Hmmmmm, minu LY kontol on täiesti olemas, juba eilsest? Kaubelda küll ei saa, see tõsi.
Minu poolt igal juhul suured tänud, harry!
avaldus sai esitatud.
Apollo kontol tänasest investori rida olemas.
Ole hea pane ekraanikuva või täpsem juhis, kust otsida.
https://profile.apolloclub.app/ - sisse logides on musta Apollo klubi kaardi all all näha lilla riba, millel kirjas “Apollo investor”. Selle kohta tuli meili peale teade ka.
Ehk siis hetkel saavad seda näha vaid äpi kasutajad? Gerondid, kes arvutist ja browseriga asju ajavad, on ilma?
Misasja…
Igast seadmest ju nähtav
See, et sinul näitab ei tähenda et teistel näitab.
Minul nt ei ole mingit viidet selle kohta. Ei leia ka kohta kus saaks ise kaasa aidata ja vb mindagi ära ühendada. Hea, et tehti screen, muidu ei teakski kust kohast vaadata.
Edit: ja meili peale ei ole ka mingisugust teadet tulnud. Kuidagi jupiti lisavad või?
Esimene küsimus, et kas siin all toodud vormil olete enda andmed ära täitnud: For investors – Apollo Group
Lisan, et vorm tuleb täita enna 19.04.
Ka minul jäi see vormi täitmise vajadus märkamata, eeldasin, et isikukoodi abil sünkroniseeritakse andmed automaatselt.
Järelturult ostjad pole ju investorid, vaid spekulandid .
Info infoks!
Aga seal kirjas
Iga esmane erainvestor, kes omandab pakkumise käigus vähemalt ühe võlakirja, saab liituda investoritele suunatud lojaalsusprogrammiga.
Huvitav, et minu kontol on apollo investori staatus olemas, aga tasuta pileteid ei näe ![]()
Klikka see investor lahti, siis näed infot lähemalt. Ja piletid märgid ikka kinoseansiga koos.
NB! Pärnu Apollos ei saa investori pileteid kasutada. Seal ei ole staaritoole ja teistel kohtadel seda soodustust kasutada ei lasta.
Kinopiletite üle jaurajad võiks teha eraldi teema. Kui peale võlakirja/võlakirjade soetamist kinopileti raha enam ei jäänud, siis tuleks tõsiselt kaaluda enne võlakirja soetamist. Soodusesmaspäeval saaks võlakirja ostu/müügi teenustasu eest juba kinos käidud!