35 aktsiat, 6,629 investorit
36 aktsiat, 396 investorit
[quote="priidik"]
tänane või 17.12?
"priidik""Heki Fond"
Praeguseks on alates kauplemise algusest eelmisel kolmapäeval läbi kaubeldud 295K aktsiat 500K'st. Kuna osa sellest on edasi-tagasi siblimine, siis hinnanguliselt 50% märkijatest (=~50% märgitud kogusest, kuna kõigile anti võrdselt pipetiga) on välja saanud. Lühiajaline raha asendub vähem lühiajalise rahaga (ei julge öelda, et pikaajalisega). Lihtsalt saadaolev aktsiate kogus kahaneb ja kahaneb...
Ma nii pessimistlik ei oleks IPO märkijate osas. Tänane aktsionäride pilt on selline.
tänane või 17.12?
Vaatasin ikka tänast listi. See päring on tasuline.
Priit,
kas avaldate ka 2022a investorkalendri?
Kas hakkate raporteerima iga kuu või kvartaalselt?
Edu!
kas avaldate ka 2022a investorkalendri?
Kas hakkate raporteerima iga kuu või kvartaalselt?
Edu!
Head uut aastat!
Ärimahtude kohta plaanime iga kuu anda välja teate. Esimene teade, mis börsile esitamine on kogu 2021a ärimahtude ülevaade.
Investorkalendri avaldame mõne tööpäeva jooksul.
Ärimahtude kohta plaanime iga kuu anda välja teate. Esimene teade, mis börsile esitamine on kogu 2021a ärimahtude ülevaade.
Kas esimesed raportid tulevad positiivsed?
"White Nigga"
Kas esimesed raportid tulevad positiivsed?
Ma ei tohi ju seda täpselt kommenteerida. IPO materjalides välja toodud pilt ja trendid pole vahepeal muutunud.
No kui avalikult ei tohi, siis saada mulle palun privaatsõnumiga
"White Nigga"
Nasdaqi lehe kaudu saad varsti info nagu kõik teised investorid.
"White Nigga"
Mulle paluks ka privas siseinfot enne teisi börsiosalisi ja vahetult enne tulemuste avalikustamist! Aitäh! :D :P
Muidu jah First Northil on ka reeglid samad, et hästi nagu ei tohi nii infot jagada ja selliseid asju tuleb börsiteatega kõigile ühel ajal jagada, et keegi ei saaks teiste börsiosaliste ees eelist. :D
Kuidas siin foorumis privaatsõnumeid saab saata? :D
"MLindepuu""White Nigga"
Mulle paluks ka privas siseinfot enne teisi börsiosalisi ja vahetult enne tulemuste avalikustamist! Aitäh! :D :P
Muidu jah First Northil on ka reeglid samad, et hästi nagu ei tohi nii infot jagada ja selliseid asju tuleb börsiteatega kõigile ühel ajal jagada, et keegi ei saaks teiste börsiosaliste ees eelist. :D
Jah, oleme sellega kursis. Ju white nigga tegi oma priva üleskutsega musta huumorit.
"MLindepuu"
[...]
Saatsin sulle priva
"priidik"
Head uut aastat!
TextMagic AS 2022. aasta finantskalender
Nõustajate soovitusel raporteerime ikkagi kvartaalselt.
"White Nigga"
Selleks pead jagama oma lhv pangakonto andmeid ja kui keegi tahab sulle saata privaatsõnumi, siis ta peab saatma sulle raha ja sõnumi kirjutama selgituse lahtrisse :D
aitäh, nõustajad!
"priidik""MLindepuu""White Nigga"
Jah, oleme sellega kursis. Ju white nigga tegi oma priva üleskutsega musta huumorit.
Seda võis jah juba ilma selle kommentaarita eeldada, et sa ei allunud provokatsioonile tahtmasusest jagada. Ma vastasingi rohkem talle. Aga ehk jah oli see algselt mingi provokatsioon trollimiseks ja sinna otsa must huumor.
"teretore""White Nigga"
Selleks pead jagama oma lhv pangakonto andmeid ja kui keegi tahab sulle saata privaatsõnumi, siis ta peab saatma sulle raha ja sõnumi kirjutama selgituse lahtrisse :D
Sa nüüd jätsid minu sealt vahelt välja ja omistasid mu küsimuse kellelegi teisele. :D A kui keegi tahab mulle raha saata, siis küsige kontonumbrit mul privas eksju. :D
"MLindepuu""White Nigga"
Oot, aga kas teil siis see suuraktsionäridele only (35+...!) mõeldud sms-teavitus polegi aktiveeritud?

:P
Jämedamat huumorisoont uuel aastal, seltsimehed!
"White Nigga"
Jämedamat huumorisoont uuel aastal, seltsimehed!
Nõus,
lhv foorumitesse on kole palju tõsimeelseid tekkinud, kel huumorisoon puudub täielikult. Tüübid lähevad iga asja peale täiega närvi , vaata ja imesta.