Tsensuur lhv foorumites

exroimar paistab päris haige inimene
Fun,

tuletan meelde, et roimar-exroimar oli kõigest kasutaja ja mitte klient. Ja LHV-s on kliendiandmetele ligipääs vaid väga valitud isikutel. Samamoodi saab kasutajaid sulgeda vaid seesama selgelt piiratud list.

Roimar,

Usu mind, me pole siin üldse rahutud, sarnase ebasobiva kommentaari kustutaks ka nüüd. Piinlik on mul sellepärast, et oma aega sellise arutelu peale nii pikalt olen kulutanud, kui arvasin, et teistele LHV kasutajatele oleks selgitus vajalik.
Yhinen kasutaja "fun" markusega. Sellist asja ei tohi kyll lubada, et finants-asutus niimodi kliendi andmetega ymber kaib.
Kogemus omalt poolt: LHV jaoks sai yles seatud eraldi mailikonto, mitte kusagil peale minu LHV kliendiandmete seda ei figureerirunud. Peale viimast intsidenti, kus samuti hoiatamata kustutamiseks laks, hakkas akkitselt tulema yle 50 spam maili paevas - enamus neist investeerimise teemadel. Igastahes ei jata see head muljet.
kristjan, saan väga hästi pihta. teile meeldis kustutada, mulle see ei meeldinud. pigem lõbus. mõlemad saime oma rahulduse kätte: kustutamisrahulduse ja arvamuseavaldamisrahulduse :)
minu meelest on internetiajastu suurim puudus see, et iga mees võib varastada võõra isikukoodi

sellega kusagil ennast regida
suvalist mula ajada
ja jääb õigust veel ülegi
Energy

Tead, mul mitu meilikontot, mis mitte kusagil ei figureeri, aga ometi tuleb sinna iga päev palju spammi ...
sexroimar

Sama lugu, kuid millegiparast teistele kontodele spamm ei tule. ???
tiit_p, on jah selline puudus internetiajastul. midagi pole teha, sellega tuleb elada :( selline puudus on ka et kogutakse isikukoode, meiliaadresseid jms. isiklikku infot, käiakse selle infoga igasugu asutustes kontrollimas ja muid asju tegemas, saadetakse spämmi jne. ja õigust jääb veel ülegi.

http://curezone.com/forums/troll.asp

exroimar
Kahju sinust, oled hammasrataste vahele jäänud.
Hetkel oled suht atraktiivne (ikkagi hambajäljed peal)
Mõne aja pärast oled unustatud ja kasutu.
Ka LHV on sinu jaoks kasutu, paraku.
exroimar
Kahju sinust, oled hammasrataste vahele jäänud.
Hetkel oled suht atraktiivne (ikkagi hambajäljed peal)
Mõne aja pärast oled unustatud ja kasutu.
Ka LHV on sinu jaoks kasutu, paraku.
jesper, 12 punkti!
jesperi analüüs

A classic CureZone troll is trying to make us believe that he is a skeptic. He is divisive and argumentative with need-to-be-right attitude, "searching for the truth", flaming discussion, and sometimes insulting people or provoking people to insult him. Troll is usually an expert in reusing the same words of its opponents and in turning it against them.

While he tries to present himself as a skeptic looking for truth ... his messages usually sound as if it is the responsibility of other forum members to provide evidence that what forum is all about is legitimate science.

bingo!

Well meaning defenders can create chaos by responding to trolls. õige!

CureZone moderators usually delete troll messages or block trolls. troll tabati varakult!

Negative emotions stirred up by trolls leak over into other discussions. börsipäeva foorum!

Normally affable people can become bitter after reading an angry interchange between a troll and his victims, and this can poison previously friendly interactions between long-time users. õige!

When trolls are ignored they step up their attacks, desperately seeking the attention they crave. Their messages become more and more foul, and they post ever more of them. õige!

Alternatively, they may protest that their right to free speech is being curtailed. bingo!
Mulje jäi siin selline et LHV-l on (liiga?) tihti kiusatus uurida kes kommentaaride taga on - ja ma tean et on see õigus ja kõik muu aga kuidagi mage nagu. OK, kustutage kommentaar kui tahate, aga mis oli konkreetne põhjus uurida kasutajat selle taga? See et joppas ja roimar kasutas valesid andmeid ei olnud ju ette teada?

Eriti kui kõnealune kommentaar ei ole kuidagi rohkem solvav kui jyri linale poole pöörduda soovimine.

Või oli siin mõni pikem history?
Mõõdukas tsensuur foorumites on vajalik, harilikult nimetatakse seda modereerimiseks.
Oma taset tuleb hoida.
Ok, antud juhul tuleks LHV kaitseks välja astuda:
1) Alati on inimesi, kes näevad/teavad teie isikuandmeid. See on selline ELUGA kaasnev nähus.
2) Tähtis on, kuidas nad seda infot kasutavad ja kuidas on reglementeeritud selle kasutamine nii seadusandlikult kui organisatsiooni siseselt.

Ehk siis - kuri oleks karjas, kui LHV avaldaks (näiteks siin foorumis), et vot selle ja selle mehe päris nimi on Kaarel Kotkas von Saxe-Coburg-Gotha ja ta on ilge noku ja me kustutasime tema postitused ja konto. Seda aga tehtud pole. Ehk inimese privaatsust pole rikutud. Ja mingist üleüldisest privaatsusest on antud kontekstis mõttetu rääkida, kuna vähemalt kahest erinevast teenusepakkuja allikast oleks kõlksadi-kõlks-kõlks võimalik kindlaks teha, kellega tegu.

Mu postitusi kustutatakse ka vahel, kuna mu keelekasutus on matslik. So what. I keep producing and not whining.

PS Minu päris nimi on Ivan A. Humpalot ja nimi mu LHV andmetes on varastet identiteet.
Kui minu teha oleks, siis likvideeriks kommimise võimaluse DELFis.
Midagi tarka seal ei öelda , suvaline tiinarite ja lumpeni räme sõim igal teemal. Mõnikord olen vaadanud aga see vihkajalik sõim kõigi ja kõige kohta ajab iiveldama.
Ja ilmselt jääks kontoriinimestel ja riigiteenistujatel oluliselt rohkem aega oma otsest tööd teha kui kuskil anonüümselt tatti pritsida. Ja pubekad saaksid oma koolitööd tehtud.
Ja LHV on eraõiguslik organisatsioon ja peab seda saiti oma kulu-ja kirjadega üleval...
Ja siis tuleb suvaline volli tatti pritsima - no mis siis - mats jalaga tagumikku ja uksest välja. Ise teeks samuti.
lahutaks kaks asja:
1) konkreetse persooni juhtumi menetlemine LHV poolt
2) isikuandmete kaitse ja kasutus LHV poolt

Esimesel juhul oleks võind kodanikule siinkohal avalikult üldse vastamata jätta (saata personaalselt kommentaar, miks kirjad/konto kustutati jne), täiendada vajadusel Foorumi kasutusreegleid ja asi tahe.
Avalik seletamine ja demagoogia mõlemalt poolt mõjuvad koomiliselt. Eraisikust friigi puhul on see lihtsalt nõme ja naljakas, usaldusel põhineva äri esindaja poolt aga mitte üsna.

Teist juhtu siinkohal lahkama ei hakka. Lugege kasutustingimused üle ja tehke LHV-le vajalikud märkused, kus näete nõrku kohti. Kui Teid kuulda ei võeta, siis tasub avalikult esitada.
Tänapäeva infotehnoloogiaga on võimalik kontrollida ka kontrollijaid ja sealt edasi.
Iga kontroll peaks olema põhjendatud.
Ma saan siin juttudest aru, et on kustutatud kommentaare, kus on ebaväärikalt kommitud ka teisi firmasid/isikuid (näiteks Enn Eesmaa või kinks) peale LHV. See muudab asja.
TNT su pakutud lahendus ei toiminud ju. mulle ei meeldi kui mind suvaliseks tattipritsivaks volliks peetakse ja jalaga tagumikku antakse. minu jaoks oli sportlikku viha tekitav kui minuga nii käituti, eriti kui ma midagi ebatsnsuurset ei öelnud vaid veidi ironiseerisin. selle lahenduse rakendamine ja tõmblemine tekitas lhv-le oluliselt rohkem probleeme. asja juures see ongi lõbus, et selline lhv foorumivärk võimaldab väikese solvamise eest lõbusalt kätte maksta. see nende jaoks ebamugav foorum ripub ju siiamaani üleval. oleviku poolt pakutav on palju mõistlikum lahendus.