Mis mind morjendab, on see, et sepad said käe soone peale ja kui sealt hakkas tulema nagu geisrist siis see lõi pildi eest ja kaine mõistuse peast. Küllap nad kartsid, et kauaks seda pidu ei ole ja panid kohe kõige jämedama vooliku taha. Kahju. Oleks suutnud asja rahulikult võtta ja niisama vaikselt niristanud, oleks elu lõpuni rahulikult kullas ja karras elanud. Nüüd on ka juba vist hilja kuskile saarele leelet tõmamta. Täielik häving ikka. Raipelt kahju on, sest see vesi oleks paljude paate kandnud.
Kisub juba Delfiks kätte.
Mul on kogemust Maapangaga, kust sain kõik vahendid kiiresti kätte. Nii aktsiad kui ka raha.
Seega pikk LHVs.
Mul on kogemust Maapangaga, kust sain kõik vahendid kiiresti kätte. Nii aktsiad kui ka raha.
Seega pikk LHVs.
Ilmselt ei ole mõtet LHV-l üksikuid lauseid pilduda ei foorumisse ega ajakirjandusse enne kui esmaspäeval tuleb SEC-le kommentaar anda, mis loodetavasti ikka ka avalikustatakse.
https://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=1016309 - vastuste esimene ports, tuleb kogu aeg lisa, peagi ka raha väljakandmise osas
müüsin aktsjad maha ja üritasin mitmeid kordi raha välja kanda aga pidevalt kiri ees,et kontol pole valuutat.kisub jamaks kätte
kas müüsid täna? siis kehtib ALATI t+3.
jn.
Aktsiate müügil kehtib ju alati T+3 printsiip, täna tehtud tehingu puhul ei saaks mitte iial raha välja kanda ...
Aktsiate müügil kehtib ju alati T+3 printsiip, täna tehtud tehingu puhul ei saaks mitte iial raha välja kanda ...
a jaa ma läksin ka pisut ähmi täis sorry
ma loodan, et kui see jama läbi saab siis pakub LHV allesjäänud klientidele närvide rahustuseks ka midagi hea kuskil Radissonis piiramatus koguses :))
To Henno ,ma küll vihane Kristjani ja Oliveri peale kuid vara ei kavatse välja kanda.Aga tahaks küll teada et Teie ülejäänud kes seal tööd teete ei oleks selle asjaga seotud.Kas saad seda meile kinnitada?
kuidas saab Henno kinnitada et keegi teine seal midagi teinud ei ole...
ma ootan muidugi ka huviga vastuseid küsimustele á la 'millal ma juba oma raha välja saan kanda', ent mõistan - sellises olukorras päris iga pangatöötaja päris suvalisi vastuseid ei saa anda.
rahunegem maha, olgem 'pikad' :-)
rahunegem maha, olgem 'pikad' :-)
Henno!
Ja ole nüüd hea ja selgita kiiresti seda 26% varade külmutamise ja klientide võrdse kohtlemise kuulujuttu! Keda see täpselt puudutab, kas investeerimiskonto omanike finantsvahendid ja nende kasutamine on ka läbi lillede öeldes kergelt häiritud?
Ja ole nüüd hea ja selgita kiiresti seda 26% varade külmutamise ja klientide võrdse kohtlemise kuulujuttu! Keda see täpselt puudutab, kas investeerimiskonto omanike finantsvahendid ja nende kasutamine on ka läbi lillede öeldes kergelt häiritud?
Kahju, et see jama just sellisel ajal on, vaadake, mis nasdaq teeb, juba teist päeva tugev tõous. Millised magusad võimalused kauplemiseks on ära võetud.
Tankist, kohe tuleb selle kohta seletus korduvate küsimuste alla - erinevate finantsvarade lõikes
1. Hagi käsitleb pettust, mida viis pikema aja jooksul (2005. aasta jaanuarist kuni viimase
ajani) läbi Lõhmus Haavel & Viisemann (“LHV”), Tallinnas Eestis asuv investeerimispank,
ja kaks selle töötajat Oliver Peek (“Peek”) ja Kristjan Lepik (“Lepik”).
2. Saades enne avaldamist juurdepääsu rohkem kui 360 konfidentsiaalsele pressiteatele, mida
olid välja andnud üle kahesaja USA börsil noteeritud ettevõtte varastasid kostjad LHV, Peek
ja Lepik pettuse teel korduvalt elektroonselt salvestatud konfidentsiaalset informatsiooni, mis
asus turvatud kodulehel. Sellisel viisil saadud informatsioon põhjal teostasid nad sadu
väärtpaberitehinguid, mille tulemusena teenisid vähemalt 7,8 mln dollarit kasumit.
3. Pettuse teostamiseks omandasid LHV, Peek ja Lepik LHV nimel juurdepääsu turvalisele
kodulehele, mida opereerib Business Wire, Inc. (“Business Wire”) ja mille kaudu Business
Wire kliendid saavad üles panna pressiteateid nende hilisemaks avaldamiseks.
4. Kasutades sellist juurdepääsu kasutasid LHV, Peek ja Lepik antud kodulehe puhul nn.
ajani) läbi Lõhmus Haavel & Viisemann (“LHV”), Tallinnas Eestis asuv investeerimispank,
ja kaks selle töötajat Oliver Peek (“Peek”) ja Kristjan Lepik (“Lepik”).
2. Saades enne avaldamist juurdepääsu rohkem kui 360 konfidentsiaalsele pressiteatele, mida
olid välja andnud üle kahesaja USA börsil noteeritud ettevõtte varastasid kostjad LHV, Peek
ja Lepik pettuse teel korduvalt elektroonselt salvestatud konfidentsiaalset informatsiooni, mis
asus turvatud kodulehel. Sellisel viisil saadud informatsioon põhjal teostasid nad sadu
väärtpaberitehinguid, mille tulemusena teenisid vähemalt 7,8 mln dollarit kasumit.
3. Pettuse teostamiseks omandasid LHV, Peek ja Lepik LHV nimel juurdepääsu turvalisele
kodulehele, mida opereerib Business Wire, Inc. (“Business Wire”) ja mille kaudu Business
Wire kliendid saavad üles panna pressiteateid nende hilisemaks avaldamiseks.
4. Kasutades sellist juurdepääsu kasutasid LHV, Peek ja Lepik antud kodulehe puhul nn.
nii et pole vaja sogada,lhv on otseselt hagetav
KKK alt
Miks süüdistatakse LHV-d kui firmat?
LHV-d kui firmat süüdistab SEC seepärast, et SEC-i uuritavad tehingud on sooritatud läbi LHV kliendikonto. SEC-il on teadmata, kas kõnealused tehingud on tehtud LHV või LHV klientide poolt.
Miks süüdistatakse LHV-d kui firmat?
LHV-d kui firmat süüdistab SEC seepärast, et SEC-i uuritavad tehingud on sooritatud läbi LHV kliendikonto. SEC-il on teadmata, kas kõnealused tehingud on tehtud LHV või LHV klientide poolt.
KKK- hea rubriik, LHV ise küsib, ise vastab.
kuidas siis on - kas kõnealused tehingud on tehtud LHV või LHV klientide poolt?