Selline tugevus on oluline ainult ohjeldamise jäoks. Kui sõja juba käimas, see on ainult õli tulisse lisamine.
Nõukogude Liit oli palju nõrgem kui Natsi-Saksamaa, kuid võitis.
Sõda peab lõpetada läbiräkimisega kabinetides, mitte iminse elu ohverdamisega.
"iTake"
WTF?!
NLiit võitis? Liitlasi ei olnudki? Üksinda "vabastas" kogu Euroopa?
Sõda lõppeb, kui Venemaa tõmbub tagasi oma piiridesse. Lihtne.
Ei ole vaja tiblaretoorikat levitada, tänan...
"iTake"
Selline tugevus on oluline ainult ohjeldamise jäoks. Kui sõja juba käimas, see on ainult õli tulisse lisamine.
Täna öösel tulen ja viskan su kodu akna sisse ning panen auto põlema. Ma tean, et sa oled nõrk, ei ole vaja mulle vastu hakata, muidu võtan su pere ette. Tüli lahendame läbirääkimistega, mille ainus lahendus on see, et sa loovutad pool oma krunti mulle.
PS! See oli kujundlik näide. Rohkem ei viitsi jaurata ka, läheb foorumi teemast juba väga mööda.
aga sa, nägu hea naaber annad relvad minu pereliikmele ja ütleb "mine kaitsa, olen sinuga koos" aga ise seisad eemal ja vaatad kuidas need lahingus surevad. tubli!
Võta hoogu maha ja kobi sinna parempoolsesse lõime. Ajalookäsitluse järgi võib öelda juba kellega tegemist on.
iTake sa võiks jah oma putleri propagandaga siit minema tõmmata, see ei koti kedagi naguinii, lihtsalt risustad teemat
"iTake"
Ooooooooooooooota, sa ütled, et lääs ei peaks Ukrainale enda kaitsmiseks relvi andma, sest see on õli tulle valamine aga nõukogude liitu päästis üksnes USA lend-lease, ilma milleta oleksid Saksamaa tankid otse Vladivostokini sõitnud. Ma saan aru, et kirillitsas ajaloo raamatutest on see osa "võidukast venemaast" puudu aga täna peaks saama ennast ajalooga kurssi viia interneti abiga.
Kui Venemaa lõpetab sõja, siis lõpeb sõda!
Kui Ukraina lõpetab sõja, siis kaob Ukraina!
Kui Ukraina lõpetab sõja, siis kaob Ukraina!
Talitluspidevuse tagamine ehk teenuste tõrgeteta toimimise tagamine on üks tavapärasemaid pankade riskijuhtimise protsesse. See tähendab, et pangad peavad rakendama piisavaid meetmeid, et vältida tõrkeid teenuse toimimises ning lisaks nägema ette ka tegevusplaane juhuks, kui siiski katkestus juhtub, ka kriisiolukordadeks. Sellised plaanid on pankadel olemas. LHV-le kui elutähtsa teenuse osutajale rakenduvas lisaks hädaolukorra seaduse ning selle rakendusaktide nõuded seoses maksete, kaardimaksete ja sularahaautomaatidega. Muu hulgas kohustab see meid näiteks omama alternatiivseid allikaid elektrienergiaks, dubleerima andmeid, andmesideühendusi nii eri kaablitrasside kui ka eri andmesideteenuse osutajatega. Suurt osa klientide hoiustest ja välisväärtpabereid hoitakse Eestist väljaspool ja need on kaitstud ka juhul kui pank ajutiselt ei tööta. Kindlasti teeme omalt poolt kõik võimaliku, et ka suuremate kriiside korral meie teenused toimiksid ja klientide vara oleks kindlalt hoitud.
Palun ühtlasi sõjateemaline arutelu tagasi kolida Vaba Teema sektsiooni.
Palun ühtlasi sõjateemaline arutelu tagasi kolida Vaba Teema sektsiooni.
Toimepidevus st, et ATM ja internetipank töötaks on teine teema. Kuidas on tagatud see, et okupatsiooni ja sellele järgneva võimaliku natsionaliseerimise korral ei langeks inimeste vara okupandi kätte. Selle jaoks peaks riskiplaani koostama.
Võib küsimuse tõsta ümber Vaba Teema alla.
"Tervist Teile"
Toimepidevus st, et ATM ja internetipank töötaks on teine teema. Kuidas on tagatud see, et okupatsiooni ja sellele järgneva võimaliku natsionaliseerimise korral ei langeks inimeste vara okupandi kätte. Selle jaoks peaks riskiplaani koostama.
MA TAHAN TEADA, MIS SAAB MINU ÕHTULEHE PÜSIKORRALDUSEST PEALE MINU SURMA??!!
Vabandan et viitsin teema eemale.
Lõppsõnaks penen asju selgeks:
Liitlasi panuse teise maalma sõjas ma ei eita.
Putini sümpaatiad mul pole!
Mina tahan, et sõda lõpetab võimalikult kiirelt, et vahendada inimise valu ja surm!
Ja ma ei taha, et sõda tuleb siialt, selleks oman positsiooni, et tuleb teha kõik võimalik et konfrantatsiooni leevendada.
Ei oska, miks selline soov võitakse vasti nii agresiivselt...
Lõppsõnaks penen asju selgeks:
Putini sümpaatiad mul pole!
Mina tahan, et sõda lõpetab võimalikult kiirelt, et vahendada inimise valu ja surm!
Ja ma ei taha, et sõda tuleb siialt, selleks oman positsiooni, et tuleb teha kõik võimalik et konfrantatsiooni leevendada.
"ymeramees"
MA TAHAN TEADA, MIS SAAB MINU ÕHTULEHE PÜSIKORRALDUSEST PEALE MINU SURMA??!!
:) püsikorraldus käib ettemaksuga.. kuni raha liigub, liigub ka leht..
"iTake"
Tegelikult ei võeta vastu agresiivselt, inimestel viskab üle see Vene poole propaganda millega pannakse süü ja vastutus läänele ja Ukarianale ja nähakse võimalust sõja lõpetamiseks vaid selles, et Ukraina alla annab ja lääs abi lõpetab? Palju kiiremini lõppeb sõda ja kannatused ja ebaõiglus, kui Venemaa lõpetab oma verise ideoloogilise imeprialistliku naaberriikide hävitamise, oma väed tagasi tõmbab, tema on see, kes tapab ja veristab, kes tungib teise riigi territoorimile, tema käes eelkõige on kõik võtmed ja võimalused ja lahendused koheselt ja päevapealt surmad ja tapmine lõpetada.
"iTake"
Tavaline venelane, kes tarbib ainult vene meediat.
USA saatis:
400,000 jeeps and trucks
14,000 airplanes
8,000 tractors
13,000 tanks
More than 1.5 million blankets
15 million pairs of army boots
107,000 tons of cotton
2.7 million tons of petroleum products (to fuel airplanes, trucks and tanks)
4.5 million tons of food
Investeerimise juurde tagasi tulla, siis mu mõte on osta AI ja AI + robootika valdkonna tugevamaid aktsiaid 20-30 erinevat hajutamiseks. Usun valdkonna jätkuvasse potentsiaali, kasvu. Konverteerida tehinguteks on mul nagunii vaja kuna raha muus valuutas. Mõtlen, et konverteerin siis USD-ks sest näen majanduspoliitilises taevas Euroopas rohkem pilvi kui USA omas. Eks üritan aktsiaid, ettevõtteid jms analüüsida, siiski pole ma varem aktsiaid ostnud, head soovitused on teretulnud.
See asi on nii palju ja kiirelt buuminud, et kas nüüd juba hilja ei ole?
tahtsin osta 4 kuud tagasi aga no krt suutsin uimerdada. Jah eks risk on aga mu arust on see nii revolutsiooniline teema, et on veel palju tulemas tulevikus. Igatahes ma plaanin osta midagi pikaks perioodiks, võimalus oleks ka jagada SP 500ga.
10tuh USD jagatuna 20..30 positsiooni vahel jäävad väga väikesed summad, eriti tehingutasude osas.. .. kui suur on selle mõttekus.. ja Kuda Sa valdkonnast neid tugevamaid 30tk kokku leiad?
summa ei ole 10k. 2000-5000 mõtlesin ühele aktsiale panna. Ma veel tegelen selle analüüsiga, et millised firmad valida, AI ja AI + robootika alal usun et leiab küll kokku 20-30 tugevamat firmat aga kui eksin, eks siis on vähem.