olevat... Hinnad alates 40k eek.
need kaks seal pildil on mingid rekkamehe blowjob buddyd, kes poolas kiirtee ääres hääletavad. grillkanad need ei ole
fck nad peaks mulle vähemalt 150k peale maksma kui peaksin seda pilti iga päev korra vaatama
fck nad peaks mulle vähemalt 150k peale maksma kui peaksin seda pilti iga päev korra vaatama
nu aga sry vaan,ehk siis saab keegi panna parima pildi,mis vastab ellpoolmainitud standarditele:)
Kusjuures see vasakpoolsem on ikka suht palju raha kriurgidele raha raisanud.
Kusjuures see vasakpoolsem on ikka suht palju raha kriurgidele raha raisanud.
http://www.weekend.ee/?gid=1103#&pid=75830
See "beibe dream" mis sai alguse Liis Lassist on vist mitmetele eeskujuks. Kanal 2 ei peaks ilmatüdrukutele palka maksma, mõni oleks valmis peale maksma et saaks ekraanile kekutama ja siis muidugi on plaanis lauljaks hakata jne
See "beibe dream" mis sai alguse Liis Lassist on vist mitmetele eeskujuks. Kanal 2 ei peaks ilmatüdrukutele palka maksma, mõni oleks valmis peale maksma et saaks ekraanile kekutama ja siis muidugi on plaanis lauljaks hakata jne
nuu, meil on uus teerajaja bei´benduses
prvva ILVES.
Täitsa uskumatu! Pikemat aega ma ei suuda uskuda seda, mida ma siiń vabariigis näen!
Kus on kadunud Ivan Orava silmad!
prvva ILVES.
Täitsa uskumatu! Pikemat aega ma ei suuda uskuda seda, mida ma siiń vabariigis näen!
Kus on kadunud Ivan Orava silmad!
Beibede näljutamisest ka! Nad näljutavad ennast. Mul üks lähedalt tuttavgi naisinime, kes on haigelt piitspeenike, peab pidevalt mingit kummalist "õunadieeti" ja igasugu muid söögikordades mitteosalemisi. Tal oli ka poiss - noh, sisuliselt samasugune kondikubu. Me juhtusime üksord kuidagi ühes ruumis viibima ja käis tavapärane möla ja lõõp. Mingi jutu sekka siis see poiss ütles naljatledes tibile "paks" - noh, kuidagi hellitlevalt umbes et "tule ma kallistan sind, paks". Hoobilt oli ilge räuskamine ja tüli majas ning poisile tehti KOHE sada paari jalgu alla ja nad tollest ajast alates enam koos pole. Nüüd aga on tibi grillkanaks hakanud ning semmib mingi ehitusärimehest abielumehega, kes on talle juba auto ostnud ja kaelas sädeleb vähemalt 40k väärt olev kuldne metallikuhi. See, et ta abielumees on, tuli muuseas minu jaoks niiöelda küla pealt välja.
A noh, eks juba oligi kuulda mingeid jamasid, et mehe pärisnaine olla haisu ninna saanud ja nüüd siis tibil iga nädal uus tel.nr. Ei tea, kas kardab peksa saada või niisama hiilib vastutusest kõrvale. Aga vahet pole - elu nagu seebiooperis. Seatemp ainult, et seda minu kui moraalselt vanamoodse tühmaka silme all tehakse. Jutt siis mu naise õest, kes 20-ne.
Miskit pole aga teha - eks igaüks peab siiski ise oma elu elama ja mina pole see, kes oma nina teiste asjadesse topib - sadagu või pussnuge. Või tinakuule.
A noh, eks juba oligi kuulda mingeid jamasid, et mehe pärisnaine olla haisu ninna saanud ja nüüd siis tibil iga nädal uus tel.nr. Ei tea, kas kardab peksa saada või niisama hiilib vastutusest kõrvale. Aga vahet pole - elu nagu seebiooperis. Seatemp ainult, et seda minu kui moraalselt vanamoodse tühmaka silme all tehakse. Jutt siis mu naise õest, kes 20-ne.
Miskit pole aga teha - eks igaüks peab siiski ise oma elu elama ja mina pole see, kes oma nina teiste asjadesse topib - sadagu või pussnuge. Või tinakuule.
TNT
Kõik me oleme müüdavad - Ivan Oraval on suu 500-euroseid tihedalt täis topitud :)
Kõik me oleme müüdavad - Ivan Oraval on suu 500-euroseid tihedalt täis topitud :)