VAIKUS ENNE TORMI, ÕHUS ON TUNDA ELEKTRIT!

Kui eelnevalt mainitu teenustasu tuleb 500 eeku, siis on pigem ajas maha jäädud.
keelebarjäär on suht tühine tegur. eelkõige on tegu siiski vähese kogemuse ja psühholoogilise barjääriga. Nimed on võõrad ja infot ei osata otsida, jne. Tüüpiline mõtteviis on, et HP'd võib ju osta sest mul oma palk laekub ka sinna ja muidu ka kõik selle juhid Kroonika kaudu tuttavad.
Muuseas seos naabrimehega, kes endale uhke automobiili ostab on siin täitsa kohane sest on selge, et mida rohkem tekib selliseid "induktiivseid investoreid", seda enam ilmub rangelt eestimaist raha börsile. Väljapoole kodust ja (turvalist?) TVB'd ei jõua see raha kunagi. Hetke probleem on ikka selles, et naabrimehel pole autoraha veel koos.
EYP tänane teema just sellepärast tervitatav ongi, et eeldatavasti on kasusaajate hulgas suhteliselt korralik summa "naabrimehi".
Tõsiste investorite käitumist mina hetkel ette ennustada ei oska. Kes jäävad lootma teatavatele positiivsetele asjaoludele siinsel kapsamaal ja kes otsustavad p**** mullast võta ja parematele jahimaadele kaduda. Eks see olene juba igamehe personaalsest valulävest ja põletushaavade astmest.
to riskija: ühes teises foorumis räägiti midagi ca. 200 eek hinnast. Kui tõele vastab, siis see oleks küll midagi hingele.
Need hinnad mida mina olen mustandites näinud pole mitte 500 krooni poolegi, ikka tunduvalt madalamad.
To: Graafik
Mis sa keerutad räägi välja.
Jutt õige, tuleksid LHV teenustasud tehingutelt enam-vähem võrdsed Eesti tehingutega, läheks nii mõnigi USAsse, Soome või Rootsi (võib-olla). Kahjuks pole keegi viitsinud sptsiaalselt "blondiinidele" selgitada kuidas tehinguid teha Dateki või muu kaudu.
Minu meelest on ikka päris korralik barjäär eestlase mõtetes seoses USA-sse investeerimisega. Saadad raha kuhugi kaugele ära ja ei teagi kas pärast kuskilt küsida on kui öeldakse, näe sul polegi seda. Välisinvesteeringuid puudutavad seadused, mis mängu tulevad on ka suht tundmatud. Keel ei ole nii suur takistus.

Naabrimeeste jutu juurde võiks lisada, et tänane päev kinnitab nende vähesust.
"Ma ei tahaks ajas etterutata, kuid kohe (vähem kui 10. päeva pärast) on kõigil eestimaalastel võimalus emakeeles globaalsele aktsiaturule läheneda."

See Graafiku lubadus on antud 8 päeva tagasi...

VAIKIMINE ON KULD...