Apollo Group teeb esimese sammu börsile

1 Like

Investoritele infoks, et insiderite märkimisi/tehinguid on võimalik vaadata Finantsinspektsiooni leheküljel: Emitentidega seotud isikute tehingute register | Reguleeritud teabe portaal

10 Likes

Kas väljalubatud “ühe aasta jooksul” tähendab “esimese aasta jooksul” või “igal aastal”?

Olen kuulnud - esimese aasta jooksul, et edaspidi on investorile oodata mingeid teisi pakkumisi?

Ikka igal aastal.

Kas see on arvamus, hinnang või fakt?

Mina käisin kohal, seal öeldi, et 1 aasta. Samas loogiline, et lõplikult sind iga aasta ei premeerita, sama hästi võiks teha linnukese võlakirjade juurde, äkki mõni soovib intressi asemel kohe saada lihtsalt popcorni.

Minaaa nende investorile suunatud lehelt nagu loeks välja et et iga aasta. Aga kui nüüd mõtlema hakata (panen ka investoritele mõeldud lehelt alla sõnastuse) võib olla ka hea apollolik trikk (mida ma kohe kahtlustasin), et ühe aasta jooksul saad kasutada neli piletit :rofl:
Tundub jälle selline apollolik petuskeem ja ma kujutan seda nurinat ette peale aastat

Apollo lehelt:
Lojaalsusprogrammiga liitunud võlakirjaomanikud saavad ühe aasta jooksul:

** 4 tasuta Apollo Kino staaritooli piletit*
** 15% soodustust popkornilt ja iseteeninduslikelt karastusjookidelt (kehtib S, M, L suuruses lahtisele soolasele popkornile)

2 Likes

Neh, eesti keeles lugeda, siis pole ju kirjas, et esimese aasta jooksul?

Mina ise ka pigem loeks, et aastas saad 4 piletid. + see soodukas. Aga see sõnastus jätab väga kaheti mõistetava tunde hetkel. Eriti kui kohapeal olijatele veel öeldi, et ainult üks kord. Ehk apollo mingil hetkel vastab

Fun, et peamine arutelupunkt on mingid ühekordsed piletid. Turundus tegi töö ära, kõmu ja kõlapinda kui palju, inimestel silmad säravad ja tagumikud sügelevad staaritoolide järele…

20 Likes

Apollo tegi tublisti oma püstitatud eesmärgi ära.

„„Märkimiskorraldusi laekus 51 miljoni euro ulatuses ning kuna institutsionaalsete investorite huvi oli oodatust laiem, siis kaalume tulevikus täiendavat emissiooni 20 miljoni euro ulatuses,“ tähendas Tiivel."

„Pakkumises osales kokku 4 468 jae- ja institutsionaalset investorit Eestist, Lätist ja Leedust. Märkimiste mahust 80% tuli Eestist, 12% Lätist ja 8% Leedust. Apollo otsustas emiteerida 100 000 Võlakirja koguväärtusega 50 miljonit eurot."

Lisainfot börsiteatest

4 Likes

Kui oleks olnud iga aasta 4 piletit, siis ma oleks nalja pärast ka ühe märkinud.
(Ei püüa sellega halvustada kedagi, kes märkisid ja on rahul.)

Rumal küsimus, aga küsin targematelt abi.

Kas Apollol on ka kuskilt leitav avalduse vorm võlakirjade intressimaksete täies mahus kättesaamiseks kui investeerid investeerimiskontosüsteemis?

Tänud ette vastajatele.

vt börsiteadet.

1 Like

Saatsin nendele avaldus piletite kätte saamiseks, kuid vastus koos juhendiga e-mailile ei tulnud. Kas nemad lihtsalt ei jõua kõigile vastata või see on ainult minu probleem?

1 Like

*Kui sa nüüd lojaalsusprogrammiga liitumist silmas pidasid, siis ka mina pole sellele mingit tagasisidet saanud? Ainus reaktsioon oli ingliskeelne märge stiilis, võtame meili teel ühendust?? 19ndani sai sellega liitumisest teada anda. Ehk veel vara?
*Aga tasuta piletid tulevadki jutuks alles lojaalsusprogrammiga liitumisest. Ja neid ei saada sulle keegi :upside_down_face:, need kasutad kino filmiseansi valimise käigus. Kuidas enda investorseisusest teada anda - ei tea? Minu Apollo klubi konto ei kajasta samuti mingeid muutusi.
*Mind ajab segadusse see intressidest teavitamine. Mul ei õnnestu sinna enda pangakontot lisada? LY viitenumber sobis aga LHVs olev (?) pangakonto number mitte. No või ma tunnistan, et olengi Lamba- Ants ja palun targematelt abi ning selgitust.

Mul tekkis ka intresside teavitamisel tõrge. Aga küsitakse kahte kontot: väärtpaberikonto number ja investeerimiskonto number. Esimese neist leiadsin siit isikukoodi alusel https://nasdaqcsd.com/estonia/et/vaartpaberikonto-olemasolu-kontroll/

2 Likes

oli endalgi sama teema, LHV võiks seda numbrit kuskil kontol ka kuvada. Maaler andis kenasti juhise, kus seda leida.
Siin ka avalduse link link

Kannatust, võlkirju pole ju veel isegi laiali jagatud:
“Võlakirjad kantakse investorite väärtpaberikontodele 20. märtsil 2026 või sellele lähedasel kuupäeval”