TextMagic (MAGIC)

"ACMR"
Tere! Ma olen siin teemas juba palju öelnud, kuid kordan üle:
Textmagic toodab (korralikku) kasumit, maksab korralikult divikaid, vabalt saadaolevate aktsiate hulk on üliväike, firma käekäik ei sõltu põhjasolevast kodumaisest majandusest, riskid on hajutatud. Edasine käekäik sõltub pea 100% firma suuromanikust... Seni on ta firmat korralikult juhtinud. Usun, et selle või hiljemalt järgmise aasta jooksul tehakse ka otsused aktsia hüppeliseks kasvuks... Touchpointi arendamine küll peatati, aga asi on täiesti olemas ja ma saan aru , et vajadusel lükatakse see käiku mingil muul moel. Selle aasta käive võib tulla juba üle 16 miljoni euro. Kui oleks korraldatud selliseid tagasioste mida näiteks Infortar ja Tallink on teinud, siis... aga eks iga investor teeb oma otsused iseseisvalt.

Berlingerhaus Emerald Collection, 10-osaline nüüd Kaup24-s 149 EUR. Kuu ajaga tootlus 80%, MACD ja RSI tehnilised indikaatorid ennustavad hüppelist kasvu. TextMagic samal ajal lahja +11%. Ma ju ütlesin, et köögitarvetel on täielik pulliturg.

Sorry, aga sellised kergelt frustreeritud ja veidi paanilised kirjatükid enda portfelli ostetud ettevõtete hinna pushimiseks investeerimisfoorumis on lihtsalt natuke naljakad. :D
"k525"
"ACMR"
Tere! Ma olen siin teemas juba palju öelnud, kuid kordan üle:
Textmagic toodab (korralikku) kasumit, maksab korralikult divikaid, vabalt saadaolevate aktsiate hulk on üliväike, firma käekäik ei sõltu põhjasolevast kodumaisest majandusest, riskid on hajutatud. Edasine käekäik sõltub pea 100% firma suuromanikust... Seni on ta firmat korralikult juhtinud. Usun, et selle või hiljemalt järgmise aasta jooksul tehakse ka otsused aktsia hüppeliseks kasvuks... Touchpointi arendamine küll peatati, aga asi on täiesti olemas ja ma saan aru , et vajadusel lükatakse see käiku mingil muul moel. Selle aasta käive võib tulla juba üle 16 miljoni euro. Kui oleks korraldatud selliseid tagasioste mida näiteks Infortar ja Tallink on teinud, siis... aga eks iga investor teeb oma otsused iseseisvalt.

Berlingerhaus Emerald Collection, 10-osaline nüüd Kaup24-s 149 EUR. Kuu ajaga tootlus 80%, MACD ja RSI tehnilised indikaatorid ennustavad hüppelist kasvu. TextMagic samal ajal lahja +11%. Ma ju ütlesin, et köögitarvetel on täielik pulliturg.

Sorry, aga sellised kergelt frustreeritud ja veidi paanilised kirjatükid enda portfelli ostetud ettevõtete hinna pushimiseks investeerimisfoorumis on lihtsalt natuke naljakad. :D

No sinu pottide lugu on juba halenaljakas lugeda, räägi parem asjast. Paanikast on küll asi kaugel, raha on täiesti rahulikult TM i pargitud 8% peale. Pole seda küll kusagil varjanud, et mul on näpuotsaga posu. Kui tehniline pilt hakkab aktsiahinda rohkem toetama, siis soetan juurde... Kui sul midagi öelda on, siis too välja mõni argument või esita oma seisukoht selle foorumi ettevõtte kohta... ära aja oma alla pushimise juttu!
Tänane börsiteade.
"HHm"
Tänane börsiteade.

Väljamakse €0.59 / aktsia (kokku €5,015,000).
Väljamakse suurus ületab siis tänase seisuga 12%! Nice! Textmagic, väga viis! Hoiame kätt pulsil ja ootame järgmiseid tulemusi. Ma arvan, et väike kiitus firmale on sobilik... ah?
6,66 on ju ilus number, et avaldada firmale kiitust :)
Number of the Beast ?
Ei lugenud börsiteatest välja millal saabub rahalaev st millal 5 miljoni eurone väljamakse siis kontodele makstakse?

Sellest hetkest on jäänud vaid kaks küsimust:
1. Kas suuromanik ka mõned aktsiad soetab... nii eelmisel aastal oli
2. Kui palju on jäänud veel IPOst tulnud mikroinvestoreid (35 aktsia omanikke) kes tilgutavad müüki... pakun et neid üle paarituhande enam pole.

Põnev mis saab edasi... Muidugi täna ju veel ka investeerimismaailma tähtsaim sündmus NVIDIA tulemused... soovin edu siis:)
nasdaqcsd.com näitab vaid Monday Media OÜ, Väärtpaberite arv 7 530 783, Osalus 88,5974 %.

S.t. rohkem osta ei saa, sest siis tuleb teha teistele pakkumine.
Ja kui palju teisi on, seda ei näitagi.
"Ouna Ants"
nasdaqcsd.com näitab vaid Monday Media OÜ, Väärtpaberite arv 7 530 783, Osalus 88,5974 %.

S.t. rohkem osta ei saa, sest siis tuleb teha teistele pakkumine.
.

Monday Medial oli peale IPOt 7 535 000 aktsiat.

Oskaks ma arvutada, saaks teada, kui meeletult on siis turult juurde krabatud.

Eelmisel aastal monday meedia soetas, tegi nn kingituse oma võtmetöötajale kes paiskas müüki meeletu koguse. Pole välistatud et näeme ka sel aastal taolisi tehinguid. Magicu finants positsioon on üligev ja suuromanik ning ka võtme töötajad võivad teha mida iganes. Seni on omanik näidanud minu meelest head juhtimist. Viimase kahe aasta väljamaksed on olnud korralikud et mitte öelda suurepärased... See mis edasi saab näitab aeg... Kõhutunne ütleb, et võib minna huvitavaks. Aga ei karda, aktsia langegu või nulli:)
[quote="Nelc"]
"Ouna Ants"

Eelkõige huvitab, kellel ja kui palju veel TextMagic'ut on. Nasdaq'i aktsiaraamat seda ei näita.
[quote="Ouna Ants"]
"Nelc"
"Ouna Ants"

Eelkõige huvitab, kellel ja kui palju veel TextMagic'ut on. Nasdaq'i aktsiaraamat seda ei näita.

Nimed ja isikukoodid eemaldatud, tänane nimekiri:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BCdMlulJCcnDzr038dopuSZBBgbQr3vi_hmEmgWKoAU/edit?usp=sharing

Kuna keegi teine huvi ei tunne, siis tõmban teema ise üles:). Vaatasin veelkord üle Magic'u kvartaliaruanded ja sealt nähtub ettevõtte müügitulu stabiilne kasv. Aastane müügitulu on 22st aastast kasvanud 10 miljonilt 14le ja kvartali ligikaudne müügitulu 3lt 4le miljonile. Sellel aastal võib müügitulu ületada 16 miljonit.
Selle aastane väljamakse aktsionärile peaks saabuma aasta lõpus... mis oli väga soliidne 0,59 euri. Kui numbreid vaadata, siis peaks ka järgmise aasta dividend tulema vähemalt kusagil 0,3 ja 0,5 euri vahel...

Milliseid riske näete, peale suuraktsionäri ja võtmetöötajate... Mis piiravad regulatsioonid seal usas peamiselt on?

aktsia hind nüüd kenasti 3,8 peal. 6k tulemused peaks olema 13 august... kas on oodata halba? Ei tahaks nagu uskuda...

Kas kasv peatub 2025, kas dividend tuleb alla 0,40euri 2025?
Kes on pädevad analüütikud, avaldage oma arvamust, tänud.
oled kindel, et tuleb 6k tulemused eraldi? poolaasta müük oli kirjas viimases kvartali aruandes: 7.8m +15% vs 2023. kui nad mingi EPS-i avalikustavad, siis võid edasi divikaid spekuleerida.
"mre"
oled kindel, et tuleb 6k tulemused eraldi? poolaasta müük oli kirjas viimases kvartali aruandes: 7.8m +15% vs 2023. kui nad mingi EPS-i avalikustavad, siis võid edasi divikaid spekuleerida.

6 kuu müügitulemused juba avalikustatud, aga 13. august avalikustatakse poolaasta vahearuanne, kus kirjas ka kasum ja muu seonduv.
Tulemused väljas, kasv on kena olnud, dividend tuleb selle peale üsna kindel. Mida rahvas arvab?
Kui "kena kasvu" sisse vaadata, siis trend on väga muret tekitav. Aktiivsete kasutajate arv -28%, saadetud SMS-de arv -6%. ARPU tõusnud, kuid nõrgem seltskond ei soovi või ei suuda teenuse eest enam maksta, siis varsti jõuab olukord rikkamateni.
Kui aktiivsete kasutajate langus on ettevõtte teadlik valik vabaneda nö. 10-euro klientidest, siis on endiselt kõik hästi. Müügitulu kasv kliendi kohta justkui kinnitaks seda. Eps=15senti, seega oletame et main business starts sept, võiks pakkuda aasta lõpuks nt 35-40 senti aktsia kohta.
Nõus, et asjad on TMagicul endiselt hästi. Ma väga ei tähtsustaks seda aktiivsete kastutajate arvu vähenemist...need on lihtsalt mingid proovijad, kes ei hakkagi kunagi teenuseid kasutama. Oluliselt muret tekitavam oleks müügitulu langus... aga seda pole olnud. Siiski tasub tulemustel silma peal hoida. Aktsia käekäigu kohapealt on suurim oht minu meelest need töötajatele väljastatud optsioonid... sest seal on selliseid exitimaiaid tegelasi ilmselt... Lambod ja Hispaania kinnisvara on ilmselt ostmata:)

Kuni on stabiilne müügitulu kasv ja keskmiselt umbes 8%ne "igav" dividend... on asjal pärituul. Kui tuleb huvitavaid uudiseid uutest võitudest, siis see on boonuseks. Selle valdkonna turg maailmas on kasvav, varasemalt on priidik foorumisse lisanud sellekohase lingi.https://www.globenewswire.com/news-release/2023/08/24/2731637/0/en/Communication-Platform-as-a-Service-CPaaS-Market-Size-to-Reach-USD-130-8-Billion-by-2032-with-27-5-CAGR.html