Et siis nagu vanad sõbrad siin keldrikorrusel
Mina panin lepikusse? See on mingi uus stiil , et ärge lugege otsest tõlget vaid arvake mida tegelikult mõtlesin. Kaja Kallase fännid kahekesi
Minu märkus oli tingitud sellest, et sinu õhust võetud asjatundmatud kommentaarid on siin foorumis kordunud ca 10 aastat vähemalt. Ka teised on teinud samu märkusi, kuid sa ei lõpeta oma stiiliga… Ja siis on teised pärast süüdi et ei suuda su tegelikke mõtteid lugeda
To: sti24.
Aga äkki paned siis ignore peale ja saad sedasi rahu oma südamesse? Või võta validooli lihtsalt, enne kui jälle näkku kargad, jalad ees? Mul poleks sinuga mitte mingit asja, kui sa minuga tegemist ei teeks.
hea mõte
Ma ütlesin, et ttrust pani lepikusse ja nagu kaitsesin sind. Ja mis see Kaja siia puutub. Tuleb välja, et sa oledki daun
Sa tsiteerisid minu postitust mitte ttrusti oma väljas on vist tõesti väga kuum…
Seda mõtlesin. Krt kas tõesti palav või foorum panem näkku?
Saad väga valesti aru. Need institutsioonid lihtsalt ei allunud täielikult Ukraina isevalitsejale, paadunud korruptandile Jermakile.
.
FB-st: “uudiseid Ukrainast” Uudistevoo postitused
Näib, et Volodõmõr Oleksandrovõtš on avanud Pandora laeka. Partnerid, pärast Euroopa liidrite (Starmerist ja Merzist kuni Macroni ja Ursula von der Leyenini) poolt korralikku nahutamist, on süsteemselt hakanud Zelenskõid ultimaatumitega kasvatama. Sisuliselt sunnitakse teda täitma Ukraina seadusi, mitte ründama korruptsioonivastaseid organeid ja mitte tegelema oma autoritaarsuse tugevdamisega. Mõistes oma jõudu ja seda, et Volodõmõr Zelenskõi teist keelt ei mõista, ei peatu partnerid ja toovad reaalsusesse tagasi šõumehe, kes tundis end tsaarina.
Kui alguses Euroopa Komisjon osaliselt ei andnud Ukrainale poolteist miljardit eurot finantsabi, lootes, et see Zelenskõid kainestaks, siis hiljem nägid nad, et see ei tööta ja läksid üle maksimalismile.
Eile saatis Euroopa Komisjon valitsusele kirja ja esitas Zelenskõile ultimaatumi – kui NABU ja SAPi iseseisvust ei taastata, siis Ukraina ei saa ÜLDSE EL-ilt finantsabi programmi Ukraine Facility raames. Praegu on KOGU EL-i poolne Ukraina rahastamine peatatud.
Täna otsustas Euroopa Komisjon Zelenskõile meelde tuletada tema lubadusi täita Ukraina seadusi ja nõuab nüüd Kiievilt majandusjulgeoleku büroo (BEB) juhi võimalikult kiiret ametisse nimetamist vastavalt seadusele ja kehtivatele valiku- ja ametisse nimetamise protseduuridele. Euroopa Komisjon rõhutas, et BEBi reform on osa Ukraina laiematest kohustustest EL-iga liitumise protsessis. Ja tuletas taas meie tsaarile meelde, et ta ei ole tsaar, vaid valitud Ukraina president, kes peab seadusi täitma. Tsaar on šokis.
Ja muide, see ei ole veel lõpp. Järgmine kasvatamine toimub Ukraina kodanike õiguste ja vabaduste rikkumise küsimuses. Ja see on taas vastuolus Euroopa standarditega ja takistab Ukraina eurointegratsiooni. Näib, et Zelenskõi teist keelt ei mõista, kuid selline meetod töötab ja annab positiivse tulemuse. Seega, loodan, et ka 31. juulil hääletatakse Ülemraadas ja ei tegeleta sabotaažiga.
(Gemini AI tõlge)
Pisut küll ofttopic, aga ma ütleks, et oravad ja neoaadel on meil ka nii ära tõusnud, et kujutavad ette, et on tsaarid - seaduste täitmine on lollidele ja lihtkodanikele. Sa vanaema postita ikka selliseid kirglikke tekste ka oma lemmikute st. orava-värd*ate kohta.