WISH

Kohe viskab Ümera mind siit mujale tuppa a no mis sellest. Võtsin ka leidu kuulda ja sisenesin 20,51 oli vist 15 jan. ja väljusin 30.00. Esimene katse päeva lõpus orderi tühistamisega aga teisel katsel õnnestus. Lihtsalt tundus huvitav kuna ma parajasti webi poodidega tegelesin põhitööna. Oli jack ja Ümera ei saa miskit plõksida. Tema leid oli hea:) Täna seda enam on seda langust vaadates, mitte halb tunne.
Kaasa tegin selle mängu kõigest min tolle ajasest teenustasust. Aga vaatan mängu edasi.
Milk, mis kahe nädala jooksul firmal muutunud on?

Q1 seni institutsioonid ostnud 1,79B eest, müünud pole
Käisin ja tegin õhtuse jalutuskäigu ja ennäe imet - suisa plussis ära käinud :)
Võiks arvata, et põhi tehti ära, aga mine tea.
"siim susi"

Q1 seni institutsioonid ostnud 1,79B eest, müünud pole

update, bought 1.86B. Rikutud mõtlemisega võiks arvata, et retail tõmmatakse lohku.
Kas need pole mitte ipost ostnud kes peavad hiljemalt järgmise kvartali lõpuks aru andma? Jooksvaid andmeid ju kusagil ei avaldata?
Jah eks sellisel päeval kratsid pead, et pidid ikka õues riiulit ehitama, kui oleks saanud puhta tasuta lisada. Kaks päeva vaikselt ostnud ja nii ei passi. Tegemist toimiva äriga, mitte koinimisega.
"velvo"
Kas need pole mitte ipost ostnud kes peavad hiljemalt järgmise kvartali lõpuks aru andma? Jooksvaid andmeid ju kusagil ei avaldata?

See number tundub in real time. Hetk tagasi bought 1,88B, sold 0

Parandage, kui täielikku mäda ajan, kuid minu mata ütleb, et peaaegu kogu tänane volume läheb institutsionaalsele.
Kust sa sellist datat näed?
Marketbeat
Viska link, kuidas nad kohe peavad seda päeva lõpus teatama. Tavaliselt real data vahel on time delay.
"Visahing"
Viska link, kuidas nad kohe peavad seda päeva lõpus teatama. Tavaliselt real data vahel on time delay.

https://www.marketbeat.com/stocks/NASDAQ/WISH/institutional-ownership/

Lihtsalt hakkas silma, et kogus muutub reaalajas. Kas neil üle lombi kohustus teatada või kust see info sinna jookseb- mine võta kinni.
Wish Reports Fourth Quarter and Fiscal Year 2020 Financial Results

Delivered Record High Q4 2020 Revenue, Representing Growth of 38% Year Over Year

Q4 Core Marketplace Revenue Per Active Buyer Increased 66% Year Over Year

Expecting Nearly 70% Year Over Year Revenue Growth for Q1 2021
Ja nii ongi, logistika tulu kasvanud 193%.
"Visahing"
"ymeramees"
Pole ju 1,9M, on hoopis rohkem?

jah, unise peaga vaatasin, aga pointi see ei muuda, et enne tulemusi sedasi müüvad nüüd, ei ole hea näitaja.

2.03.2021 tehtud kommentaari järeldusus, tehnoka maha müügiga jõuti enne tulemusi - 10% ja hind 15.94 ehk ikka jupp alla 19, pudinatega, kui insaiderid müüsid, loss oli suurem kui oodatud. Conf calli kõne on homme huvitav lugeda, (mulle meeldivad küsimuste vastuste osa) saab teada, mille peale analüütikud pead murravad. 2B cashi annab põletada.
"Visahing"
Ja nii ongi, logistika tulu kasvanud 193%.

Mkm, ei ole. Mitte tulu, vaid käive. Ja see ei tähenda, et logistika käive oleks 193% tõusnud, vaid nende enda pakutav logistika, mida kasutajakogemuse parandamiseks pakkuma hakati, tõusis 193%.
Suures plaanis kasvavad, investeerivad, omavad probleeme.

Q4 kukkus MAU, kuna ei suudetud karupee maadesse teenust pakkuda. Loodavad kvartali-kahega selle tagasi saada.
Kuna need maad olid ka põhilised, kuhu alla $3 tellimusi tehti, siis käive per klient tõusis.
Q1 guido +70% kasvu tuleb madala baasi pealt, edaspidi kasv normaliseerub/aeglustub.

Q4 headline loss oli muidugi IPO korraldamisega seotud, aga arvatavasti need uuema aja investorid korrutavad antud numbri neljaga ja lisavad seoses kasvuga natuke selga ka.
Kasv on olemas, discount teistega on tugev. Ei näe põhjust, miks seda discount gäppi mingi aja jooksul täitma ei minda.
See, et pakuvad kaupmeestele online kliente, on ilusasti käima saadud.
Investeerivad logistikasse ja kavandavad live tuge, need on küll kulu, kuid kasutajakogemus on neil kindlasti üks suuremaid kive kingas. Nende tüüpiline klient prioritiseerib küll odavat hinda üle kasutajakogemuse, kuid kui kasutajakogemus nigel on, siis vingub ikka.
Minu jaoks loksus sellega natuke julgust juurde, mõistan firma toimetamist natuke paremini. Saan aru ka, miks 2/3 mu kaupa kohale ei jõudnud. Üritavad selle turuosa ($0 to $3) ilmselt välja suretada.
Kui lihtsalt teenusest rääkida, siis mainin ära, et oma 7st tellimusest olen kõik ka kätte saanud, 2 viimast ainult hilinemisega. Kvaliteet on muidugi kõikuv, olen saanud täpselt lubatu mis euroopast õige kaubamärgiga ostes maksab 6x rohkem. Samas tellisin ka huvi pärast 2 paari Airpodsi koopiaid, ühed ei kestnud üle paari kasutuskorra, teised identsed umbes kuu aega.
Me siin alati jälgime ja ilgume, kuidas Roku, Nflx, Baba, Jd, Shop, Zm, Amzn jne on koguaeg ülehinnatud aga muudkui lendavad edasi aga samal ajal jätame tähelepanuta järeljooksikud: Fubo, Wish, Fsr jmt. Ma ise usun ja veidi panustan järelejooksikutele, et mitte ennast jälle kahe aasta pärast kiruda, et kõik need $20 aktsiad on nüüd $200 ja ma vaatasin nende tõusu ainult oma watchlistis aga lillegi ei liigutanud.
Algusfaasis peabki raha veidi põlema, käibekasv on olulisem, sest kui asi hakkab millalgi päriselt ka kasumit teenima, on hilja juba positsioone võtta.
Sarnastest asjadest rääkides, ostsin MELI @400 kunagi ja siiani alles, hetkel küll kukub aga savi, võtan vist juurde kui üles pöörab.