TKM Grupp (TKM1T)

kuidas saab olla eespool 20.01 ostuorder 20.05 st
4 kv tulemused väljas.
Kasum kasv ilma põhivara müügita +44%

good!
siiski kogu kasum väiksem kui 2004. sellise aktsiahinna juures olen mina skeptik
Tulemus üle ootuste, rohkem prognoose ei tea, aga Hansa omast üle kõigilt näitajatelt.
Siiski on ju tegemist areneva ja laieneva ettevõttega!
ja sellepärast kaubamaja PE juba 30 ongi
loodaks siis, et see punane sealt TKM tagant minu portfellis värvub varsti roheliseks...
Järgmisel aastal annab ka Tartu Kaubamaja täisaasta välja. Sel aastal lükkus ehitusjamade tõttu avaminegi tähtajast edasi.
Mitmed märgid (kui neid õieti loen: aktsia suht kõrge hind, eelmisel aastal välja maksmata dividendid ehk jaotamata kasumi suurendamine, võrreldes põhikirjas lubatud maksimaalsega 4x väiksem aktsiate arv jms.) näitavad, et split on vist kevadel tulemas.

Kas vanemad olijad oskaksid kogemuste põhjal nõu anda, kas kasulikum on osta enne spliti või kohe peale seda.
vaata mis juhtus harju elektri splitiga
Et hind siis enne splitti ronib lakke ja pärast splitti kukub korraks põrandast läbi?
No ega siin ju reeglit pole.
Kui vaadata tln.kaubamaja turusügavust börsil siis tuleb kohati naer peale.Ostu ja müügi kogused on seal alatasa umbes ost 10 aktsiat ja müük 25 aktsiat.Spread on ka tihti meeletu.Kohati lausa poolteist euri.Puhas spekulatsiooni aktsia ei midagi muud.
Spekulatsiooni aktsia vòib kyll olla, aga mòningad inimesed saavad kasumit.
Tänases postimehes huvitav tekst - Tartu kaubamaja lubab ainult kutsega kliente poodi :)
Kui see tõsi, siis päris kino küll.
Loll jutt.Käisin just tund aega tagasi Tartu Kaubamajas ja ostsin sealt rahulikult kaupa ja üks müüa pühendas mulle veel väga palju aega ja mingeid kutset ei olnud vaja.Olukord on kontrolli all :-)
Kuid miskit kommentaari ootaks sellele loole küll, et milles värk oli :)
Pmst mingi eelmine nädal oli jah selline juhus, et lihtsalt ei saanud sisse, kuna mingi privaat õhtu oli? nagu väga kahtlane tõesti. Sõitsin alt toidupoest üles, ja turva saatis teistpidi alla tagasi.
Või oli nagu kunagi Michael Jacksoniga,et kui noorhärra poodi sisenes siis ostis 80% poest tühjaks ja ainult näitas ,et ma tahan seda,seda ja seda.Mingi adjudant pani kõik paberile kirja.Pood tehti siis viisakalt teistest klientidest tühjaks ja turvad sulgesid kõik koridorid kus staar liikus.Rahvas vaatas Jacksoni ostmist nagu kontsertit pealt :-)
TKM-s täna mingi imelik sagimine käib!MAj.tulemusteni nagu aega veel on.
Kas keegi pani äkki tähele, mis poole pealt 18,50lt 2000 läbi käis!