Olümpia algamas ja õige aeg algatada uus foorumiteema. Tänane üllatusuudis on, et Netseporuk ei võistle psüühiliste probleemide tõttu. Väga kummaline põhjus - kas tõesti liiga palju lisandeid tarvitatud?Teeme prognoose ka:
Tammert - pronks
Budõlin - hõbe
ja rohkemat nigu ei loogi…
Prognoos: ei ühtki medalit. Pole lihtsalt keegi niivõrd heas vormis. Ei usu, et ka mõni positiivne ülatus on. Värnikule oleks lootnud pärast viimast viset, kui ta poleks narrilt jalga vigastanud.
Andrei Jämsa võib olla must hobune.
optimist: nool pronks; värnik hõbe; kanter pronks; budõlin hõbe; pertelson kuld :)
pessimist: ei ühtegi medalit, maks kettas 1 medal ehk.
Budõlin-pronks,Nool-pronks,Tammert esikuuikus.
Ei midagi... kõik tuuakse kilbil!
Budolin - hobe, Pertelson - pronks, Nool - pronks, Tammert - pronks, Jaanson - pronks.
Aga ma oleks rahul ka ainult Noole pronksiga - et koikidel vigisejatel suu kinni saaks loodud.
Aga ma oleks rahul ka ainult Noole pronksiga - et koikidel vigisejatel suu kinni saaks loodud.
judokatele pakun medaleid e. mingi värvi medali ikka koju toovad, vähemalt üks neist kindlasti kellel rohkem õnne on. Arvan, et keegi üllatab ka, aga kes - ei oska öelda
Pessimist ei ole kunagi pettunud:)
No Noolelt pole küll midagi loota...ärge unistage!
Judos (Pertelson, Budõlin) 1 medal, Värnik pronks, Nool 3.-4., Kanter ja Tammert esikuuikus, medal kahtlane, Jaanson esikuuikus (krt võib-olla isegi medal). Kõige reaalsem on 3 medalit. Aga kulda ei tule.
Adz,
Seleta palun faktidele ja viimastele tulemustele tuginedes ara, miks Noolelt pronksmedali ootamine selge utoopia on?
Ma loodan, et nii konkreetselt esinedes oled Sa ikka suur kumnevoistluse spetsialist ning ei too ainukese argumendina esile Noole vanust.
Tanud ette!
Seleta palun faktidele ja viimastele tulemustele tuginedes ara, miks Noolelt pronksmedali ootamine selge utoopia on?
Ma loodan, et nii konkreetselt esinedes oled Sa ikka suur kumnevoistluse spetsialist ning ei too ainukese argumendina esile Noole vanust.
Tanud ette!
oleks ammu aeg hakata rohkem medaleid välja andma. et näiteks 4 koht saab papist medali, 5 saab värvilisest traadist medali jne. palju rõõmu oleks.
Iraak võitis jalkas Portugali 4:2. No comments! Iraaklased jooksid väljakul nagu väikesed kuradid ringi ja Portugali kaitse lekkis igast nurgast. Peaks Iraak kulla saama, pööraks nad spordivaimustusse ja sõdimine ununeks pikaks ajaks.
Üks võit ei pööraks neid vaevalt sportlasteele kui mitmeid põlvi on olnud südamelähedane vaid automaadi tärin.
Jaanson saab kindlasti medali, 1 judokas ja 1 kergejõustiklane ( värnik, nool, kanter, tammert ), seega saab eesti 3 medalit, aga kõige säravamat mitte
asfaltmedal on jaansonil kindel, ei imestaks kui värvilisetraadimedal tuleks. pronksmedal on ka võimalik aga selleks peab veel pingutama.
Pole sel Jaansonil midagi veel nii kindlat, tal ikka loosiga vedas ka kõvasti eelsõidu vastastega.
Eestil on ikkagi kõige suuremad võimalused medalit saada judos, vot nii.