Tere! Minu meelest piirisilil õigus seoses kollase ajakirjanduse ja foorumiga. Nii raha teenitaksegi, et emotsioon üleval. Muuseas on kõige etem tai chi kontaktne variant. Kui katsute, saate ise ka aru. Kas homme ostame judokate kuldmedalid ära? 200% 20 aastaga?
Om on tänases maailmas mõttetu. Ainult bandiitidele näitamine, et pole mõtet pommi panna. Just tuli korvpall etvst (mida ikka veel mängitakse?!) ja Uus-meremaa võitis. Valitsevat? Maailmameistrit-MonteNegrot???
Korre-pikk aikidos, ilma väljakutseta, mõistagi.
Korre-pikk aikidos, ilma väljakutseta, mõistagi.
Muuseas - eelmisel teisipäeval (17.08) jõime õlut JJ eelmise treeneriga ja tema ütles, et tuleb kuld. Aga see on vist liiga vanainimeste jutt lhv jaoks?
Spordi ja võistluste võlu ongi see, et igaüks ütleb midagi, aga keegi ei tea, mis tuleb. Vaadake pool aastat vana LHV ennustuste foorumit - kellele seal eestlastest medaleid pakutakse OM-l.
Seetõttu kindlasti JJ treener tunneb ala olukorda paremini kui enamik siinseid foorumlasi kokku, kuid eks järgmisel nädalal ole selgus käes - aga mitte enne finaali!
Seetõttu kindlasti JJ treener tunneb ala olukorda paremini kui enamik siinseid foorumlasi kokku, kuid eks järgmisel nädalal ole selgus käes - aga mitte enne finaali!
Homme vist on selgus käes. Väidetavalt pandi asjad paika mingil eelmisel võistlusel Shveitsis. Otsustav pidi olema vaimne vorm, millega eelmistelt jõukatsumustelt suurvõistlusele tullakse.
Pertelsonil pronks käes!
Nii eestil medal käes, kes siin ütles et ei saa ühtegi, Fit vist :))
Aga Pertelsoni maadlemisele eelnev vaatemäng, naiste absoluutkaal, oli asi omaette...minu nõder sulg paraku tõrgub edastama neid emotsioone, mis seda jälgides tekivad :-(
Mina ütlesin jah. Mul on heameel, et eksisin:)
Pronks käes. SUPER!
Loodan, et hommikul on taas põhjust rõõmustamiseks.
Loodan, et hommikul on taas põhjust rõõmustamiseks.
Kardan, et Jaanson medalit ei saa. Ta juba küllaltki vana mees.
Aga kahju, Budõlinil niimoodi läks.
Aga kahju, Budõlinil niimoodi läks.
Kuna Otepää kuplite vahel näeb Läti telekanalit LTV7, siis olen selle vahendusel puhkuse ajal hoolega korvpalli vaadanud - antud kanal kannab pea kõik olulisemad mängud üle. Väga põnev turniir, just eelkõige sellepärast, et võiduvõimalused on veel päris paljudel (Leedu, USA, Serbia, Argentiina, Hispaania) ning hästi palju võrdseid mänge.
ETV on sattunud näitama neist pigem igavamaid ja suht hämmeldama paneb telekava - homset Leedu-USA mängu ei näidata! Alagruppide ilmselt kõige huvitavam mäng ning meie vaatame ilmselt samal ajal Ivar Jurtshenko valimatut möla tõstesaalist (iroonia).
ETV on sattunud näitama neist pigem igavamaid ja suht hämmeldama paneb telekava - homset Leedu-USA mängu ei näidata! Alagruppide ilmselt kõige huvitavam mäng ning meie vaatame ilmselt samal ajal Ivar Jurtshenko valimatut möla tõstesaalist (iroonia).
nunuh, ommik on õhtust targem.
Eesti nüüd siis kahe medaliga!
Nu vutt, "vanamees" tahab ka kaeru. Palju õnne kõigile!
Nii nagu ma eenustuse alguses ütlesin ...
Muuseas - täna pidulikud üritused "120 aastat sõudmist Pärnus". Ilus algus.
Aga kuld oleks võinud olla...
Aga kuld oleks võinud olla...
Kanter maas, Tammert finaalis.
Kahepaadi neljas koht on ka tubli tulemus.
400 m jooksja Egle Uljas tegi Eesti rekordi ja jõudis koguni poolfinaali. Vat sellist eneseületust ootaks ka teistelt meie sportlastelt, olümpia siiski vaid nelja aasta tagant ja keskpärane tulemus peaks olema pettumus.
Tegemist on ikkagi suures osas profisportlastega ja olümpia vilets esinemine näitab, et nad on oma tööd halvasti teinud. Seega tuleb ka tööandjale (eesti rahvas) aru anda.
Noored on teine teema, nemad ei peagi tingimata esimeselt olümpialt tulemust tooma, kuid mida otsis näiteks olümpialt ilma igasuguse (tuleviku)lootuseta Eha Rünne? Meeldivat seltskonda, kaunist loodust?
Tegemist on ikkagi suures osas profisportlastega ja olümpia vilets esinemine näitab, et nad on oma tööd halvasti teinud. Seega tuleb ka tööandjale (eesti rahvas) aru anda.
Noored on teine teema, nemad ei peagi tingimata esimeselt olümpialt tulemust tooma, kuid mida otsis näiteks olümpialt ilma igasuguse (tuleviku)lootuseta Eha Rünne? Meeldivat seltskonda, kaunist loodust?