WISH

"ymeramees"
Põhjad ja tipud tehakse suure käibega
Enn Vetemaa (Näkimadalad)

Enn Vetemaa "Eesti näkiliste välimääraja" rääkis hiidpaljastissist ja muudest suurustest. Kas "Näkimadalad" mitte Sergo romaan ei ole? Võibolla on Vetemaal mõni luuletus muidugi mida lugenud ei ole.
Jah , see teise hiidlase kirjutatud raamat, autor Herman Sergo. Oli kohustuslik kirjandus kunagi.
/nostalgiahetke algus/ Nii on, selle raamatu peategelase järgi sai mu poeg endale nime /nostalgiahetke lõpp/
Mõtlesin, et miks see ei lenda, reedel sai alt ülesse kena reis tehtud. Tulemusteni hoidmine kahtlane, kui 1.9M insaiderid just müünud.
Channel check tehtud. Jälle 2 täiesti tontvõõrast tonti kuskil teisest eestist shoppavad isuga-eelistavad alibabale
Kui Wish jõuab siia pärapõrgu eesti metsade keskele ja inimesed, kes appidest jms säärasest midagi ei jaga shoppavad ennast oimetuks...siis
Lisaks osteti 40-eurone droon. Ma küsisin, kas tööle said-töötas!!!
Kellegil ei tulnud pakk kohale-saatis upporti sai kohe wish money ja pakk ikka tuli-klient õnnelik!!!
Klienditeenindus kehvaks läinud. Kas tõesti?Äkki hoopis vastupidi?Uued kliendid ummistavad servereid ja asjad koomas. Haipi veel pole-seega saab odavalt kokku kraapida.
Ehk ühesõnaga tsiteerites klassikuid
Another overvalued, massively unprofitable ecommerce play, this time with crappy products and lousy delivery. I bought in immediately!!!
Ma mõtlesin teha tellimust, mingid droonid, puldi autod asjad ca 120 $, närvi ajas, et muudad asja värvi, hind hüppas, lisaks lõpus terendas 20$ saatmise kulu (osades kohtades 0), siis auto kohta jäi silma komm, et pildil olev palju suurem kui tegelikult. No ja nii ma mõtlesin ja mõtlesin, kuna lõin käega, et mis drooni sa ikka selle raha eest reaalselt saad, kleepekad küljel 4D.Tunnistan,et väike hasart tekkis, aga meenus sõber, kes ostis Depost pintsli ja esimest korda potti pistes jäi pool pintslit sinna ja nii järjest 3-ga. Tulemusi ootan mõnuga, sest nagu ütles kumiir, et eelmine aasta kasvu ootusi ei täidetud, saab näha kuidas seekord. Lahti ütlus, kauplen, aga ei oma.
"Visahing"
Mõtlesin, et miks see ei lenda, reedel sai alt ülesse kena reis tehtud. Tulemusteni hoidmine kahtlane, kui 1.9M insaiderid just müünud.

Oi, räägi sellest lähemalt? Kust see 1,9M?
Pole ju 1,9M, on hoopis rohkem?
"ymeramees"
Pole ju 1,9M, on hoopis rohkem?

jah, unise peaga vaatasin, aga pointi see ei muuda, et enne tulemusi sedasi müüvad nüüd, ei ole hea näitaja.
Tegu on töötajate motivatsioonipaketiga, kus RSU keerati commoniks ning see maha müüdi. Aga müügisurve on tunda olnud sellest kindlasti.
Teiseks, nii suure käibega firma (mitte ainult MCapiga, vaid tegelikult ka suure äriga) istub kui kult rukkis, ei kippu ega kõppu. IR on olematu.
Ma pigem ei otsiks sisetehingute puhul seoseid kindlate sündmustega, reeglina ei ole kellelgi vabadust nii täpselt müüki sihtida. Kes teab kus need aktsiad peale IPOt üldse istuvad, tõenäoliselt kuskil kolmanda osapoole kontol, kust neid siis vaikselt vabastatakse.

Need sisetehingute träkkimised on minu meelest ainult üks müra, umbes nagu kuskil StockTwitsis läheb alati suureks kisaks, kui mõni C-suite tüüp poole miljoni eest aktsiaid müüb, sest sellel müügil püüdub tegelikult igasugune sisuline tähendus. Teine asi on aga mahuga – kui nii palju korraga müüakse, siis see kindlasti omab mõju.
Ole mureta, ma sulle näidet ei too, aga nägin ka, kus kaks päeva enne tulemust oli müük ja peale tulemusi -30%. Oskavad müüa küll. Ma ei räägi siin 10 000 aktsia tilgutamisest.
Jututoas teadis keegi rääkida- pole aimugi kas tõsiseltvõetav.

These were related to restricted stock units “RSUs”, these sales transactions are always done for tax purposes, and are strongly encouraged immediately after an IPO at or near the IPO offering. I believe that the current market environment made this a priority this week and does not reflect negative earnings. Remember, they could have converted and sold shares at any time. I believe they were hoping for WISH to continue to climb, but with tax day quickly approaching, there really is no point to risk holding RSU shares any longer. If anything, I think this is bullish due to less selling pressure on wish heading into earnings.

To summarize, as soon as WISH started trading, the RSU shares accumulated by these executives are automatically subject to federal tax at the 24$ price. Due to the overall value, they will most certainly fall into the highest tax bracket. If the market continues to tank, there is significant risk that the value won’t cover the tax obligation. This is why these execs converted and subsequently liquidated...The fact that they waited this long to sell is bullish overall bc they could have sold in the 30s if they felt WISH was overvalued.
Mõtteid?
Channel check. Kolmest jubinast üks jõudis kahe kuuga kohale, kahele lubasid raha tagasi kanda.
Esmaspäeval tulemused.
Tulemused peale sulgumist!
Aa, sellest see hind kukubki, et hakkavad sulgema. Aitäh!
Ega väga ei ole (mõtteid).
Kui tech puruks peaks kukkuma, siis saab pilt oluliselt hullem olema. Kuiva püssirohtu palju ei ole ja mõnedel suisa märg (margin).
Varsti turuväärtus madalam kui amzn ja baba soovisid sic! kuus aastat tagasi üles osta. Nüüd saab olema neil lihtsam. E-kommerts läheb edasi ja suurtel see kümme miljardit ei ole probleem.
Enne ei julge ise mingit otsust teha kui esmaspäevane call ära vaadata-kuulata. Plaan on olemasolevat hoida. Juurde võtma hetkel ei hakka - kukkuva noa püüdmine ei ole meeldiv.
"ymeramees"
Aa, sellest see hind kukubki, et hakkavad sulgema. Aitäh!

Mitte seda :) Lihtsalt veel on nats aega ja see pole üldse halb.