TUNTUD ÄRIINIMESTE ,TAHTSIN ÖELDA
Spets on lihtsalt hea daytrader mulle tundub. Selline vend võib aastas miljon taala kokku ajada küll, kui turg on soodne ja liialt riske ei võeta.
Suure portfelliga 5 K taala päevas keskmiselt teenida peaks täiesti võimalik olema, vähemalt praegusel ülivolatiilsel turul.
Ja miks ta peakski end niiväga avalikustama, Eestis pole see eriti turvaline. Mina koliks tema asemel kuhugi USA beachirajooni elama :)
Suure portfelliga 5 K taala päevas keskmiselt teenida peaks täiesti võimalik olema, vähemalt praegusel ülivolatiilsel turul.
Ja miks ta peakski end niiväga avalikustama, Eestis pole see eriti turvaline. Mina koliks tema asemel kuhugi USA beachirajooni elama :)
Kui suure osa oma tehingutest lõpetad plussiga?
üle 90%
sõpradest ja omastest hakkaks puudus
kuna täna on nii pask päev ja õigeid kukkujaid polegi,pidin
närve kaotama TNFI ga 1.55 pealt keskmiselt oli mul 6000 tükki
ja 1 peal mõtlesin,et mis kui ei tõusegi ja kukub uldse nö. nulli.
lõpuks müüsin 1.35 pealt ära.See oli suurim loss üle poole aasta.
VIRS pli kah hea kuid,vana pasa oli nii uimane üle 8 tulemisega
et müüsin sunniku liialt vara maha.Point on selles et ka 500 taala on kasum,pole mõtet nutta saamata jäänud tuhandaid taga.
närve kaotama TNFI ga 1.55 pealt keskmiselt oli mul 6000 tükki
ja 1 peal mõtlesin,et mis kui ei tõusegi ja kukub uldse nö. nulli.
lõpuks müüsin 1.35 pealt ära.See oli suurim loss üle poole aasta.
VIRS pli kah hea kuid,vana pasa oli nii uimane üle 8 tulemisega
et müüsin sunniku liialt vara maha.Point on selles et ka 500 taala on kasum,pole mõtet nutta saamata jäänud tuhandaid taga.
on sul abiks ka mõni programm,mis annab ostu ja müügi soovitusi.
Kuidas te need õiged aktsiad siis välja valite, mis te peale kõhutunde veel kasutate?
Kuule spets, räägi mis sa Cybercorpist arvad. Mis prgrammi ja maaklerit
sa ise kasutad ja räägi ka programmide hinnakirjast.
sa ise kasutad ja räägi ka programmide hinnakirjast.
Olen katsetanud ise CyberTrader 2.1 ja CyberX-i simulaatorina ja Realtick III demona. Pean tunnistama, et kõige mõnusam ja parem tundub raudselt Cybertrader. Sellel on mõnus GUI, abx visualeerimisvahend Cyberquant, kõik vajalik data, analüütika ja uudiste värk. Ise teema on muidugi kuidas need proged käituvad realaja kauplemises.
Realtick tundus välimuse poolest nagu 10 aasta vanune. Funktsionaalsuselt ei saanud küll aru, et see millegagi CT-d oleks löönud. CyberX on CyberTraderi väike sugulane, mis ei ole mõeldud day-tradimiseks (vähem analüütikat ja ilma L2-ta).. aga hästi nunnu välimusega :).
Realtick III on mingi kolmanda firma poolt maaklerite kirjutatud soft, aga Cybercorp arendab oma softi suht ise. Üks huvitav nüanss veel. Nimelt on soovitav, et sul oleks masinas ka PCANYWHERE, mille abil Cybercorpi tyybid sind aidata saavad otse sinu arvutis. Loomulikult on tööajal live chat ja tundub et ka muidu igati vinge support
Cybercorpi hinnakirjad leiad siit:
http://www.cybercorp.com/faq/fees_cybertrader.html
http://www.cybercorp.com/faq/fees_cyberx.html
Realtick tundus välimuse poolest nagu 10 aasta vanune. Funktsionaalsuselt ei saanud küll aru, et see millegagi CT-d oleks löönud. CyberX on CyberTraderi väike sugulane, mis ei ole mõeldud day-tradimiseks (vähem analüütikat ja ilma L2-ta).. aga hästi nunnu välimusega :).
Realtick III on mingi kolmanda firma poolt maaklerite kirjutatud soft, aga Cybercorp arendab oma softi suht ise. Üks huvitav nüanss veel. Nimelt on soovitav, et sul oleks masinas ka PCANYWHERE, mille abil Cybercorpi tyybid sind aidata saavad otse sinu arvutis. Loomulikult on tööajal live chat ja tundub et ka muidu igati vinge support
Cybercorpi hinnakirjad leiad siit:
http://www.cybercorp.com/faq/fees_cybertrader.html
http://www.cybercorp.com/faq/fees_cyberx.html
kasutan RealtickIII ja hinnad algasid $18.5 pluss feed,
see on tapvalt kallis,kuna ma teen üle tuhande treidi kuus
sain hinnaks 11.5 pluss feed.Kõigepealt tuleb kõvasti tehinguid teha ja seejärel nad fakti ette panna,et kui hinda alla ei lase
lähen ära mujale.Mul vedas selles suhtes,et leidsime tol ajal
brokeri,kes pakkus keskmiselt 11 taala tehing ja tahtsime sinna üle minna,nemad ei tahtnud head klienti ära lasta ja nii see õnnestus.
12 000 taala tehingutasusid kuu jooksul kannatab ära 20 000 oleks juba liig.
see on tapvalt kallis,kuna ma teen üle tuhande treidi kuus
sain hinnaks 11.5 pluss feed.Kõigepealt tuleb kõvasti tehinguid teha ja seejärel nad fakti ette panna,et kui hinda alla ei lase
lähen ära mujale.Mul vedas selles suhtes,et leidsime tol ajal
brokeri,kes pakkus keskmiselt 11 taala tehing ja tahtsime sinna üle minna,nemad ei tahtnud head klienti ära lasta ja nii see õnnestus.
12 000 taala tehingutasusid kuu jooksul kannatab ära 20 000 oleks juba liig.
Kas Realtick III võimaldab ka mingit tasuta demoversiooni
n.ö kuivalt treidimiseks, või tuleb kohe päriselt treidima
hakata?
Milline on Realtick III graafikute minimaalne tick,kas
1 minut või vähem?
n.ö kuivalt treidimiseks, või tuleb kohe päriselt treidima
hakata?
Milline on Realtick III graafikute minimaalne tick,kas
1 minut või vähem?
Päris tore lugemine
Nägid, eksisin arvasin, et läheb kasumivõtmiseks, aga hobu kappab 5%-ste sammudega unelmatetulemuse poole.
to Spets
Ütlesid et mööda pannes ei tahaks nullist alustada.
Kas on olnud ka raskeid aegu ja suuri tagasilööke.
Miks optsioone enam ei kasuta?
Ütlesid et mööda pannes ei tahaks nullist alustada.
Kas on olnud ka raskeid aegu ja suuri tagasilööke.
Miks optsioone enam ei kasuta?
esialgu on see põhimõtteline,peale Eesti 97 a
kriisi.
ma ei kommenteeri oma tulemusi teatud põhjustel
kriisi.
ma ei kommenteeri oma tulemusi teatud põhjustel
Kas optsioonid millega enne kauplesid olid Eesti omad või USA omad?
Eesti
Okey, ei taha rohkem tüüdata oma küsimustega.
US ja Eesti optsioonidel ja kauplemisel on suuri erinevusi. Aga optsioone võib kasutada väga erineval moel ja põhjuseid nende kasutamiseks või mittekasutamiseks võib ka olla mitmeid.
Tänu et kulutasid aega vastamiseks.
US ja Eesti optsioonidel ja kauplemisel on suuri erinevusi. Aga optsioone võib kasutada väga erineval moel ja põhjuseid nende kasutamiseks või mittekasutamiseks võib ka olla mitmeid.
Tänu et kulutasid aega vastamiseks.
optsioon nõuab pikemat pilku tulevikku,
mul mmeldib mängida tänases ,võib olla
kunagi proovin
mul mmeldib mängida tänases ,võib olla
kunagi proovin