Kristjan,
kui norm täidetud, siis on igati teenitud minek olümpiamängudele, mis sa arvad et kõik saavad võita. sinu loogika järgi poleks mõtet sporti tehagi kellegil kui siis ainult enda tarvis. mine vaata palju inimesed selle jaoks tööd teevad ...
Eha Rünne ise ütles, et see tema jaoks rohkem turismireis. Ilus punkt karjäärile. KUi võimalus osaleda, siis tasub ikka minna. Pealegi Rünne 50X Eesti Meister.
JA LEEDU VÕITIS DREAM TEAMI
Dream teamist pole haisugi, seda nimetust võiks ainult 92. aasta võistkonna kohta kasutada.
Aga täiesti uskumatu, et mitte ükski kanal sellist mängu üle ei kandnud.
Aga täiesti uskumatu, et mitte ükski kanal sellist mängu üle ei kandnud.
lisaks sai leedu ka hõbemedali naiste seitsmevõistluses
Riikide poolt seni võidetud medalite tabel on päris huvitav, eriti kui vaadata Eesti lähinaabreid, kellega end tavaliselt võrrelda armastame, :)
Leedu ja Rootsis said täna ka silma pähe, aga Läti ja Soome on siiamaani medalita ...
Olen ka sellega päri,et kui norm täidetud,siis pole midagi iriseda.Rünne ütles ausalt ,et see reis on talle meeldiv üllatus ja ta üritab sellest viimast võtta.Kui juba kedagi süüdistada siis ametnikke,kes sellised normid teevad..
Samas kui vaadata seda,et Rünne viskas hooaja parimast olümpial ca 2-3 meetrit vähem.Samas Peetre viskas kuuli üle meetri vähem.Kanter ca 8 m vähem.
Pigem jälgin ikka seda kui palju sportlased oma hooaja parimale tulemusele kaotavad.
Mitte arutleda sellel teemal,kes on turist,kel potensiaali jms
Samas kui vaadata seda,et Rünne viskas hooaja parimast olümpial ca 2-3 meetrit vähem.Samas Peetre viskas kuuli üle meetri vähem.Kanter ca 8 m vähem.
Pigem jälgin ikka seda kui palju sportlased oma hooaja parimale tulemusele kaotavad.
Mitte arutleda sellel teemal,kes on turist,kel potensiaali jms
klepik. ära nüüd nõnda gestaapolik ka ole. ainuke, keda võib siin süüdistada, on Eesti Olümpiakomitee - äkki on normid liiga madalad?! Rünne on parim, keda naiste kettaheites on välja panna. vaevalt mõni õige sportlane ära ütleks, kui EOK pakub olümpiale sõitmise võimalust. EOKil on täita ka spordi populariseerimise roll. B-normid on ühest küljest noortele kogemuse andmiseks ja teisalt vastava spordiala teadvustamiseks massis - kindlasti ka võimalus sportlastel ennast spondeerijatele näidata.
sportlased tööd halvasti teinud? teinekord nad vist treenivad üle ja teisalt pole võib-olla kätte saadud parimaid harjutamismetoodikaid. igale Eesti sportlasele üritavad abiks olla paljud treenerid ja vanad selle ala esindajad. ideaaalse treeningkava kättesaamine pole minu arvates teps mitte lihtne tegu. ja samas, tööga teeb palju küll ära, aga kui väga suurt talendikust inimeses pole, ei pane ükski treener vända-elmarit 100-st vabaviskest 96-t sisse viskama. pakuks sedapsi, tippspordi kauge inimesena. loodan, et see kesiste esinemiste aadressil märkus, oli lihtsalt sinu momendi ülekeenud emotsioon.
USAs juba hellitavalt kossutiimi "Scream tiimiks" kutsutakse. vahva, et Leedu võitis, aga hirmsasti oleks näha tahtnud. Kui Dream-team (1992; 1996) oleks lüpsnud keda tahes 40 punniga, siis ikkagi USA "Scream-team" on põhiline kullakonkurent. Ja USA koondises ei mängi paljud staarid.
sportlased tööd halvasti teinud? teinekord nad vist treenivad üle ja teisalt pole võib-olla kätte saadud parimaid harjutamismetoodikaid. igale Eesti sportlasele üritavad abiks olla paljud treenerid ja vanad selle ala esindajad. ideaaalse treeningkava kättesaamine pole minu arvates teps mitte lihtne tegu. ja samas, tööga teeb palju küll ära, aga kui väga suurt talendikust inimeses pole, ei pane ükski treener vända-elmarit 100-st vabaviskest 96-t sisse viskama. pakuks sedapsi, tippspordi kauge inimesena. loodan, et see kesiste esinemiste aadressil märkus, oli lihtsalt sinu momendi ülekeenud emotsioon.
USAs juba hellitavalt kossutiimi "Scream tiimiks" kutsutakse. vahva, et Leedu võitis, aga hirmsasti oleks näha tahtnud. Kui Dream-team (1992; 1996) oleks lüpsnud keda tahes 40 punniga, siis ikkagi USA "Scream-team" on põhiline kullakonkurent. Ja USA koondises ei mängi paljud staarid.
"Dream on team" on samuti levinud nimi.
Toeten 2 käel abesikit ja oponeerin Kristjanile!!!
"Noored on teine teema, nemad ei peagi tingimata esimeselt olümpialt tulemust tooma, kuid mida otsis näiteks olümpialt ilma igasuguse (tuleviku)lootuseta Eha Rünne? Meeldivat seltskonda, kaunist loodust?"
Ootame ära Erki Noole tulemused (eelnevalt vastates küsimusele, kas Ateena olümpia ei jää Sydney olümpiavõitjale ehk viimaseks?) ja siis esitame veelkord selle küsimuse - mida otsis näiteks olümpialt Erki Nool?
Isegi sportlased on inimesed, raske uskuda, aga nii see on! Neil on ka inimõigused ja nad ei ole siiski täielikult oma fännide omand.
Ja muide, kui mu vana pea õigesti mäletab, siis pool aastat tagasi oli siinsamas kommijate medalilootus nr 1 just Värnik, mitte Jaanson. Aga elame-näeme...
"Noored on teine teema, nemad ei peagi tingimata esimeselt olümpialt tulemust tooma, kuid mida otsis näiteks olümpialt ilma igasuguse (tuleviku)lootuseta Eha Rünne? Meeldivat seltskonda, kaunist loodust?"
Ootame ära Erki Noole tulemused (eelnevalt vastates küsimusele, kas Ateena olümpia ei jää Sydney olümpiavõitjale ehk viimaseks?) ja siis esitame veelkord selle küsimuse - mida otsis näiteks olümpialt Erki Nool?
Isegi sportlased on inimesed, raske uskuda, aga nii see on! Neil on ka inimõigused ja nad ei ole siiski täielikult oma fännide omand.
Ja muide, kui mu vana pea õigesti mäletab, siis pool aastat tagasi oli siinsamas kommijate medalilootus nr 1 just Värnik, mitte Jaanson. Aga elame-näeme...
Ahjaa, lisaküsimusena võiks Eha Rünne kallal ilkumise asemel küsida, mida otsisid meie jalratturid olümpialt? Seda, et meie tenniseneiud kõrbevad, oli oodata, kuid jalgratturite esinemine oli minu arust suurim häbiplekk eesti olümpiatiimi. Samas - neile on see olümpias(v)õit ka täiesti p...i, keegi ei arva ju, et olümpiavõitja jalgpallis oleks mingi tegija meeskond (kurvastab ainult see, et taoline suhtumine on laienenud seal isegi EM-le).
Kahtlemata on Eha Rünne väga hea sportlane, aga inimeste südames jääb ta ikkagi turistiks. Mind ei koti näiteks üldse palju ta oma ketast viskab, sest medalit ta niikuinii ei saa. Värnik, Nool, Tammert ja hea õnne korral Kirsipuu võivad veel nendelt olümpiamängudelt medalit saada.
Oih... Siiski mitte Kirsipuu :D
Tammerti kohta pole keegi paha sõna öelnud. Kirsipuu kohta oih juba tuli, miskipärast arvan, et mõni oih tuleb veel :-))
Velikij, ma ei nõustu Sinu hinnanguga Eesti jalgratturite esinemisele, ehk põhjendaksid miks pead seda suurimaks häbiplekiks ...
Olen kahe käega Kristjani poolt. Keegi ei oota, et näiteks Marko Aleksejev tooks meile medali, aga kui OM-le pääs olemas peaks seal vähemalt isikliku rekordi või selle lähedase tulemuse tegema (mitte 2.15).
Ja miks Eha Rünne OM-le saadeti - see jääb mulle täiesti arusaamatuks! Ma saaks aru kui saadetakse mõni noor perspektiivikas kettaheitja, kes potsab mitu meetrit teistest vähem, aga saata 41-aastane Eha Rünne sinna puhkama - sellest ma aru ei saa. Eesti Olümpiakomitee võiks selle raha eest mõne noorsportlase (kellelt oleks vähemalt kunagi midagi oodata) parem kuhugi välismaale treenima mõneks ajaks saata.
Ja miks Eha Rünne OM-le saadeti - see jääb mulle täiesti arusaamatuks! Ma saaks aru kui saadetakse mõni noor perspektiivikas kettaheitja, kes potsab mitu meetrit teistest vähem, aga saata 41-aastane Eha Rünne sinna puhkama - sellest ma aru ei saa. Eesti Olümpiakomitee võiks selle raha eest mõne noorsportlase (kellelt oleks vähemalt kunagi midagi oodata) parem kuhugi välismaale treenima mõneks ajaks saata.
Ei saa ju ometi reegleid personaalselt teha. Et näe sina tegid määratud normi täis, aga kuna oled 41 aastane ja ehk omad ka veel mõnda 'Otsustajale' mitteimponeerivat omadust (rõve moll, ebameeldiv hääletämber jne), siis paraku ... jeehhat.
Henno,
põhjendan lihtsalt ja ebaloogiliselt :-)
Sportlane on sportlane ja sellel tasemel on sporditegemine sportlase põhitöö ja tegevus. Kuid nn "tööandjaid" on mitmeid. Põhjus on lihtne - kui kõik eesti jalgratturid lihtsalt katkestasid võistluse, siis näitab see ainult üht - olümpiamedalil pole nende jaoks väärtust.
Mul ajas kopsu üle maksa lihtsalt see ilkumine Eha Rünne kallal (ei ole isiklik tuttav, kihlveod ega muud erahuvid mängus!)!!! Jalgratturite esinemine oli halvim, sest nad ei saavutanud üldse midagi - nende rahad ja karjäär on mujal ning nad polnudki motiveeritud endast parimat andma. Neil oli sellest täitsa savi, et nad Eestit esinema saadeti. Ega nende peale vähem maksumaksja raha ei läinud!
põhjendan lihtsalt ja ebaloogiliselt :-)
Sportlane on sportlane ja sellel tasemel on sporditegemine sportlase põhitöö ja tegevus. Kuid nn "tööandjaid" on mitmeid. Põhjus on lihtne - kui kõik eesti jalgratturid lihtsalt katkestasid võistluse, siis näitab see ainult üht - olümpiamedalil pole nende jaoks väärtust.
Mul ajas kopsu üle maksa lihtsalt see ilkumine Eha Rünne kallal (ei ole isiklik tuttav, kihlveod ega muud erahuvid mängus!)!!! Jalgratturite esinemine oli halvim, sest nad ei saavutanud üldse midagi - nende rahad ja karjäär on mujal ning nad polnudki motiveeritud endast parimat andma. Neil oli sellest täitsa savi, et nad Eestit esinema saadeti. Ega nende peale vähem maksumaksja raha ei läinud!
USA-Leedu korvpallist - nagu oodatud, kujuneski sellest täiesti fantastiline mäng, Leedu enamuse mängust oli taga, kuid suutis lõpuks tänu Jasikevicuse imevisetele võita. Fantastiline korvpall ja suur kivi ETV kapsaaeda - homme näidatakse meile USA - Angoola korvpalli ...
Kes tahab saab USA - Leedu mängu ka siit alla laadida http://bt.davkanet.com/.
Eha Rünne võrdlus on Erki Noolega või Jaan Kirsipuuga väga kohatu, esimene ikkagi olümpiavõitja ja teine ehk tuntuim Eesti sportlane maailmas. Ma ei oma mingit kriteeriumit Kirsipuu motiveerituse mõõtmiseks, kuid iga ilmaga saadaksin ennem tema olümpiale, kui sportlase, kes teab, et ei oma mingit võimalustki kvalifikatsioonist edasipääsuks.
Kes tahab saab USA - Leedu mängu ka siit alla laadida http://bt.davkanet.com/.
Eha Rünne võrdlus on Erki Noolega või Jaan Kirsipuuga väga kohatu, esimene ikkagi olümpiavõitja ja teine ehk tuntuim Eesti sportlane maailmas. Ma ei oma mingit kriteeriumit Kirsipuu motiveerituse mõõtmiseks, kuid iga ilmaga saadaksin ennem tema olümpiale, kui sportlase, kes teab, et ei oma mingit võimalustki kvalifikatsioonist edasipääsuks.
olen sellega nõus,et profialad nt tennis,jalgrattasport,jalgpall ei too olümiale head mainet.
Kas keegi nt teab peast jalgpalli,tennise,jalgrattaspordi olümpiiavõitjaid?Lihtsalt tundub nii,et sportlastele on olümpia nagu üks tavaline vahepala,kuhu mõned staarid ei suvatse minnagi.
Tundub,et ainult korvpall toob kastanid tulest välja,sest kõik ässad on kohal va. USA
Kas keegi nt teab peast jalgpalli,tennise,jalgrattaspordi olümpiiavõitjaid?Lihtsalt tundub nii,et sportlastele on olümpia nagu üks tavaline vahepala,kuhu mõned staarid ei suvatse minnagi.
Tundub,et ainult korvpall toob kastanid tulest välja,sest kõik ässad on kohal va. USA