1400 käes.
troim
Millal see õige aeg oleks sinu meelest?
Millal see õige aeg oleks sinu meelest?
Tundub, et RTS on täna päris hulluks läinud. 3.37%
tom74
Hakkab tunduma, et ootamine ei tasu ära. Ostaksin 1300 pealt kohe juurde. Mingi lootus on, et 1300 siiski juhtub.
Hakkab tunduma, et ootamine ei tasu ära. Ostaksin 1300 pealt kohe juurde. Mingi lootus on, et 1300 siiski juhtub.
Kui prognoositavast korrektsioonist väljumisele kuluks isegi viis kuud, siis pikaajalise investorina võiks nüüd ikkagi siseneda. Kahju ei tekiks, aga halligi ei teeniks kah. Samas, niisama istudes ei teeni kah halligi. Niiet, vahet pole.
Ootan siiski kaks nädalat, sest analoogseid hüppeid - nelja kuuga 50% tõusu, on varasemalt olnud kolm. Alati on järgnenud jahutus.
tom74, oled sisenenud või ootad?
Ootan siiski kaks nädalat, sest analoogseid hüppeid - nelja kuuga 50% tõusu, on varasemalt olnud kolm. Alati on järgnenud jahutus.
tom74, oled sisenenud või ootad?
troim, arvan et olen selleks liiga väike,et Venemaal otse aktsiatega hangeldada. :) Kaalun osta juurde Hansa Venemaa Fondi osakuid,kuid endal on samuti siuke tunne,et tuleb mingi korrektsioon,siis võib siseneda.
ENNUSTUS: korrektsioon tuleb 1600 pealt 1400 peale, siis 1800 pealt 1600 peale jne jne. Ja siis 2000 pealt tuleb natsa suurem korrektsioon - uuesti 1500 peale. Ma ise ka kavatsen 2000 kohal maha müüa ja arvan, et paljud nii mõtlevad ... ja siis need paljud tekitavad paanika ...
küll ma olen tark :) irw
küll ma olen tark :) irw
krabistaja
Mida Sa oma jutuga öelda tahtsid,palun selgita?
Lugupidamisega,
Tom
Mida Sa oma jutuga öelda tahtsid,palun selgita?
Lugupidamisega,
Tom
tom
Panin kirja oma isikliku kõhutunde, muud ei tahtnudki öelda!
Tervitades,
K
Panin kirja oma isikliku kõhutunde, muud ei tahtnudki öelda!
Tervitades,
K
äkki paneks Keno Loto võidunumbrid ka isikliku või kollektiivse kõhutunde järgi siia foorumisse?
Ma muidugi eelistaks Viking Lotto numbreid. Jaakpott ja tõenäosus vist natsa suurem kui Kenol.
Tohohh, pühapäeval on kauplemispäev olnud venes, ja veel milline ... RTS laksas üle 1500. Meeldiv üllatus halli esmaspäeva :)
Venemaal oli ju pühapäev tööpäev seoses reedese puhkepäevaga. Lihtsalt kuna neljapäeval, 23.02 tähistati võitmatu armee aastapäeva, siis oli selge, et reedel keegi kaine näoga tööle ei laeku.
Need Saudi kütusetehase lähistel rajalt maha võetud enesetapuvõitlejad ainult suurendasid Vene energiasektori populaarsust.
Njah, pühapäevane kasum kõik välja võetud ... ja rohkemgi veel. BUX ja WIG ka kõvas languses, keegi teab mis lahti?
Kauaoodatud korrektsioon. Mis ta ikka olla võib..
Mis saab Venemaal peale 20.ndat märtsi? Araablased hakkavad naftat müüma eurode eest, aga venelased vist endiselt taalade eest. Dollari nõrgenemine avaldab mõju ka Venemaal.
Need mõtted on pärit Delfist.
Need mõtted on pärit Delfist.
Lukoil oli kõva langeja jm energiasektori tõusjad. Sest naftahind maailmaturul langes.
Et araablased euro peale üle lähevad, on äärmiselt ebatõenäoline. Mõni prantslane sellest vist ainult unistabki. Samas - USA toidab Iisraeli, EL toidab Palestiinat etc. Kuid eks Vene otsustab ise, millise valuuta eest müüa tahab.
Et araablased euro peale üle lähevad, on äärmiselt ebatõenäoline. Mõni prantslane sellest vist ainult unistabki. Samas - USA toidab Iisraeli, EL toidab Palestiinat etc. Kuid eks Vene otsustab ise, millise valuuta eest müüa tahab.
http://www.interfax.ru/r/B/politics/2.html?id_issue=11471919
Selle kr66da poolt viidatud artikli valgusesse sobib hästi üks teine artikkel, mis näitab järjekordselt Eesti ajakirjanike suurepärast uurimis- ja analüüsivõimet: http://www.epl.ee/artikkel_314274.html ("Putin vabandas Ungari ees", "Putini visiidi peamiseks eesmärgiks on tagastada Teise maailmasõja ajal Venemaale viidud Ungari väärtuslikud raamatud.")
Kindlasti läks Putin Ungarisse vanapaberit tagastama. Loomulikult ei olnud Putini viisidi tegelik eesmärk gaasiga seotud: "Russia examines the possibility of the deliveries of gas into Hungary", "and also about the creation in Hungary of large gasholder and large logistic center, which will connect Europe with Transsibom" (Altavista automaatne tõlge).
Njah, tegelikult sobiks see postitus pigem Khmm... Äripäeva või Coca-cola jaheda teema alla... :)
Kindlasti läks Putin Ungarisse vanapaberit tagastama. Loomulikult ei olnud Putini viisidi tegelik eesmärk gaasiga seotud: "Russia examines the possibility of the deliveries of gas into Hungary", "and also about the creation in Hungary of large gasholder and large logistic center, which will connect Europe with Transsibom" (Altavista automaatne tõlge).
Njah, tegelikult sobiks see postitus pigem Khmm... Äripäeva või Coca-cola jaheda teema alla... :)