taavi186 kas GK on kirjaoskaja ?
Tin .. oi kurat....
deem, see on parim lugemine LHVs ever. Pange see "Investeerimise foorumisse"!
Kuidas müia GK lühikeseks.
Ütleme et minu sõbral on GK, ning ma tunnen ühte sõpra kellel on parajast i vaja GK. Kuna ma arvan et GK hind lähiajal hakkab kukkuma siis ma laenan sõbralt GK ja luban selle tagastada. Selleks, et asi kindel oleks määrab sõber margini, et kui GK hinnad tõusevad, siis ta tahab oma GK tagasi saada. Nüüd lootuses et GK langeb olen ma laenanud ühe GK see tähendab et mul on 1 ühik GK-d ja samas olen ma 1 GK võlgu ehk siis -1 GK samalajal seega on mul 0 GK-d. Aga sõber kes arvab et praegu on just õige aeg GK-d soetada sest see on ju niiiiii odav :) ostab siis minult selle GK. Seega nüüd juhul kui GK-de hinnad langevad siis nii ca kuu või paari pärast ma läheb BonBoni ja soetan uue GK, mille tagastan sõbrale. Mis sellest keerulisest protsessit kasu võiks olla, seda pean ma veel naca mõtlema, aga igatahes peaks see vist niimodi toimima, teadjamad parandage palun :)
Ütleme et minu sõbral on GK, ning ma tunnen ühte sõpra kellel on parajast i vaja GK. Kuna ma arvan et GK hind lähiajal hakkab kukkuma siis ma laenan sõbralt GK ja luban selle tagastada. Selleks, et asi kindel oleks määrab sõber margini, et kui GK hinnad tõusevad, siis ta tahab oma GK tagasi saada. Nüüd lootuses et GK langeb olen ma laenanud ühe GK see tähendab et mul on 1 ühik GK-d ja samas olen ma 1 GK võlgu ehk siis -1 GK samalajal seega on mul 0 GK-d. Aga sõber kes arvab et praegu on just õige aeg GK-d soetada sest see on ju niiiiii odav :) ostab siis minult selle GK. Seega nüüd juhul kui GK-de hinnad langevad siis nii ca kuu või paari pärast ma läheb BonBoni ja soetan uue GK, mille tagastan sõbrale. Mis sellest keerulisest protsessit kasu võiks olla, seda pean ma veel naca mõtlema, aga igatahes peaks see vist niimodi toimima, teadjamad parandage palun :)
Müüa, deem kirjavead :) IT ajastu on oma jälje jätnud :P
XO peo pilet 1000eeku.Vot see juba tase ja klubi puupüsti täis.Eraldab selgelt hinnatundliku matsirahva...irww
Tin
Sa peaksid siiski tootluse efektiivsemaks muutmiseks oma lühikeseks müügi perioode oluliselt vähendama. Sinu asemel teeks ma seda vahekorras 3:1 (3 nädalat : üks nädal). Asi selles, et teatud päevadel kuus kipuvad GK-d veritsema. Selle aja võib ta sõbra oma olla küll :)
Sa peaksid siiski tootluse efektiivsemaks muutmiseks oma lühikeseks müügi perioode oluliselt vähendama. Sinu asemel teeks ma seda vahekorras 3:1 (3 nädalat : üks nädal). Asi selles, et teatud päevadel kuus kipuvad GK-d veritsema. Selle aja võib ta sõbra oma olla küll :)
GK lühikeseks müümiseks on vaja avada GK supiköök, kus majanduslikul raskel ajal pakkuda ulualust ja juustu võita saiale. Vastutasuks küsid kõike natuuras, sest raha neil pole - guccid, xviied, šanellid, spaapiletid, piimavannid jne. Nemad saavad elementaarse ülalpidamise, sina nende maise vara.
Noh, asjade selliselt edasi sujudes saab ka Tartu Raadi lennuvälja tühi territoorium omale korraliku otstarbe - ehitatakse aed ümber ja hooned peale ning koerte varjupaigaks. Vanast varjupaigast aga seal naabruses saaks Kodutute GK-de Varjupaik.
Leitud GK-d kiibistatakse, pestakse, kammitakse ja vaktsineeritakse marutaudi vastu.
Leitud GK-d kiibistatakse, pestakse, kammitakse ja vaktsineeritakse marutaudi vastu.
Ma kardan, et seal supiköögis läheks see sai hallitama koos hallitusjuustuga, sest GK-delt võtavad iksviied ja muud väärtusliku need suured ärikad ära. Siis hakkab vaikselt grill ka pealt ära kaduma... ja jääb hulk kanasid ainult majandussurutise alla kaagutama...
taavi, sa oled tabanud ühe olulise tsüklilise trendi - grillkanad daungreiditakse tavalisteks kanadeks. :-D
Te olete sektorid valesti jaganud. GK a la Tõehetke Liilit (tänane Kroonika!) lepib rahulikult mehega, kes ei osta talle ealeski X5 (arvata on, et antud sektor lepib rõõmsalt olukorraga, kus eksklusiivautode poe müüja lubab noorel daamil korra salongis autosse istuda). Ehk siis, peab tõesti olema geenius, et leida viise, kuidas antud sektori peale kulutada 100 000 kuus, samas mehed, kel on säärased ressursid ei puutu eriti selle sektori neidudega kokku. Samas on loomulikult täiesti teine sektor naisi (meie suurärimeeste elukaaslased nr. 2 või 3), kelle kulud kuus võivadki rahulikult ulatuda 100 000 kroonini. Neid aga Rates ja Hollywoodi pidude piltidel ei näe. Enamasti ei ole nad ka solaariumikasutamisega liiale läinud ning tegelikult näevad täitsa kenad välja.
Irooniata - naised, milline on teie arvamus GK turu olukorrast või teie tähelepanekuid sellest sektorist?
Muidu tuleb välja, et mehed elavad siin oma madalaid kirgi välja.
Muidu tuleb välja, et mehed elavad siin oma madalaid kirgi välja.
Lagnese, me fokusseerime end spektri erinevatele osadele. 100 000 kuus GK peale huugama panna pole probleem - nagu sa varasematest kalkulatsioonidest lugeda võib. Mis puudutab suurärimeeste elukaaslaseid, siis eristab neid meie poolt kirjeldatavatest GK-dest enamasti selgelt oluliselt kõrgem intelligentsuse tase ning isiksuse tugevus. Rääkimata sellest, et nende elukaaslased opereerivad kaks suurusjärku suuremate summadega, kui GK lemmik-sihtgrupp. Seega nemad ma jätaksin arutelust välja. Ka ületavad nende "pidamise" kulud kohati julgelt meie fookussektori kulusid, sest mängu tulevad sellised komponendid nagu ehted ning majad (erinevates soojades kohtades).
Mis puudutab aga Lilitit, siis lugevat ta Ingrid Tähismaa portaalis TopTop samal ajal riidest lahti võttes uudiseid. Kõrgkultuur, härrased, kõrgkultuur!
Mis puudutab aga Lilitit, siis lugevat ta Ingrid Tähismaa portaalis TopTop samal ajal riidest lahti võttes uudiseid. Kõrgkultuur, härrased, kõrgkultuur!
Lagnese,
siin on kerge seos olemas - need, kes suudavad kulutada 100k+ eek kuus GK-le, suudavad seda teha loetud kuud, kuid need kes suudaks ka rohkem kulutada, ei tee seda ja justnimelt sellepärast nad ka kauem jõukust säilitavad.
Aga kui see downgrade lõpuks tõesti aset leiab ja veel lumine talv ka tuleb, võib elu õige kahvatuks minna järgnevatel kuudel :-D
siin on kerge seos olemas - need, kes suudavad kulutada 100k+ eek kuus GK-le, suudavad seda teha loetud kuud, kuid need kes suudaks ka rohkem kulutada, ei tee seda ja justnimelt sellepärast nad ka kauem jõukust säilitavad.
Aga kui see downgrade lõpuks tõesti aset leiab ja veel lumine talv ka tuleb, võib elu õige kahvatuks minna järgnevatel kuudel :-D
Lihtsalt teema alguses (esimesed postitused) käsitleti nn. kohaliku kõrgklassi noori naisi, kel on mingi reaalnegi võimalus kohtuda eduka mehega ja tema kulul/ toel hästi elada. Siis aga jalutas teema ära kuhugi Liiliti ja (mäletate veel Selverileti) maasikamüüja analoogidele. Ma olen üpris veendunud, et viimane ots ei suuda leida meest, kes nende peale üks kordki 100 000 "huugama paneb" (kui just kogemata lotovõitja otsa ei komista). Ja eesmärkki tundub neil olevat mitte niiväga rikas mees kuivõrd 15 minutit kuulsust koos selle juurde käiva lõbusa eluga.
Mis ma naisena arvan - kahju natuke, et 12-25.a. naiste elueesmärk on pidu, papp, solaarium, (võlts) Cucci (C on eesmärgipärane) ja kunstküüned. Tipphetkeks alastipildid Kroonikas. Kahju, et see grupp neidusid nii suur on (järelikult on nende järele ka nõudlust). Samas, see kuulsusejanu ja pidupillerkaarelustiil on maailmas juba mõni aasta laineid löönud (Paris Hilton ja muud seltskonnanaised suureks eeskujuks) nii et pole ka midagi imestada. Kuna enamusel pole Hiltoni ressursse, siis teeb mõni autoremondilukksepp neile 20ndate alguses lapse ka ja ongi kogu elu elatud. 30ndates neelatakse antidepressante, abiellutakse kolmanda mehega ... Must stsenaarium aga paljude puhul tõsi.
Muidugi on veel keskklass "beibesid" ja nagu enne ära toodud kõrgklass. Nende tulevik nii kole ei tohiks siiski olla, samuti iseloomustab neid kõrgem intelligentsitase ning rafineeritum välimus.
Eraldi teemaks on muidugi noored slaavi naised, seda turgu ei ole olnud võimalust väga lähedalt uurida. Aga osad siin piltidel on 110% slaavitarid.
Mis ma naisena arvan - kahju natuke, et 12-25.a. naiste elueesmärk on pidu, papp, solaarium, (võlts) Cucci (C on eesmärgipärane) ja kunstküüned. Tipphetkeks alastipildid Kroonikas. Kahju, et see grupp neidusid nii suur on (järelikult on nende järele ka nõudlust). Samas, see kuulsusejanu ja pidupillerkaarelustiil on maailmas juba mõni aasta laineid löönud (Paris Hilton ja muud seltskonnanaised suureks eeskujuks) nii et pole ka midagi imestada. Kuna enamusel pole Hiltoni ressursse, siis teeb mõni autoremondilukksepp neile 20ndate alguses lapse ka ja ongi kogu elu elatud. 30ndates neelatakse antidepressante, abiellutakse kolmanda mehega ... Must stsenaarium aga paljude puhul tõsi.
Muidugi on veel keskklass "beibesid" ja nagu enne ära toodud kõrgklass. Nende tulevik nii kole ei tohiks siiski olla, samuti iseloomustab neid kõrgem intelligentsitase ning rafineeritum välimus.
Eraldi teemaks on muidugi noored slaavi naised, seda turgu ei ole olnud võimalust väga lähedalt uurida. Aga osad siin piltidel on 110% slaavitarid.
Samas on GK'd majandusele väga kasulikud, eriti halbadel aegadel aitavad GK'd nõudlust üleval hoida ja pumpavad lumpeni taskust imetud kinnisvaralaenumiljonid kiiresti kohalikku tarbimisse tagasi.
Sellest annaks mõne lõputöögi kirjutada.. "GK-de mõju raha käibekiirusele ja vara jaotumisele Eesti näitel" :)
Muidugi, Lagnese juttu lugedes tekib küsimus: meil on kõrgklassi ärimehi mõne käe sõrmedel võimalik üles lugeda, kust tulevad siis need sajad 20ndates aastates ülepäevitunud blondiinide poolt juhitud X5-d ja RX300-d, mida linnas näha võib?
Muidugi, Lagnese juttu lugedes tekib küsimus: meil on kõrgklassi ärimehi mõne käe sõrmedel võimalik üles lugeda, kust tulevad siis need sajad 20ndates aastates ülepäevitunud blondiinide poolt juhitud X5-d ja RX300-d, mida linnas näha võib?
impendium,
selle küsimuse peale olen ma ka küllalt mõelnud, aga välja pole suutnud mõelda. Eks neid ajutisi "ärimehi" ole muidugi pidevalt, kes ruttu tõttavadki oma "staatust" näitama ja kiiresti grillkõrbema.
selle küsimuse peale olen ma ka küllalt mõelnud, aga välja pole suutnud mõelda. Eks neid ajutisi "ärimehi" ole muidugi pidevalt, kes ruttu tõttavadki oma "staatust" näitama ja kiiresti grillkõrbema.
Mine tea, mõni ehk teenib ise piisavalt palju, et liisingut maksta või - hoiaks jumal! - auto sootuks laenuta osta. Kuigi on palju vastupidiseid näiteid, ei väljenda kena näolapp alati aju puudumist.