Kus seal? Barronsis või Reutersis, mis tsiteerib Barronsit või NY Timesis, mis tsiteerib Reutersit, miks tsiteerib Barronsit?
Eks siin tuleb näppu visata, kes.
Ei ole tegemist just suure probleemiga ju. Ja pealegi on see tagasikutsumine mu meelest väga viisakalt ja mugavalt korraldatud. 5+
Sentiment, warranty accruals, first mis-execution - põhjused, millepärast ma pakus, et praegustest levelitest võiks korralik pullback tulla.
Täna on vist Elon Musk jälle haipimas.
tundub, et viimaste päevade eufooria on sellest, et VIN hüppas 14500 pealt 15500 peale. Põhjus tundub siiski olema selles, et EU tellimused sisestati.
muidu "6/21 delivery with VIN 13,1XX" ehk siis 6/30 võib see tulla 13500
13500-3300-4900=5300 Q2
Ehk siis on oht et üllatavad kogusega.
muidu "6/21 delivery with VIN 13,1XX" ehk siis 6/30 võib see tulla 13500
13500-3300-4900=5300 Q2
Ehk siis on oht et üllatavad kogusega.
Minu versioon pikaajalisest sentimendist on, et TSLA-l on paigas väga palju nuppe, et autoturgu tõsisemalt disruptida. Elon Muskil on kõige erinevamates sektorites kena track record ka ette näidata. Elektriautode tehnoloogia ja efektiivsus paraneb märgatavalt kiiremini kui sisepõlemisautode ja ilmselt ka hübriidide oma. Ja kui paari aasta pärast planeedid joonduvad, st suurel osal premium-segmendist on mõttekam vaadata elektriauto poole, siis võib erinevate autotootjate turuväärtustega väga huvitavaid asju juhtuda. TSLA-l puudub igasugune legacy-koorem ja pole põhjust arvata, et nende suures plaanis veatu sooritus järgmistel aastatel ei jätku. Minu meelest väga keeruline koht, kust ootamatut pullbacki püüda.
Minu arust on inimestel vaja millegisse üleloomulikku uskuda, kuna AAPLi hype läks pehmesse kohta siis on inimesed otsinud endale uue.
BTW. tundub et backlog on hetkel ca 2000 autot millest 1K on EU, tundub, et USA-s on tipp läbitud.
Aga pruugib Muskil twittida et tegime 5,3K see kvartal ja asi on jälle +10%
BTW. tundub et backlog on hetkel ca 2000 autot millest 1K on EU, tundub, et USA-s on tipp läbitud.
Aga pruugib Muskil twittida et tegime 5,3K see kvartal ja asi on jälle +10%
Ma ei ole kindel, et need on inimesed :)
Battery swap
Siit videolt saab näha, kuidas 90 sekundiga patareid ära vahetatakse, mis on üsna muljetavaldav kui selleks ei pea isegi autost välja tulema. Link
Ja sarnaselt Apple haibiga ei puudu ka OMG ja ovatsioonid :)
ja auto liikus ka veel peale vahetust, see näis olevat eriline üllatus :)
hex
Minu versioon pikaajalisest sentimendist on, et TSLA-l on paigas väga palju nuppe, et autoturgu tõsisemalt disruptida.
Täiesti fundamentaalsel tasandil - elektriauto ei disrupti tühjagi, kui miski ei muutu paukselt ja põhjalikult elektri tootmise tehnoloogias. Seniks jäävad elektriautod haibiks, mis täidab edukalt linnaauto nišši ning ehk rahuldab ka urbaniseerunud yuppie vajaduse indulgentse soetada. Sellega saab lollidelt sentimendi ajel raha korjates rikkaks saada küll, aga Tesla ei muuda oluliselt seda, millega me 10 aasta pärast sõidame ning kuipalju selleks maamuna ära põletatakse.
Spekulandile võib Tesla muidugi huvi pakkuda, pikas vaates mina sinna oma raha ei paneks.
Marvin
Täiesti fundamentaalsel tasandil - elektriauto ei disrupti tühjagi, kui miski ei muutu paukselt ja põhjalikult elektri tootmise tehnoloogias.
Elektri tootmise tehnoloogias?
Ehk ikka salvestamise tehnoloogias (akud jne.)? Ei viitsi järgi kontrollida aga elektri võrguhind vist väga kriitiline komponent ei olnud elektriauto kasutamisel. Rohkem ikka oli teemaks akude hind, mass ja amortisatsioon.
Seda, et Renault/Nissan (Better Place) oli see tehnoloogia olemas juba kaks aastat tagasi pole keegi märganud?
http://www.youtube.com/watch?v=hLtEGcl_FWY
http://www.youtube.com/watch?v=LfI4589J_xI
Ja üleüldse, kas ei tasuks autotootjatel seda jama koos arendada, et oleks võimalik samas jaamas erinevaid automarkide akusid vahetada?
http://www.youtube.com/watch?v=hLtEGcl_FWY
http://www.youtube.com/watch?v=LfI4589J_xI
Ja üleüldse, kas ei tasuks autotootjatel seda jama koos arendada, et oleks võimalik samas jaamas erinevaid automarkide akusid vahetada?
Better Place vahetab tänaseks akusid paremas kohas, taevastel elektriautodel. Aga see tehnoloogia tundub üldiselt ebaoptimaalne. Pooletunnine paus iga 250 miili tagant niisama laadimiseks ei tohiks olla kellelegi väga vastukarva. Kohv, jalasirutus, kõne sõbrale. Aku vahetamise võimalus on pigem avaliku diskussiooni võitmise vahend, üks anxiety vähem.
Hex, ma ei arva, et Sa oled elektriautode maaletooja, aga jutt on küll müügimehe oma :)
Minu lihtne autokene sõidab viieminutilise tankimise järel 500 miili ja ressurssi on veel küll ja küll. Nüüd mõelge ise edasi, kui palju peaks olema elektriautode tehnoloogia odavam, et seda ebamugavust (5 min vs 30 min, 250 miili vs 500 miili) mulle kompenseerida. Jutt kohvist ja sõbrakõnest on küll väga ilus, aga reaalses elus igapäevakasutuses lihtsalt ei toimi. Auto on sõitmiseks, mitte tankimiseks, 21. sajandi nõudmised on lihtsalt veidi teistsugused.
Minu lihtne autokene sõidab viieminutilise tankimise järel 500 miili ja ressurssi on veel küll ja küll. Nüüd mõelge ise edasi, kui palju peaks olema elektriautode tehnoloogia odavam, et seda ebamugavust (5 min vs 30 min, 250 miili vs 500 miili) mulle kompenseerida. Jutt kohvist ja sõbrakõnest on küll väga ilus, aga reaalses elus igapäevakasutuses lihtsalt ei toimi. Auto on sõitmiseks, mitte tankimiseks, 21. sajandi nõudmised on lihtsalt veidi teistsugused.
Kui 40 ... 45 km sõitmiseks on vaja pool tundi laadida, nagu seda meil pakutavad elektripunnid teevad, siis kaua tuleb oodata, et laadida autot 250 miili sõitmiseks? Pool tundi? Tund?