Märkasin, et neljapäeval saab kinos Vendelini ja Tiivelit laivis kuulata. Tunne on, et võiks märkida, aga äkki peaks minema ja lähemalt kuulama…
Saan aru, et piletite saamisel on vanusepiirang alates 13. eluaastast (Apollo Klubi liikmeks nooremad ei saa)?
Kas see piletite teema on nii määrav? Levi õlle lugu juba meelest läinud? ![]()
See pileti teema on päris hea liigutus turunduslikult tõesti, aga mul tekib kino külastajana kerge mure, et kui juba täna on nii, et samaks päevaks sisuliselt võimatu staaritoole saada kui enamvähem OK film on ja nüüd antakse välja pakun huupi 5000x4 = 20 000 staaritooli piletit… ja ühel seansil on ca 20 kohta keskmiselt neid, siis läheb päris raskeks kinos löögile pääseda
Kunagi Funderbeam-is tehti ka investeeringuid, et saada tasuta siidreid, õlut, saunakeriseid autopesu jne ![]()
Sa küsid, kas mu teismelisele lapsele on oluline 35 eur/aastas või 4x tasuta kinno saada?
Su teismeline laps on ilma sinuta võlakirja märkimas ilma sinu teadmata?
Neid pileteid ei anta ju igal aastal vaid ühe korra?
Jätan siia Avaroni analüüsi Apollo Grupi võlakirjaemissiooni kohta:
Tänud väga põhjaliku analüüsi eest. Aga Avaroni võlakirjafondi osakute omajana küsin, kas Avaron ise märgib seda võlakirja?
Hea mutionu! Sellest kirjutame Sulle aprilli alguses fondi märtsikuu ülevaates. Sul on, mida oodata nüüd ![]()
Siin on lisa neile, kel tõsisem huvi:
Siis jääb küll märkimata.
Seega vaikimisi juriidilise isiku alt märkijal järjekorra eelist ja liikme märget ei ole, avalduse alusel käsitsi linkimist samuti ei ole?
Seega parem eraisiku alt märkimine?
Apollo Club hüvede saamiseks on jah vajalik eraisiku (kes Apolloclub liige) alt märkimine
Ei tea küll palju neid kinohuvilistest investoreid (või investoritest kinohuvilisi) on aga siin oleva pealt prognoosiks võlakirjale esimestel kauplemisnädalatel pigem langevat trendi - maksimaalset tootlust otsivad investorid realiseerivad oma pileti-soodustuse esimesel võimalusel ja siis …
Kui Apollo võlakiri tundub ka pikemas perspektiivis sobiv, siis üle 1 kohe märkida pole mõtet - turult võib pärast soodsamalt saada ![]()
Pole küll päris kõiki teemasid jälginud, aga kuidagi on viimasel ajal silma jäänud, et kui midagi siin foorumis maha tehakse (kadunud karum6mmi termineid kasutades “tambitakse”), siis seda kindlam Strong Buy!
Ise märgin üsna suurelt ja pakun, et märgitakse üle. Julgust lisab ka fakt, et väidetavalt on ka ettevõtte enda ladvikust nii mõnigi oma nahka mängu pannud nii mõnesaja tuhande euro eest.
Võibolla olen valedel jälgedel, eks näis…
Kukk ütles ka, et märgib, siis tuleb märkida
Huvipärast sai ka uuritud, et palju loss koroona aegu oli, summat kuuldes oli hääles kuulda seda valu, mis ma tunnen, kui kuskil ämbris -15% positsioon.
Ei ole veel märganud, et keegi oleks otsese laimukampaaniaga tegelenud ehk maha teinud.
Minu arust väga head ülevaadet on andnud avaroni ja investor Toomase artiklid.
Isiklikult kogu info põhjal jään apollo kui invego võlakirjadest eemale ja ootan coopi omad ära. Kuidagi kindlam.
Mis see Coop kindlam on, Invego trükib võlakirju kiiremini, kui mõni peseb sokke, saan aru, Coop on puhtalt laenude peal, kui masu tuleb, pole miskit kindlat, Põder ostis hapuks läinud laene, tuli välja antakse puhta süüdimatutele ka, et kui siin +10% infla taas, siis süsteem ragiseb.