Kõik kaubeldavad väärtpaberid on Euroopa Keskregistris, k.a. LHV panga aktsiaid, ikka juhul kui Eesti Riik kaob iseseisvus, selles registris kõik püsib.
Siinkohal tahaks küll LHV ametlikku kommentaari.
Euroopa Keskregistris ilmselt EUR aktsiad kajastuvad, mul osaliselt plaanis dollareid kasutada.
"iTake"
Kõik kaubeldavad väärtpaberid on Euroopa Keskregistris, k.a. LHV panga aktsiaid, ikka juhul kui Eesti Riik kaob iseseisvus, selles registris kõik püsib.
Võin eksida, aga mul on nagu mälusopis, et kui SEBs on mul kaks väärtpaberikontot (ühel Balti aktsiad ja teisel ülejäänud - teist võimalust pole) siis nt panga pankrotistumisel on Balti aktsiad minuga seotud ja jäävad alles, aga ülejäänud on SEB mingil üldisemal kontol ja neist olen ilma.
"decibel"
Siinkohal tahaks küll LHV ametlikku kommentaari.
Siin oleks väga vaja LHV ametlikku ja põhjalikku kommentaari. Alusetute hirmude maha võtmiseks ja kaalutletud otsuste tegemiseks.
Puudutasin SEBi nõustajaga seda teemat ja jäi mulje, et raha mis aktsia eest makstud ei ole enam panga kontol, kui miski suurem jama peaks juhtuma siis on võimalik raha kätte saada, kuidas see käib ilmselt keerulisem teema.
Sebi saab vabalt helistada et nõu küsida aktsiate teemadel 6657784
Ah mis te jaurate siin. Enne paarikümmet aastat ei tule siin küll mingit sõda. Ukraina sõda ise kestab veel vähemalt 5 aastat. Usun-usun, et riik, mis on ennast majanduslikult ja moraalselt välja kurnanud, hakkab endast kordades tugevama ja suurema NATO vastu proovile panema. Ja nagu teised paigal seisaks - Läänemeri on juba NATO sisemeri, Poola relvastub ülehelikiirusel jne. Küll see relvastuse tootmine ka käima saadakse.
... erinevatel põhjustel on 2027 aasta ohutase oluliselt suurema tõenäosusega kui pakutav 5+ vaade.. kuigi ma ei näe kuidas viimane comment käesoleva löimega seondub
"tauts"
Ah mis te jaurate siin. Enne paarikümmet aastat ei tule siin küll mingit sõda. Ukraina sõda ise kestab veel vähemalt 5 aastat. Usun-usun, et riik, mis on ennast majanduslikult ja moraalselt välja kurnanud, hakkab endast kordades tugevama ja suurema NATO vastu proovile panema. Ja nagu teised paigal seisaks - Läänemeri on juba NATO sisemeri, Poola relvastub ülehelikiirusel jne. Küll see relvastuse tootmine ka käima saadakse.
Tahaks loota, et nii on. Samas nad majanduslikult eriti hädas ei ole, majandus on viidud sõjaaja rööbastele oluliselt paremini kui Ukrainas, lahingukogemustega armee on arvestatav eelis kui tuleb sõdida piiririikidega, kel selline kogemus puudub. Laskemoona suudab Venemaa vist toota samapalju kui kogu NATO kokku (ei pruugi väga täpne olla).
Pole küll sõjaväelane, aga väga vist vahet pole, palju sa neid kahurimürske toodad, kui sul on ca viis korda väiksem õhuvägi, mis on ühtlasi ka nõrgemal tehnoloogilisel tasemel.
Ma tean, et nüüd hakkavad vatnikud lõugama, aga värske teabeameti hinnang: Välisluureamet: Venemaa suurendab Eesti lähistel ründevõimet.
Veel kord ütlen, et see artikkel on Välisluureameti hinnang, mitte minu välja mõeldud paanika tekitamine. LHV poolt ootaks küll teatavat ettevalmistustöid, et situatsiooni tekkides saaks klientide varad viia üle GB kontorisse.
Veel kord ütlen, et see artikkel on Välisluureameti hinnang, mitte minu välja mõeldud paanika tekitamine. LHV poolt ootaks küll teatavat ettevalmistustöid, et situatsiooni tekkides saaks klientide varad viia üle GB kontorisse.
Vanaema ja Tervist Teile paarisrakendis ametis :)
"mutionu"
Välisluureamet kah.
"mutionu"
Jätkuvalt, ärge tsiteerige, reageerige ja mainige trolle.
Välisluureameti raport on analoogne taanlaste hiljutise raportiga. Pealkiri on, et Venemaa võib 3-5 aasta jooksul NATO riike rünnata, aga selle sisu on, et Venemaa võib rikkuda naaberriikide mere- või õhupiiri, koondada vägesid või viia läbi õppuseid. Aga see on ju kogu aeg nii olnud. Tavaline huligaani käitumine, kes viskab koolimaja akna katki ja jookseb seejärel hirmunult põõsastesse.
...Venemaa käitumise hindamisel tuleb abiks kui omad mõningast arusaamist autismi ja nartsismi poolt juhitud maailmapildi tunnetusest.. mis sa arvad, millised on sellise keskkonna pidurdus mehhanismid ja nende toimimise usaldusväärsus?!
"tauts"
Pole küll sõjaväelane, aga väga vist vahet pole, palju sa neid kahurimürske toodad, kui sul on ca viis korda väiksem õhuvägi, mis on ühtlasi ka nõrgemal tehnoloogilisel tasemel.
Sellega võib nõustuda, et mäng peaks käima kõrgemal tasemel. Aga paraku käib Ukrainas rindel igapävaselt kahurituli, ja on ikka kehvasti, kui ühel poolel on moona oluliselt vähem.
Jah, hea, kui Ukrainale antakse võimsamat relvastust ja rohkem, kui on Venemaal. Kui.
hea, kui Ukrainale antakse võimsamat relvastust ja rohkem, kui on Venemaal
milline relv on võimsam, kui on Venemaal? kas räägime tuumarelvast?
sõja tuleb vivimatul lõletada, mitte rohkem relva sisse visata.
Venemaa õhuvägi on võrreldes USA või NATO-ga tegelikult väga nõrk. Aga Ukrainal on see veel nõrgem . Seda osa tulekski tugevdada. Kes valdab õhuruumi, võidab ka sõja.