Tsensuur lhv foorumites

kui see foorum kellegi jaoks piinlik on, siis on see roimar, lhv selgitas toimunut ja kätiumine põhjendatud. seda "trolli" ei peata ilmselt millegagi ...
huvitav kuidas peaks lhv valeandmeid esitanud kasutajaga personaalselt ühendust saama ning roimari meelest nii mõistlikku lahendust rakendama?
Täpsustan omaltpoolt - antud kasutaja kustutamise järel saatis LHV talle ka sellekohase e-maili, kuid ilmselt see valeandmete tõttu kohale ei jõudnud.

Nagu olevik maninis, oleks ehk õige olnud LHV poolt sel teemal üldse mitte sõna võtta, kuid pidasin teiste kasutajate seisukohast selgitust vajalikuks.
ega see meil poleks midagi muutnud. esialgse kommentaariga oleks ilmselt pidanud teisiti toimima. seal on lihtsalt see point et ühel pool on minu arvamus asjadest ja teisel pool on lhv arvamus asjadest. paraku pole lhv minu jaoks selline autoriteet, et ma seda arvamust lihtsalt niisama aktsepteeriks. see foorumikeskkond võimaldab oma arvamuse jääda nii minul kui lhv-l
Kuule (ex)roimar, klient sa pole ja seega pole sul ka õigust LHV kallal iriseda. Mine tatista ja irise kusagil mujal, su möla muutub juba tüütavaks.

Ega siin vist muu ei aita, kui kollektiivne hukkamõist. (ex)roimar! LHV sait ei ole sinu personaalprobleemide lahendamiseks. Mine läbusta näiteks http://woman.delfi.ee/. Mind totaalselt häirib selle "teema" pidev värskeimaks foorumiks karglemine.
Ma olen LHV foorumit jälginud viis aastat ja sa torkad sellel taustal vastikult silma. Sa ei ole tõesti omasuguste hulgas. Tänan tähelepanu eest.
P.S. Mind pole siiani kordagi "tsenseeritud", kui see purse siin ära modetakse, siis ma ei kurda. Aga kergem hakkas.
Antud asjas toetan LHV-d täielikult. LHV aadressil ja antud seminari teemal oleks saanud kriitikat teha küll ja palju kultuursemalt. .. Ja ilmsesti ei oleks siis ka Teemat tsenseeritud (Vähemalt arvan ja loodan seda). Paraku on meil (seoses IT arengutega jne.) tekkinud võimalus välja käia kõik mis vaid sülg suhu toob ja sealjuures kasutada veel ka enda isiku kohta libaandmeid. Hea kui selleks on olemas sellised kohad , kus saab ennast välja elada ja kus seda saab teha ja tehaksegi (näit. Delfi). Kuid arvan, et LHV foorum ei peaks küll see koht olema!
eeldasin ka et suhtlen siin omasugustega. juhin tähelepanu, et ma pole kedagi sõimanud, tatti pritsinud, ropendanud jne. kahjuks hakkab see foorum siin tõesti peldikuseina meenutama. e´i meeldi mullegi delfi grafomaanidega suhelda, siia nad paraku täna ilmselt tulnud on.

mingisuguseid reegleid ma rikkunud pole. registreerumisel kirjutasin nõutud kohta nime , isikukoodi, aadressi, telefoni numbri, jne. ainult e-maili kohta on soovitatud kirjutada tegelik ja toimiv (selle ka kirjutasin). muus osas on ju vabad käed. kui keegi soovib lhv-le oma isikuandmeid anda, palun väga. tore. minul selline kentsakas soov puudub. viedi imelik on sellise veidra soovi puudumise tõttu inimest vargaks ja ei tea kelleks sõimata.
sa oled lihtsalt Anonymous Coward?
Tere kõigile,

Eks mõlemad pooled on oma arvamuse juba avaldanud ja edasine diskussioon ei vii suurt kuhugi. Paneme seega LHV klientide palvel selle foorumi lukku, edasised postitused kustutatakse.
Kuna minu kontaktandmetes oli vana ja tänaseks kehtetu e-mail (minu viga, nüüdseks parandet) ja ma ka ei tea konkreetselt kes, siis loodetavasti ei juhtu midagi kui küsin selle teema jätkuks, et üksik tusane kommentaar üksikuks tusaseks kommentaariks, aga miks terve minu teemaalgatus maha võeti?
noh, priitp, olgem ausad, Sinu kommentaar polnud küll ilus. aga teemast nii palju mis see 100 millise käibega eesti ettevõte väike on? ma ei tea kui just lennukit ei müü, aga muidu on 100 milli käivet aastas minu teada ikkagi kõva käive siin eestis
...mingisuguseid reegleid ma rikkunud pole. registreerumisel kirjutasin nõutud kohta nime , isikukoodi, aadressi, telefoni numbri, jne. ainult e-maili kohta on soovitatud kirjutada tegelik ja toimiv (selle ka kirjutasin). muus osas on ju vabad käed...

(ex)roimar, vaata, ka vabadust tuleb arukalt kasutada. Ma olen täiesti veendunud, et kui ma võtaks kasutajanimeks "pedofiil" , "palgamõrvar" vms, uurib saidi haldaja kindlasti, kellega siiski tegemist on ja annab ehk viisaks vormis mõista kasutajanime muutmiseks või sulen konto.
priitp on äkki priit pullerits! :D
Ma pole küll kindel millest jutt käib, aga ma pakun et see on see "Soovitage Investeerimispanka" thread, mille priitp tekitas ja mis sellel ajal, kui ma vastust kirjutasin kibekiirelt maha võeti. Ma mõtlesin, et mehele saadeti juba raskekahurvägi peale ja võeti kähku postitus foorumist maha :). Aga vot igaks juhuks, minu vastus sinu tollele küsimusele on siin:

Börsipäev 9. juuni

Kui ma teemast mööda panen, siis disregard everything.
suffiks,
tänän kavaluse eest :-), aga mul oli/on põhjendatud ootus, et mulle tehakse erand.
isegi välismaiste foorumite thread võeti maha :S (minu algatatud)
Minu arvates võiks selle teema ära kustutada. Need kes soovivad loba ajada, tehku selleks oma foorumi keskkond ja kirjutagu sinna mida "sülg suhu toob". Tegemist on ikkagi teenuse pakkuja keskkonnaga ja ma ei usu, et mõni teine firmaomanik tahaks kuulata oma töökeskkonnas päevast-päeva halvustavaid kommentaare oma firma kohta. Kui on pretensioone, siis ole mees ja kirjuta asjaosalistele ning kurda oma muret või leia mingid muud väljundid oma probleemidele. Antud foorumi keskkond on ikkagi investeerimise teemadel arutamiseks, pole mõtet teiste ja ka enda aega selliste teemadega kulutada. LHVle soovituseks, et mõnedele toladele tuleb vist tõesti mustvalgel ette kirjutada, mida on sünnis ja mida mitte teha.

Rohkem sallivust!
urmo, rohkem sallivust! ;-)
heheh...urmo sa oled asjast valesti aru saanud, "rohkem sallivust"!="rohkem tsensuuri".

Minu arust õigustatud teema ja omal kohal. Informatiivne - saab teada, mis LHV lehekülgedel lubatud ja mis mitte ning siin saavad ka LHV tegelased oma seisukohta kaitsta. Normaalne ju, demokraatia ja "free speech" siiski.

B.