sirtom,
sisestasin LHV otsinguväljale "kauplemispühad", aga kahjuks ei andnud vastust. Minu mäletamistmööda oli USA turul kauplemispüha vaid 25.dets. See tähendab, et ka 26.dets. saab tehinguid teha ehk teisipäeval teostatud müük läheb veel selle aasta sisse. Kuna 30.dets on juba laupäev, siis T+3 põhimõttel ei tohiks kolmapäevane tehing enam selle aasta arvestuses olla, sest raha laekub juba uuel aastal.
Sisesta uuesti ja jäta "Uudised", mitte ära vali "Foorum".
lissabon,
aitäh, jutt jumala õige. Ei tea miks ma uudistest ei otsinud, aga tundub, et mäluga on siiski kõik korras.
aitäh, jutt jumala õige. Ei tea miks ma uudistest ei otsinud, aga tundub, et mäluga on siiski kõik korras.
Kas LHV teeb tuludeklaratsiooni tarvis mingi kokkuvõtte 2006 aasta tehingutest?
Küsisin, aga vastust ei saanud. Kas keegi LHVst oskaks kommenteerida?
Maksuraport on asja nimi. Otsi portfelli alt.
Mis värk sellega on et sellest aastast pidi automaatselt minema börsil kaubeldud maksuraport maksuametisse? Või olen ma millestki valesti aru saanud. Vaatasin enda kohta ja ei ole maksuametis midagi selle kohta. LHV-st ka vist digitaalsel kujul automaatselt saata ei saa, peab kõik read käsitsi sisestama?
madman_zz:
Ma ei ole nüüd raudpolt kindel aga arvan nii, et kui Sul on tulu vähem kui maksuvaba miinimum, siis pakun, et seda ei kajastata.
Parandage kui eksin. Endal ka see koht suht selgusetu.
Ma ei ole nüüd raudpolt kindel aga arvan nii, et kui Sul on tulu vähem kui maksuvaba miinimum, siis pakun, et seda ei kajastata.
Parandage kui eksin. Endal ka see koht suht selgusetu.
Maksuameti lehel on selline info: Väärtpaberite info eeltäidetud tuludeklaratsioonil
LHV ja pangad (maaklerid) ei saa neid andmed maksuametile esitada, kuna inimene võib tehinguid sama väärtpaberiga teha erinevate maaklerite vahendusel ning sellisel juhul ei toimi korrektselt soetamismaksumuse arvestus.
nii või naa neil see arvestus metsas... vähemalt mina teen ikka kõik ise, see nende arvestus on väga imelik ja ei anna ülevaadet.
Mina sisestasin eelmisel aastal MA elektroonilisele deklaratsioonile LHV maksuraportist ainult koondsummade read ja sellest piisas täiesti. See tähendab ainult kolme-nelja rida, ei midagi keerulist.
Väärtpaberi nime asemele kirjutasin "LHV maksuraport"
Väärtpaberi nime asemele kirjutasin "LHV maksuraport"
Tallinna börsi mõned tehingud olid naisel ilusti eeltäidetud deklaratsioonis olemas.
Küll ilma soetusmaksumuseta, aga väga bro
Küll ilma soetusmaksumuseta, aga väga bro
Praegu saab juba tulu deklareerida ... :)))
Välis aktsiate infot ikkagi ei ole :S
Välis aktsiate infot ikkagi ei ole :S
Kas võõrandamisega seotud kulude alla võib panna ainult müügiga seotud tehingukulud või ostu-müügiga seotud tehingukulud kokku?
ok, mõttetu küsimus sai... sain juba aru
Nii...deklar esitatud.... leivaraha saab tgasi:)
sai kahh esitatud, osa asju jäi segaseks, aga eks näis kui neil kobisemist on - aga mis neil ikka kobiseda kui neile makstav summa ikka ei muutu :)
Õnneks on nad alati kaunis kiiresti vastanud... varem rahakandmise näol, aga nüüd tahtmise...
Õnneks on nad alati kaunis kiiresti vastanud... varem rahakandmise näol, aga nüüd tahtmise...
Väga lihtne on tuludeklaratsiooni täita, kasutades LHV maksuraport linki. Copy paste teema ainult ja tehtud nigu nipsti. Saadava raha eest ilmselt TEO-d juurde muretsema.
TEO'st rääkides. Kas Leedu aktsiate puhul võetakse maksud automaatselt maha või tagab Maksuamet neid näha ja võtab ka sealt maksud?