Vähemalt maalt ja hobusega analüüs näitab, et siit võib tulla suurim tõusja 2024 Balti börsil saadaolevatest ettevõtetest.
investorsuhted on eeskujulikud
laienemiseks ja arenguks on ruumi palju
globaalne äri
riskid vähesed ja hajutatud
positiivne rahavoog (ja mitte väike)
pandi piir raha põletamisele eelmise aastal
free public float on väike
mõelge mis siis saab, kui näiteks Indiasse peaks laienema:)
arvamusi?
Küsimus Textmagicu väljamakse deklareerimise kohta:
tuludeklaratsioonis real 6.4 Osaluse vähendamine, likvideerimisjaotised on EMTA poolt eeltäidetud TextMagic AS väljamakse (B).
Kas selle rea veergu (A) Soetamismaksumus/sissemakse tuleb midagi kirjutada? Momendil on selle rea ees kollane hüüumärk.
tuludeklaratsioonis real 6.4 Osaluse vähendamine, likvideerimisjaotised on EMTA poolt eeltäidetud TextMagic AS väljamakse (B).
Kas selle rea veergu (A) Soetamismaksumus/sissemakse tuleb midagi kirjutada? Momendil on selle rea ees kollane hüüumärk.
"melker"
Küsimus Textmagicu väljamakse deklareerimise kohta:
Kui sa kasutad investeerimiskonto süsteemi, märgid TextMagic`u väljamakse investeerimiskonto deklaratsioonis tehinguks finantsvaraga. Tuludeklaratsioonis kustutad selle realt 6.4 ja kannad reale 7.1.
1 Like
Nüüd saavad meie kliendid oma Twilio kontot kasutada sõnumite saatmiseks:
https://www.textmagic.com/bring-your-own-cpaas/
https://www.textmagic.com/bring-your-own-cpaas/
Võibolla tulekski jõud ühendada ja teha konkurendist partner... Ei tea veel kumb kumba alla neelab. Kas suurem vend väikse venna või väiksem vend suure venna. Eile Twilio ka natuke tõstis börsil pead.
Priit paluks kommentaare, millised võivad olla selle uudise mõjud Magic'u tulemustele?
Priit paluks kommentaare, millised võivad olla selle uudise mõjud Magic'u tulemustele?
"ACMR"
Ei saa kommenteerida.
Arusaadav, ootame siis börsiteateid:)
First North on küll investorite jaoks muutunud võlgades siplevate ettevõtete surnuaiaks... aga siin on ettevõte mis eristub, teenib kasumit, pakub sel aastal dividendi 0,35 eurot aktsia kohta, mis tänase seisuga on 8,35%. TM juht on kinnitanud et selline kasumi jaotus on jätkusuutlik... kas pole kena alternatiiv, arvestades seda, et aktsia hinnatõus on vaid ühe näpuliigutuse kaugusel... kui vaid ettevõte otsustab mingil hetkel aktsiaid tagasi osta.
Lihtsalt meeldetuletuseks kõikidele 35 aktsia omanikele:)
Palun alfa ja beeta analüütikute asjalikke arvamusi?
"ACMR"
First North on küll investorite jaoks muutunud võlgades siplevate ettevõtete surnuaiaks... aga siin on ettevõte mis eristub, teenib kasumit, pakub sel aastal dividendi 0,35 eurot aktsia kohta, mis tänase seisuga on 8,35%. TM juht on kinnitanud et selline kasumi jaotus on jätkusuutlik... kas pole kena alternatiiv, arvestades seda, et aktsia hinnatõus on vaid ühe näpuliigutuse kaugusel... kui vaid ettevõte otsustab mingil hetkel aktsiaid tagasi osta.
Ja see ei ole veel kõik! Hansapostis pottide komplekt Berlingerhaus Emerald Collection, 10-osaline kõigest 82.60 eurot, ehk -51% tavahinnast. Suurepärased köögitarbed on üks parimaid investeeringuid.
"k525"
Ja see ei ole veel kõik! Hansapostis pottide komplekt Berlingerhaus Emerald Collection, 10-osaline kõigest 82.60 eurot, ehk -51% tavahinnast. Suurepärased köögitarbed on üks parimaid investeeringuid.
Kas sa võrdled pottide komplekti ettevõttega mille aastane müügikäive on 15 miljonit eurot ja mis müüb oma teenust kolmel kontinendil... Textmagicul võlakoormat ei ole ja maksab (vähemalt on kavas maksta) korralikku dividendi juba teist aastat järjest.
Minule kõrvalise lugejana jäi mulje, et võrreldud oli reklaami stiili:) Tuleb nõustuda.
Kui ikkagi midagi on väga hea, siis tuleb osta.
Kui ikkagi midagi on väga hea, siis tuleb osta.
"Ahto""Ahto"
Tere
Tuludekil 6.4
Kas seal vaja midagi muuta või läheb niisamuti?
Rubriik ise küsin ise vastan
6.4 alt kustutada ja 7.1 sisestada
Kes investeerib aktsiatesse eraisikuna, siis siin on kaks varianti:
1) kas märkida soetamismaksumuseks 10,50 ja tulevikus, oma aktsiaid müüa lahutada soetamismaksumusest see juba ette saadud 10,50.
2) Variant on märkida kohe soetamismaksumuseks 0 ja maksta selle 10,50 pealt 20% tulumaksu, ning tulevikus ei pea seda saadud 10,50 meeles pidama.
TextMagic AS-i juhatus on teinud ettepaneku välja maksta aktsionäridele 35 senti aktsia kohta, kokku 2 975 000 eurot, teatas ettevõte börsile.
Äripäev: Suure kasvu lubajad on First Northil lati alt läbi jooksnud
Kõigist neist ettevõtetest paistab TextMagic soodsalt silma nii üldiste tulemuste kui ka prognooside täitmise poolest...

Prognoosid. Täidetud.
Tere! Ma olen siin teemas juba palju öelnud, kuid kordan üle:
Textmagic toodab (korralikku) kasumit, maksab korralikult divikaid, vabalt saadaolevate aktsiate hulk on üliväike, firma käekäik ei sõltu põhjasolevast kodumaisest majandusest, riskid on hajutatud. Edasine käekäik sõltub pea 100% firma suuromanikust... Seni on ta firmat korralikult juhtinud. Usun, et selle või hiljemalt järgmise aasta jooksul tehakse ka otsused aktsia hüppeliseks kasvuks... Touchpointi arendamine küll peatati, aga asi on täiesti olemas ja ma saan aru , et vajadusel lükatakse see käiku mingil muul moel. Selle aasta käive võib tulla juba üle 16 miljoni euro. Kui oleks korraldatud selliseid tagasioste mida näiteks Infortar ja Tallink on teinud, siis... aga eks iga investor teeb oma otsused iseseisvalt.
Textmagic toodab (korralikku) kasumit, maksab korralikult divikaid, vabalt saadaolevate aktsiate hulk on üliväike, firma käekäik ei sõltu põhjasolevast kodumaisest majandusest, riskid on hajutatud. Edasine käekäik sõltub pea 100% firma suuromanikust... Seni on ta firmat korralikult juhtinud. Usun, et selle või hiljemalt järgmise aasta jooksul tehakse ka otsused aktsia hüppeliseks kasvuks... Touchpointi arendamine küll peatati, aga asi on täiesti olemas ja ma saan aru , et vajadusel lükatakse see käiku mingil muul moel. Selle aasta käive võib tulla juba üle 16 miljoni euro. Kui oleks korraldatud selliseid tagasioste mida näiteks Infortar ja Tallink on teinud, siis... aga eks iga investor teeb oma otsused iseseisvalt.
"ACMR"
Touchpointi arendamine küll peatati, aga asi on täiesti olemas ja ma saan aru , et vajadusel lükatakse see käiku mingil muul moel.
Asja, mille arendus peatati, ei ole tootena olemas. Ideena on. Kaubamärgina on. Kas sellest piisab - mina ei tea ja ei võta ka arvata.
"ACMR"
Berlingerhaus Emerald Collection, 10-osaline nüüd Kaup24-s 149 EUR. Kuu ajaga tootlus 80%, MACD ja RSI tehnilised indikaatorid ennustavad hüppelist kasvu. TextMagic samal ajal lahja +11%. Ma ju ütlesin, et köögitarvetel on täielik pulliturg.
Sorry, aga sellised kergelt frustreeritud ja veidi paanilised kirjatükid enda portfelli ostetud ettevõtete hinna pushimiseks investeerimisfoorumis on lihtsalt natuke naljakad. :D
"k525""ACMR"
Berlingerhaus Emerald Collection, 10-osaline nüüd Kaup24-s 149 EUR. Kuu ajaga tootlus 80%, MACD ja RSI tehnilised indikaatorid ennustavad hüppelist kasvu. TextMagic samal ajal lahja +11%. Ma ju ütlesin, et köögitarvetel on täielik pulliturg.
Sorry, aga sellised kergelt frustreeritud ja veidi paanilised kirjatükid enda portfelli ostetud ettevõtete hinna pushimiseks investeerimisfoorumis on lihtsalt natuke naljakad. :D
No sinu pottide lugu on juba halenaljakas lugeda, räägi parem asjast. Paanikast on küll asi kaugel, raha on täiesti rahulikult TM i pargitud 8% peale. Pole seda küll kusagil varjanud, et mul on näpuotsaga posu. Kui tehniline pilt hakkab aktsiahinda rohkem toetama, siis soetan juurde... Kui sul midagi öelda on, siis too välja mõni argument või esita oma seisukoht selle foorumi ettevõtte kohta... ära aja oma alla pushimise juttu!
Tänane börsiteade.