Beibendussektor Eestis

Mnjaa, veidi shovinistlikku tooni on siin foorumis küll? Ma tuletaks ka meelde, et ühtegi toodet ei saabu ilma nõudluseta, GK kõrge konsentratsioon on pigem kinni sellest, et meeste poolt on nõudlus, seega peaks ehk siin hoopis mehed peeglisse vaatama?
sama siin, sellist vôrdlustki oma naisega üldse ei kôlba teha. Rändkarikad on ikkagi lihtsalt üks osa meid ümbritsevast loodusest, mida on huvitav linnuvaatluse käigus jälgida. Ei ole esteetiline juua sellest karikast, kus teiste süljepiisad peal on.
kristjan, kui sa tähelepanelikult loed, siis keel-põses huumor käib ikka ka bidijate poole kohta. Ja ära kasuta sõna "shovinist." Sellel on halb kõla. Ma eelistaksin näiteks enda kohta kasutatavana siiski sõna "meesõiguslane."
Müüdavate naiste maailmapilt on paratamatult viltu, kas mehed peaksid neid feminismi poole juhtima, on iseküsimus.
Karumômm, selline asi on ju juba eesti autorilt olemas ja veebis üleval. Imelik, et sellest nii vähe kuulda on olnud. Selle autor on vist ka siin foorumis vahetevahel käinud. Igavesti vahva jutt, isegi raamatu inglise keeles välja andnud.
Klassika: Kuidas ma Starmani aktsiatega nikku sain

Eesti elab buumis, vana peldikkorter maksab miljon, aktsiad maksavad 20 aastatootlust börsil ja ise pead siis selle kõige sita keskel veel häid valikuid tegema.
Kuna börsile tuli see aasta kaks uut ettevõtet, siis pidi ka ise õnne proovima. Tallinna Vee IPO-st saadud kopikad olid veel magusalt meeles ja kuna taksojuht Rein andis oma õnnistuse ka Starmani aktsiale, siis saigi endale Starmani aktsiaid soetama mindud. Eks aktsiate omamine on ju alati tsikke ligi tõmmanud ja selles õndsas usus sai neid märgitud. Kahjuks füüsiliselt midagi enda kätte ei saa ja selle tarvis tuli mul osta kaks A4 paberipakki. Mõtlesin ka kahepoolse kujunduse aktsiale välja ja edasi möödus mu õhtu nende 1000-nde lehe trükkimisel. Tulemus oli vägev - laud oli lookas aktsiate all.
Järgmine päev suundusin ühte klubisse hotelli all. kägardasin ka mõned aktsiad endale põuetaskusse. Hotelli ööklubides käivad tavaliselt hilpharakad-beibed. Nemad vaatavad ainult raha, kui seda on, siis saad ka seksi. Noh, eks ma siis läksin ja mängisin laia lehte. Istusin lauda, kus olid kaks üleslöödud 25-30-ne aastast tibi (ma ei saa aru küll miks sellises vanuses naised raha-otsimis-klubides käivad kuna nende valuuta hakkab juba kahanema??). aga ok, ütlesin, et olen aktsionär ja praegugi midagi taskus vedelemas. krt, need tibid on nii lollid ja uskusid mu prinditud Starmani aktsiaid. Läksime siis minu poole ja kui nad minu lookas lauda nägid, siis oli seks garanteeritud. ruinasin neid 2 tundi ja andsin mõlemale posu starmani aktsiaid kauba peale. tsikid olid sillas ja mina olin paugu maha saanud.
taksidermist, olen mõningate meelelahutuslike raamatute lugemise tagajärjel selliste asjadega hästi tuttav. Puhas rakenduslik sotsiaalpsühholoogia. Hoiatan, et kui tehniline analüüs ja behavioural finance huvitavad, siis varem või hiljem loed ka mõne sellise raamatu läbi. Aga eesti keeles? Kui sellest (sihtgrupi hulgas) vähe kuulda on, siis on järelikult viletsasti korraldatud. Aus oleks ikka korralik koolituspäev, mida teeks näiteks kolm spetsialisti ning pärast õhtul oleks praktika (in the field!) koos instruktoriga.

Näiteks koolituspäeva ülesehitus :

1. Eeltöö ja planeerimine : Eesti mees, pese ennast ära ja osta normaalsed kingad!
2. Pikaltsaatmine ei ole katastroof, vaid suunanäitaja uue võimaluse juurde.
3. Kuidas rääkida naisele täpselt seda, mida ta kuulda tahab, samas jätmata endast hädavaresest kaasakiitja muljet.

Turgu peaks ju olema... :-D
irw@Aatom... see oli karm :D
Peep Vain teeb ehk ära? Villu vist oli kah koolitaja?
Karum6mm no nii ca 20 kandis naised vaatavad millega sa käid mingi 30 kandis naised vaatavad seda millega sa sõidad ja 40 kandis naised vaatavad seda kus sa elad.

taksidermist, ma ei usu kohalike "staarkoolitajate" võimekusse.

Aatom, kust see lugu pärineb? Meenutas mulle sarnast tõestisündinud lugu ühe keskmisest oluliselt kenama turgudega seotud profiga, kellele võrreldavate meetoditega üritati muljet avaldada. Whatta mistakea to makea!? :-D
Kepimeeste blogi

http://kepimehed.blogspot.com
Tin vastupidi
20 aastane vaatab ainult ja ainult seda millega sa sõidad. Kingad ja hilbud ei huvita teda absoluutselt.
Ma ei soovitaks ka ametlikke abikaasasid eriti usaldada.
Kui mees ütleb, et 'ma armastan sind, sest sa oled ilus', siis naine armastab meest, sest mees on tark. Hiljuti olid internetis üleval Inglismaal läbiviidud küsitluse tulemused, millest selgus, et raha ei huvita naisi üldse, küll aga võiks mees tark olla ja soovitavalt advokaat või arst :) Huvitav, mis siis saab, kui see inglise arst või advokaat oma töö kaotab ja laostub? Siis tuleb ilmselt kõige tavalisem lause 'me oleme lahku kasvanud' ja muu sellest tulenev.
Mul üks sõber - elasid oma naisega kenasti koos ja miskit polnud häda. Siis juhtus jama ja mees jäi invaliidiks - jalamaid muutus naine GK-ks ning kukkus linnas ringi keppima. Nüüdseks on leidnud omale püsivama partneri ning kolis tema juurde sisse - lapse võttis muidugi kaasa ning ei kavatsegi iial rohkem last ka isa juurde enam lasta. Nüüd ongi kohtukeiss pooleli. Üks ääretult inetu teema minu meelest, sest laps pole ju täiskasvanute suhete laabumises süüdi.
No oli siis kurat seda jama vaja või - ma ei saa naistest ikkagi aru. OK, et kooselu ei sobi kuid et pärast lahkuminekut ka laps põranda alla peidetakse - väga haige värk ikkagi. Ja siis naised hädaldavad, et isad ei täida isakohuseid. Täidaks kui saaks.
marct, kas tegelased on tallinnast ja üks nendest oli ehitussektoriga seotud?
winger
ei, tartust!
punase pea ja sinakasvalge nahaga naine... ja hea?
eriti depressiivne variant kui edukat, endast heal arvamusel ja vastupandamatu ärimehe naist lükkab mingi plaatija
küllalt tuntud meeste tuntud naisi keda 3 ehitajat korraga võtavad
Estonian Fried Chicken. :-D

http://www.elu24.ee/?id=49592