to vanaema,
Küsimus on siin selles, et antud juhul on SEC jõuliselt nö. arestinud LHV varana tegelikkuses LHV klientide vara, aga kui suured nõuded LHV vastu jäävad püsima on USA SEC-il kama. Peaasi, et nemad oma raha kätte saavad. Kannatajad on ikkagi LHV kliendid. Mille arvelt tagastab LHV 200-300 miljonit eeku klientidele? Hakkad protsessima. Katet ju pole. Või plekivad LHV omanikud omast taskust.
Miks peavad eestlased läbi LHV kauplema kes omakorda kaupleb läbi USA maakleri? Kas siis otse Etrade, Schwabi või mõne muu FDIC liikme juures ei saa eestist arvet avada?
Pank ei hoia kliendi aktsiaid üldiselt oma nime all vaid niinimetatud "kliendikontodel"
Antud varad on panga varadest lahutatud s.t. ei kajastu panga bilansis ja seega ei kuulu ka pankrotivara hulka.
Ainus võimalus neist aktsiatest ilma jääda on see kui pank on pahatahtlikult need kliendi aktsiad maha müünud ja raha omistanud.
Antud varad on panga varadest lahutatud s.t. ei kajastu panga bilansis ja seega ei kuulu ka pankrotivara hulka.
Ainus võimalus neist aktsiatest ilma jääda on see kui pank on pahatahtlikult need kliendi aktsiad maha müünud ja raha omistanud.
No siiani on SEC-i tegevus olnud peamiselt suunatud väikeinvestorite kaitsmisele (erinevalt Eestist, kus väärtpaberiinspektsioon on nii hambutu, et ükski väikeinvestor ei julge enam ammu oma raha Tallinna börsile viia).
Ei tea, kuid usun, et klientide varad peaksid siiski säiluma. Vähemalt pensionifondid on nii mitmekordselt tagatud, et siin ei tohiks küll midagi juhtuda.
Ei tea, kuid usun, et klientide varad peaksid siiski säiluma. Vähemalt pensionifondid on nii mitmekordselt tagatud, et siin ei tohiks küll midagi juhtuda.
Investor, 03.11.2005 15:56
Ei tee nalja, soovisin oma raha hommikul ära kanda ja siiani ei ole kannet tehtud. helistasin LHVsse ja nad ütlesid, et nad kannavad lähiajalainult 74% prosa minu rahast, kuna kõikidelt kontodelt on arrestitud 26% kaasaarvatud tavalised kontod. ühesõnaga sa saad oma rahast 74% välja kanda ainult.
On see õige jutt, kui nii siis paistab et kitsaks hakkab minema?
Ei tee nalja, soovisin oma raha hommikul ära kanda ja siiani ei ole kannet tehtud. helistasin LHVsse ja nad ütlesid, et nad kannavad lähiajalainult 74% prosa minu rahast, kuna kõikidelt kontodelt on arrestitud 26% kaasaarvatud tavalised kontod. ühesõnaga sa saad oma rahast 74% välja kanda ainult.
On see õige jutt, kui nii siis paistab et kitsaks hakkab minema?
oi bljaaa... nüüd hakkab küll juba paanikaks kiskuma :))) ise ootan pangast lihtsat vastust küsimusele kas saan raha välja kanda kui tahan või ei saa.. eks näeb mis vastus tuleb.. mul on tavaline investeerimiskonto
Ma ei tea, loodan, et eksin, aga kui see sait siin enam mõne päeva pärast ei avane siis ei maksa imestada.
hahahaaa
Mida ma siis kogu aeg räägin. LHV ikka ei suvatse veel kommenteerida.
See on ikka kummaline küll, et peale loosungite ei suudeta kaks päeva midagi konkreetset ütelda (viidates Ingmar.k. viitele). Kui on nii, siis on, aga miks peab seda niimoodi avastama.
Ja kui tänu teatud meeste tegevusele on selline jama lahti, siis viimane asi on küll neid toetada. Ei usu ka, et SEC pulli teeb või üliandekaid lihtsalt kottida tahab.
Ja kui tänu teatud meeste tegevusele on selline jama lahti, siis viimane asi on küll neid toetada. Ei usu ka, et SEC pulli teeb või üliandekaid lihtsalt kottida tahab.
vot see on robin hood.. võetakse "rikastelt" eestlastelt ja antakse vaestele ameeriklastele.. me ei saa ju nii kadedal olla, et virisema hakkaksime
Kiitke aga poisse.
kiidame siis äripäeva... ÄP-l jälle võimalus homme suurt paanikat teha nt pealiki.. KÕIK LHV KLIENDID ON RAHAST ILMA (JA VEEL VÕLGU KA)...
Saepurusass - nüüd võib vabalt juhtuda, et igasugu head välismaaklerid lihtsalt EI AVA Eestist pärit isikutele (füüs. või jur.) enam kontosid. Siis saab küll ühe suure AITÄHHI teatud suunas teele lasta.
NB - jätkuvalt olen seisukohal "innocent until proven guilty."
NB - jätkuvalt olen seisukohal "innocent until proven guilty."
Heateod kirjutatakse liivale, halvad raijutakse kivisse. :)
Pikk LHV-s
Pikk LHV-s
:))) kirjad nigeeriast = kirjad eestist :))))
vastust LHV-st küsimusele kas saan pappi kätte:
74% rahast saab kohe välja kanda, 26% on külmutatud - me lähtume klientide võrdse kohtlemise printsiibist
näiteks Sinu puhul on ..., .... ja ..... külmutatud kontol, seega selline skeem isegi kasuks Sulle ...
26% probleem laheneb ka kiiresti ilmselt, kas siis lõppeb külmutamine või panevad omanikud vahendeid juurde, see viimane lihtsalt ei saa toimuda päevapealt
74% rahast saab kohe välja kanda, 26% on külmutatud - me lähtume klientide võrdse kohtlemise printsiibist
näiteks Sinu puhul on ..., .... ja ..... külmutatud kontol, seega selline skeem isegi kasuks Sulle ...
26% probleem laheneb ka kiiresti ilmselt, kas siis lõppeb külmutamine või panevad omanikud vahendeid juurde, see viimane lihtsalt ei saa toimuda päevapealt
Viimane kliiring peaks olema pankade vahel kell 17.00, eks pärast seda saavad kõik ainu kuidas lood on. Aga jah LHV-le on ette heita küll, mis vassimine see siis käib, kui lood sitad öelge välja, mitte mingi keerutamine ja lihtsalt vältimine. Nii et tulevikus proovige oma pr tööle rohkem rõhku panna.
Ja hakkabki papp otsa saama.
aga siis kui varastatud raha jaotati siis meid võrdselt ei koheldud?