Miks ma peaks nad sappa võtma, Model S puhul jääb umbes 50-100km puudu, selleks on vaja Superchargerist 7-8 minutit laadimist.
Kui paneelid ei meeldi, pane siis tuulik, neid on ärimehed küll ülesse pannud.
Ma pole kordagi väitnud, et täna oleks model S ökonoomne valik, ma väidan, et kui sul on oma tootmine olemas siis on see suht mõistlik valik, tuba valge ja "kütus paagis". Sellisel juhul on ka CO2 jutt mõtetu. Oma elektritootmine on hetkel suht tõusev trend, võimalik, et peale tänaseid elektrihindu saab veel hoogu juurde.
Selleks, et saada aru, miks TSLA hind on seal, kus ta hetkel on, tuleks vaadata, mis neil seal CA toimub ja seal on just trend selles suunas, et igal majal on varsti oma elekter, mida on soodsam autosse pumbata, kui gridi müüa. Mingil arusaamatul põhjusel on Muskil SCTY osalus ja Buffett ostab solari ja tuule farme kokku, aga mida need lollid elektrihinnast, meie talupojatarkuse kõrval ka teavad, eks?
Aga ok, ma ei viitsi sellel teemal enam jahuda, igal inimesel omad eelistused, mulle 500km akust piisab.
Edaspidi ainult TSLA puutuvad postid.
Aga ok, ma ei viitsi sellel teemal enam jahuda, igal inimesel omad eelistused, mulle 500km akust piisab.
Oled siis ära võtt või ootad alles?
Kui ootad, siis mis kõhklema paneb?
Vabandust teemavälise teema pärast aga:
Oskad ehk öelda, millest meil siin on kasumlik elektrit toota, ilma et oleks vaja taastuvenergia toetust või muud riigiabi? Mõned koostootmisjaamad on vist erainvesteeringutega tehtud aga suvel oleks ka elektrit vaja?
(Kui Eesti Energia oma uut põlevkivikatelt püsti ajas, siis neil oli ka mingit riigiabi vaja minu mäelatamist mööda.)
2korda2
Mina pole näinud ühtegi sõltumatut uurimust mis väidaks, et meil siin tasub päikesest elektrit toota. Kui see nii oleks, siis oleks ärimehed ammu juba jaamad püsti pannud. Mastaabiefekt. Selle järgi peaks suuremad jaamad ju no-brainer olema?
Oskad ehk öelda, millest meil siin on kasumlik elektrit toota, ilma et oleks vaja taastuvenergia toetust või muud riigiabi? Mõned koostootmisjaamad on vist erainvesteeringutega tehtud aga suvel oleks ka elektrit vaja?
(Kui Eesti Energia oma uut põlevkivikatelt püsti ajas, siis neil oli ka mingit riigiabi vaja minu mäelatamist mööda.)
ikaldus
Vabandust teemavälise teema pärast aga:2korda2
Mina pole näinud ühtegi sõltumatut uurimust mis väidaks, et meil siin tasub päikesest elektrit toota. Kui see nii oleks, siis oleks ärimehed ammu juba jaamad püsti pannud. Mastaabiefekt. Selle järgi peaks suuremad jaamad ju no-brainer olema?
Ei maksa unustada, et EW on ka EE-st mitmeid aastaid divikaid välja võtnud. Kui seda poleks tehtud, siis tõenäoliselt poleks ka riigiabi vaja läinud.
Põlevkivist oleks taskukohane elektrit toota küll, kui need keskkonnatasud nii ülikõrgeks poleks aetud.
Aga muidu on päästerõngaks tuumajaam.
Aga muidu on päästerõngaks tuumajaam.
mx77Enamus koostootmisjaamu Eestis on erainvesteeringutega tehtud. EE-le kuulub ainult Iru prügijaam, ülejäänud pole kas veel päris valmis või ei tööta poliitilistel põhjustel (Balti SEJ). Nende kasumlikkuse kohta kehtib sõna "rahamasin".ikaldus.
Vabandust teemavälise teema pärast aga:
Iru toodab prügist suvel ka elektrit (17 MW võimsust kui mälu ei peta), osa sooja lastakse lihtsalt taevasse. Ikka tasub ära.
Tesla CEO repeats target of about 200K units in 3-4 years
Musk hakkab kruvisid keerama.
http://www.teslamotors.com/forum/forums/extended-service-agreement-price-hike
Kes õlle hinda tõstab...
http://www.teslamotors.com/forum/forums/extended-service-agreement-price-hike
Kes õlle hinda tõstab...
stocker
Kes õlle hinda tõstab...
... see tõstab laiatarbekauba hinda ning seega tegutseb täielikult teistsugusel turul kui elustiili-/luksuskauba iseloomuga kestvuskauba müüja?
Tüüpidele ei meeldi, kui peale ostu tingimusi muudetakse. Õllejutt oli pigem suurest janust tingitud.
TSLA all time highs- $135,00

kas keegi seletaks mis toimub?
Eputamine. Aga miks küsid?
ma ei jälgi neid asju, sooviks mingit maakeelset põhjendust nendelt, kes jälgivad.
Kõik maailma foorumid on täna seoses TSLA-ga vahupidusid täis. See on mõnevõrra inimlik.
vahupeod lõppevad kiirelt ja jõle suure pohmakaga :)
Lähajal TSLA mitte, kuid vahupidu küll.
Lähajal TSLA mitte, kuid vahupidu küll.
Tesla võib Model S puhul uhkust tunda ka kõrgeimaite turvalisuse reitingute üle. Vaid veel seitse 2011.a või hiljem toodetud sõidukit on kõikides testides viis tärni saanud: Audi A4/S4, Cadillac ATS, Chevy Camaro, Honda Accord, Kia Optima, Subaru Legacy ja Volvo S60.Link uudisele ja videotele
Tesla Model S, only six parts require periodic replacement
four tires and two wipers.
brake pads also super durable - because the car uses mainly regenerative braking to stop.
four tires and two wipers.
brake pads also super durable - because the car uses mainly regenerative braking to stop.
Loll küsimus, aga kas õli vaja ka kuhugi sisse valada?