no nii,lõpuks said rumalad ameeriklased omal nahal tunda,
mille eest on ammu hoiatatud.
Pinda käib see,et madalaim punkt saavutatakse liialt ruttu
nagu paanika puhul ikka kombeks.
Loodan,et trend jääb alla,oleks vähe kergem teenida,st.langaval turul on alati kergem teenida kui tõusval.
Spets - tänasel volatiilsel turul panid küll ilmselt kõvasti plussi, või mis? Kui "õhtune" tõus ära ei rikkunud muidugi.
portfel suurenes 10% täna(eile),
ei midagi erilist võibolla,kuid ma ei riskinud eriti.
korraga oli mängus max 40% portfelist.
ei midagi erilist võibolla,kuid ma ei riskinud eriti.
korraga oli mängus max 40% portfelist.
Daytrade või mitte, 10% on ilus ikka :)
Njah, minu kasum täna oli 8 % ja pole sellega yldse rahul, arvestades, et nii head päeva tuleb traderile ette ilmselt ainult kord aastas.
Magasin suure bounce'i maha nimelt.
Magasin suure bounce'i maha nimelt.
eino mul on teie üle hea meel - aga mis siis ikkagi toinus ?
juh, aga mina suutsin 5 % maha mängida oma liigse agarusega. Täna üritan uuesti taastuda.
ega vist langeval turul ei ole võimalik muidu teenida kui ainult lühikeseks müües? On see nii?
Put-id on ka maole hääd...
lühikeseks ei müü,ostan ainult põhjast ja müün põrkeid.
optsioone pole 97aastast teinud(oh aegu ammuseid)
ET 50% või enam sellistel päevadel teenida,tuleks liigselt riskida,
kuid mööda pannes ei tahaks nullist alustada.
NII,ET IKKA TASA JA TARGU IGA ILMAGA.
võib arvata,et hirm ei luba nasdaqil eriti palju tõusta ja
näeme veel palju huvitavat.
optsioone pole 97aastast teinud(oh aegu ammuseid)
ET 50% või enam sellistel päevadel teenida,tuleks liigselt riskida,
kuid mööda pannes ei tahaks nullist alustada.
NII,ET IKKA TASA JA TARGU IGA ILMAGA.
võib arvata,et hirm ei luba nasdaqil eriti palju tõusta ja
näeme veel palju huvitavat.
kuda sa need põrked ülesse leiad.On sul mingi kindel reegel välja kujunenud või otsustad selle põhjal,mida ütleb kõhutunne.Näiteks kui x-aktsia on langenud 15%,kuidas sa tead siis ,et ostad alles siis kui langus on 25% ja siis oled enam vähem kindel, et järgneb põrge.
kogemused on AjaO.Need aktsiad,mida ei ole mõtet osta tunneb
kõht ära küll,tihtipeale olen liigagi ettevaatlik.
kõht ära küll,tihtipeale olen liigagi ettevaatlik.
nii lihtne see ongi :
Clintoni kommentaar viib üles biotechi
ja see viib üles turu,väga hea,on jälle kust kukkuda.
Clintoni kommentaar viib üles biotechi
ja see viib üles turu,väga hea,on jälle kust kukkuda.
õige,õige uudiste mõjul ju turg liigubki.Kui palju sa oma investeerimisotsuste tegemisel kasutad graafikuid?
graafikuteta ei oleks küll midagi peale hakata.
Kasutan ainult graafikuid(päeva ja päevasiseseid)otsustamaks
osta või mitte,uudiseid ei usalda.
Kasutan ainult graafikuid(päeva ja päevasiseseid)otsustamaks
osta või mitte,uudiseid ei usalda.
kas võib väita,et langeva turu korral on põrked ülespoole vingemad kui tõusva turu korral.Muideks,mis maaklerit sa kasutad?
SPETS, nagu ma aru saan, oled sina selline professionaal, kes ei kaota kunagi ja võidab riskivabalt. Sinu edu aluseks riskide vältimisel on kõhutunne (ei mingit tehnilist- ega fundamentaalanalüüsi). Palun paranda mind kui ma eksin.
Kui see nii on, oleks põhjust luua üks fond, mille rahasid sina juhid. Kui sa suudad ka tõestada oma edu, arvan et poleks vähe huvilisi kes kohe oma raha sulle hallata annaksid.
Kui see nii on, oleks põhjust luua üks fond, mille rahasid sina juhid. Kui sa suudad ka tõestada oma edu, arvan et poleks vähe huvilisi kes kohe oma raha sulle hallata annaksid.
Spets,
Sinu jutu järgi tuleb välja, et oled kõige tavalisem spekulant, kelle enesekindluse- ja uhkuse on üles viinud lihtsalt hea joppamine, kuna isegi uudised sulle peale ei lähe. Ise olen samasugune nagu sina, kasutan graafikuid ja arvestan põrkeid, kuid vaatan samas ka uudiseid, mis võiks häid vihjeid anda.
Mõtlesin ka samamoodi, nagu eelnev kirjutaja, et kui sa ikka nii vinge mees oled nagu su jutt on, siis miks pole sinust, kui miljonärist ja investeerimisgurust kusagil juttu ega kuulda midagi?
Selgita, kui oskad!
Sinu jutu järgi tuleb välja, et oled kõige tavalisem spekulant, kelle enesekindluse- ja uhkuse on üles viinud lihtsalt hea joppamine, kuna isegi uudised sulle peale ei lähe. Ise olen samasugune nagu sina, kasutan graafikuid ja arvestan põrkeid, kuid vaatan samas ka uudiseid, mis võiks häid vihjeid anda.
Mõtlesin ka samamoodi, nagu eelnev kirjutaja, et kui sa ikka nii vinge mees oled nagu su jutt on, siis miks pole sinust, kui miljonärist ja investeerimisgurust kusagil juttu ega kuulda midagi?
Selgita, kui oskad!
mul pole motivatsiooni esialgu fondivärgiga tegelda.
ma ei taha avalikuse ees oma nime all esineda,need kes mind
siit tunnevad teavad,et ma ei blufi vaid kipun natuke liialt hooplema.Ma ei tahaks olla eesti äriinimeste nahas,oma privaatelu nagu polegi.
siit tunnevad teavad,et ma ei blufi vaid kipun natuke liialt hooplema.Ma ei tahaks olla eesti äriinimeste nahas,oma privaatelu nagu polegi.