Vaatasin eile mõlemat mängu pooleldi. Olgem ausad, USA suudab ikka pakkuda väga nauditavat korvpalli. Tehniline pool ja palli tunnetus on võimsad. Parima meelega vaataksin finaalis USA ja Leedu mõõduvõttu - kaasasündinud anded versus meeskonnatöö.
Muideks, Eesti kahepaat sai ka finaali.
Mina küll eile USA korvpallis midagi nauditavat ei näinud. Jah, paar ilusat pealtpanekut oli, aga need olid individuaalsed esitused. Mängu ilusaim hetk oli minu jaoks Kreeka poolelt, see oli vist kolmandal veerandajal - kõrvale vaadates sööt korvi alla ja pealtpanek, nii et kaitsel polnud midagi teha. Vot see on korvpalli ilu - meeskonnamäng ja üksteisemõistmine. Dumat nada, nje brõgat!
Ardo
Ardo
budõlin oli liialt endast väljas, et eesti keelt purssida mida ta ikka aegajalt teeb.
aga see ei vabanda nõrka esinemist muidugi.
aga see ei vabanda nõrka esinemist muidugi.
siia peaks ilmselt lisama, et erinevalt Abesiki teoretiseerimisest on Jim korvpalliga reaalselt ka tegelenud ja üht-teist korda saatnud.
USA mäng oli eile ikka väga heitlik. Oli näha, et võistkond oli kiiruga kokku klopsitud ja õiget kokkumängu ei ole. Samas on Olümpial piisavalt aega harjutada. Finaalis, usun, näeme juba hoopis teistsugust mängu NBA poiste poolt.
kuulge, olgem nüüd ausad, kas keegi teist tegelikult ka judot vaatab? ma saan aru sõudmine ( pole ka kuigi populaarne muidugi), aga siiski üsna huvitav ala, minu jaoks vähemalt. kuid judo on minu jaoks nagu mingi vettehüppamine (kujutage ette, sellel viimatinimetatul alal jagatakse ka olümpiamedaleid!!!). üldse on suveolümpia mingi paras pederastia. mingi vibulaskmine jms pole minu meelest küll see päris õige sport. judo muidugi on, aga see on lihtsalt igav ala. minu jaoks kullavõitmine kusagil judos küll midagi eestile juurde ei anna.
Ardo, kas ise toksid vahepeal või oled mänginud kossu? Kui ma palli kätte saan, läheb silm kohe särama. Jah, see moment oli ilus, aga ma ei usu, et oleks maailmas eriti tegijaid, kes suudaks näiteks Iversoni pallikäsitsemisele midagi vastu panna. Teiseks, kiirus ja hüppevõime. Et need mehed on nagu lambist maailma ühed suuremapalgalisemad mängijad? Need mehed pakuvad seda, mida Euroopast naljalt ei leia - kaasasündinud triblamis- ja kehavalitsemisoskust. Üksikult Kreeka ja USA mängijaid vastamisi pannes, on esimesed nagu kana sitt räästas oma tehnikaga.
Abesiki, pisut mängin jah. Niipalju olen selgeks saanud igatahes, et korvpall on meeskonnamäng ja võitjaks on siiski võistkond, mitte üks tegelane.
Aga kuidas kellelegi, enamusele meeldib muidugi õhuakrobaatika ja trikitamine rohkem, kui võistkondlik korvpall. Ainult et siis võib ju olümpiakossu asemel hoopis Harlem Globetrottersit vaadata :)
Ardo
Aga kuidas kellelegi, enamusele meeldib muidugi õhuakrobaatika ja trikitamine rohkem, kui võistkondlik korvpall. Ainult et siis võib ju olümpiakossu asemel hoopis Harlem Globetrottersit vaadata :)
Ardo
irw sidekick ...ma olen ka kossu mänginud ja ilmselt mu lemmik mäng. tonki kahjuks ei lähe, kossu trennis ja võistlustel olen käinud. Ardo võib vabalt must parem olla. Kui kunagi võimalus, peaks 1:1 tegema ja siis sotid sirged :P
mulle tundus, et ameeriklased ikka lõdvalt panid.
Tõsisema kaitse korral olid kreeklased üsna hädas, kaotasid palle ja vaheltlõigete realiseerimises on ameeriklased muidugi võimsad.
Tõsisema kaitse korral olid kreeklased üsna hädas, kaotasid palle ja vaheltlõigete realiseerimises on ameeriklased muidugi võimsad.
to rightsaid suveolümpia ei ole mitte mingi pederastia. judot vaadata on vägagi põnev. vettehüpped on üks huvitavamaid alasid mängudel. vibulaskmine on vastaval tasemel harrastades sport (üleüldse, sport ei ole üksnes korvpall, jalgpall, vormel 1 ja ralli). selle teadmise peale, et nelja aasta pärast pekingis on võistluskavas näiteks ka bmx kross, ütleb su tervis vist päris üles.
Õige sport on ikka kergejõustik, ujumine, tõstmine ja sellised klassikalised alad. Korvpall, jalgpall, aga ka näiteks judo, male ja vettehüpped on ikka sportmängud ehk siis "mängusport". Kui 100m 10,0 ei jõua joosta või vees liikuda alla 50sek 100m, siis on nüüd neile ka mingid alad, kus nad võivad koos teiste samasugustega olla maailma parimad. Mitte küll parim mängija, aga parim seltskond.
Pealegi, jalgpalli kui esimese populaarse sportmängu tegid inglased ikka liiga keerulise. Siis tehti lihtsamaid alasid juurde, kus oleks vähem mõtlemist vaja.
Pealegi, jalgpalli kui esimese populaarse sportmängu tegid inglased ikka liiga keerulise. Siis tehti lihtsamaid alasid juurde, kus oleks vähem mõtlemist vaja.
kas kossus,näiteks,on mõtlemist vähem vaja? plats väiksem,olukorrad vahelduvad tunduvalt kiiremini.vaata,kui kiirelt läheb kossuplatsil sööt üle välja,katete tegemine...muidugi,kui pead silmas meeste arvus kinni olevat võimalike kombinatsioonide arvu,siis on jalgpall tõelistele intellektuaalidele.
huvitav,mis saaks kossust,kui vea tegemise kohast anda vabavise?
huvitav,mis saaks kossust,kui vea tegemise kohast anda vabavise?
mrtn, ma juhtusin vist pühapäeval soome pealt jälgima vettehüppeid. naised hüppasid paaris. ok, esimese paari ajal oli mõnus vaadata kui osav ikkagi keegi suudab olla... well, aga kõik ülejäänud (ma ei tea mitu paari, enne vahetasin kanalit) tegid kõike seda sama mida esimesedki, mõni tegi vastupidi. ja siis need punktid 8,9 ja 8,7... ah, ma ei tea, keks on ka põnevam. võtan sõnad tagasi, muidu pannakse see ka veel mängudele. ja bmx kross. ausalt wtf is this? ei tea, kergejõustik, sõudmine on tükk maad rohkem sport kui eelnevad. kui ikka keegi on jooksurajal esimene, siis on ta ka kangelane. et judo sport on selles ma ei kahtle. see ala on lihtsalt igav:)
mõeldes nüüd US sõnade peale, et judo on sportmäng hoopis, siis see näitab veel kui igava alaga tegemist on. ma isegi ei tea miks need mehed üksteist matil kallistavad. võib olla ei peagi nad üksteist pikali panema vaid tegema üksteisele piiksu punktide peale
mõeldes nüüd US sõnade peale, et judo on sportmäng hoopis, siis see näitab veel kui igava alaga tegemist on. ma isegi ei tea miks need mehed üksteist matil kallistavad. võib olla ei peagi nad üksteist pikali panema vaid tegema üksteisele piiksu punktide peale
US, (meeste) sport on ainult see kus on mees mehe vastu: judo, maadlemine, poks, ... :-p
Mees mehe vastu on ju meil geenides.
Mees mehe vastu on ju meil geenides.
Kes soovib 1 päevaga 55% tootlust ? Parem kui optsioonid
kel võimalus, siis vaadake Leedu ja Kreeka mängu. Leedukad poleks nagu inimesed, suvalisest positsioonist viskavad sisse. fantast kaitse, meeskonnatöö ja viskepidu. ma pole küll ammu kossu näinud, aga kas tänapäeval enam mööda ei visatagi?
Siin oli foorum ÄP teemal, et kollane värk. Aga vaadates investeerimisfoorumit Ateena2004, võib hästi aru saada, kuidas leheneegrid raha teevad. Väga head analüüsid investeerimiseks:)