Ise mõtlesin just sama asja öelda,aga jõuti ette.Visatakse minu enda meelest päris hea pirn ja kus läks sebimiseks selle peale. No ma tõesti ei usu,et Priit oleks kohe selle peale sõnumeid vorpina hakanud.
Koroona aeg noh- inimestel närvid pinges.
Samas,tuleks muidugi natuke ka ettevaatlik olla,et Lhv foorumist liiga naljanurk ei saaks. Siis oht,et inimesed ei võta seda keskkonda enam tõsiselt(mõnes teises teemas on natuke seda minu meelest juhtunud) ja arukaid sõnavõtte targematelt inimestelt ei pruugi enam tulla.
Mis on ju põhjus,miks me siin loeme.
Pluss väike väljaelamise viis muidugi.
Mis on ju põhjus,miks me siin loeme.
Pluss väike väljaelamise viis muidugi.
Küsimus:
Miks te börsile tahate minna?
Vastus:

"priidik"
Küsimus:
Miks te börsile tahate minna?
Vastus:
Proovin dešifreerida: kahes kolmest väljaandest strateegia töötas. Samas, kui valimit suurendada Kroonikale, Nelli Teatajale ja Telegramile siis ilmselt tulemus enam nii hea ei ole :-)
Jääme ootama ihaldusväärsemate tööandjate TOP-i ja loodame TextMagicu ka sealt leida. Siis on teine eesmärk ka saavutatud.
ma küll ei tea, kas ja mis hoovad on ettevõttel selle muutmiseks, aga kas eksisteerib võimalus saada MAGIC üles ka sellistesse keskkondadesse nagu Yahoo Finance ja Google Finance?
Yahoo oma kuvab küll hinda, aga viitab justkui Riiale ... Google Finance ei tea Textmagicu olemasolust midagi.
Yahoo oma kuvab küll hinda, aga viitab justkui Riiale ... Google Finance ei tea Textmagicu olemasolust midagi.
Nii MAGIC kui SAUNA istuvad Yahoo arvates Riias ja kui seal börss kinni siis ei näe ka nende hindu.
Tõenäoliselt istub First North ise juriidiliselt Riias ja seepärast Yahoo teebki sellise järelduse tickeri osas.
Vahelduseks aktsiatele promon ühte elu võimalust. Aktsiaoptsioonidega finantsvabaks.
ASAP võtame tööle Senior UI/UX designer
Kui on huvi: saada palun sooviavaldus siia
ASAP võtame tööle Senior UI/UX designer
Kui on huvi: saada palun sooviavaldus siia
TextMagic AS 2021. aasta 4. kvartali müüginäitajad, A2P SMS platvormi 2021. aasta ärimaht ja plaanid aastaks 2022
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=bc5b96e64ce7f7a589038d9f7aaab0d29&lang=et
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=bc5b96e64ce7f7a589038d9f7aaab0d29&lang=et
"margus"
ma küll ei tea, kas ja mis hoovad on ettevõttel selle muutmiseks, aga kas eksisteerib võimalus saada MAGIC üles ka sellistesse keskkondadesse nagu Yahoo Finance ja Google Finance?
Oskab keegi selle osas midagi kommenteerida? @priidik ?
First North asub Riias, sellepärast näitabki RIG igal pool.
Isegi Delfi Ärilehes näitab meid Riias.
"priidik"
First North asub Riias, sellepärast näitabki RIG igal pool.
Küsimus on endiselt, kas kuidagi oleks võimalik saada YF ja GF Textmagicut kuvama? Saan aru, et vastus on ... ei?
Yahoo küll näitab: TextMagic (MAGIC.RG)
"harryy"
Yahoo küll näitab: TextMagic (MAGIC.RG)
Häda vist nende üksikute päevadega kui Riias börss kinni aga meil mitte.
"priidik"
YF on olemas:
https://finance.yahoo.com/quote/MAGIC.RG/
Ahha, vahepeal on siis arengud toimunud - esimese postituse ajal näitas mingeid aiateibaid.
GF on endiselt "No matches..." 😔
Google Finance osas lahendust pole. Seal näitab ainult põhinimekirja.
Lugesin aruande läbi, tahtsin teada, palju 4kv EBITDA oli. Kottigi ei saanud aru.
Oleks nagu 1.1m +2.7m äriühendustest (Ltd), aga seal on varasemat tulemust ka sees. Kas keegi targem valgustaks?
Oleks nagu 1.1m +2.7m äriühendustest (Ltd), aga seal on varasemat tulemust ka sees. Kas keegi targem valgustaks?
See ongi 4kv EBITDA, sest äritegevus algas TextMagic AS-s septembri lõpus.
The Issuer was established on 21 April 2021 and the business combination took place on 23 September
2021
The Issuer was established on 21 April 2021 and the business combination took place on 23 September
2021