Konsolideerin natuke teematriivi õigesse kohta:
ja järgnevad postid.
Hea küsimus on ikkagi see, et “kes tahaks olla “nukuisand” ja MIKS peaks keegi tahtma olla kuutõbiste kuningas?”
Minul isiklikult juhiomadused puuduvad. Kui väga vaja, siis piiiisikese tiimi innustamisega saan ehk hakkama. Ma kahjuks olen see “kuiiseeiteeontegemata kõik” ja “ei oska delegeerida” mees.
Aga KUI midagi on vaja ära teha, siis ma ootaks enda ümber mõtlevaid, aktiivseid, kompetnetseid ja usaldusväärseidInimesi. Inimesi, keda ei pea kättpidi talutama, inimesi, kellele ei pea “lusikaga putru suhu panema”, inimesi kes töötavad ja mõtlevad aktiivselt kaasa ja annavad oma panuse.
Siis saab midagi ära tehtud.
Nüüd ma siis siin kummastangi, et miks pagana päralt see nn. Eliit on meil algatanud “Inimkonna Vaimse Taandarengu Programmi”. Kogu see LBTQF… ja kogu muu tähestik sinna otsa. Miks on vaja teha juurtetut, sootut, varatut “protoplanktonit” ja “kaltsakproletariaati”???
Asja mille juhtimisega teie, Eliit, kindlasti hakkama ei saa, sest tegemist on juhitamatu nähtusega. See on tulvavesi, orkaan, tsunami, lumelaviin. Väike tõuge ja see asi hakkab liikuma suurima võimaliku entroopia (madalaima energeetilise oleku) suunas. Hävitades kõik oma teel. Milleks teile see?
Ma proovin ennast panna mingi “Asjapulga” positsiooni… mul on vaja mingi asi ära teha. Ise ma päris 100% kõiki teemasid ei valda. Üldpilt on, aga mitte kõiki implementatsiooni detaile.
Ja nüüd ma võtan endale “nõunikuks” äsja keskkoolipingist tulnud nolgi ja teiseks nõunikuks mingi tüübi, kelle ainus (un)produktiivne karjäär on “nõunikuks olemine”.
Mida kuradit, ma peale hakkan sellise “meeskonnaga”??? Mida ma ära tehtud saan? Ja kuidas kurat, ma väldin olukorda, kus ma olen “puusse pannud” ja kellegi pole mune öelda: “Offf, sa oled loll, see on sul täitsa vale kontseptsioon, viska kõik kus see ja teine ja hakka otsast peale planeerima”. Kuidas ma saan vajaliku konstruktiivse kriitlise tagasiside, kui kõik on “jah mehed”.
Vot ja ei saagi aru… kuidagi on nad sinna “pukki” saanud, kuidagi nad meid “juhivad”. Miks ja kuidas? Mine võta kinni.
Võimalik, et tegemist on ääääärmuseni arenenud ebakompetentusega + dunning-kruegeri efekt. Pluss täielik irdumine reaalsusest + omandatud funktsionaalne kretinism.
Kuidas saab midagi tehtud saada, kui “juhtrühm” koostatakse põhimõttel “peaasi, et minust lollimad” ja siis hakatakse juhitavaid degradeerima “kaltsakproletariaadist protoplanktoniks” (et neist “üle käia”???)
Mõtlen, aga ei suuda mõista. Tahaks karjuda nagu kuulsas meemi-videos: "mis sul viga on?!?. Kallis eliit, olete te täielikult loomastunud, absoluutselt irdunud “oma maailma” ?
Mis. Teil. Viga. On?
No kasvatate omaenda hauakaevajaid. Kasvatage, kurat võtku. Aga prooviks äkki kuidagi nii teha, et Teie vs. Hauakaevajad ajaks oma asja vaikselt kudagi nurga taga korda ja ei tõmbaks tervet ühiskonda endaga klooaki kaasa? Prooviks vähemasti?
Offf@nõutu ja segaduses