TextMagic (MAGIC)

Vahepeal käib korra ka 20 peal ära, enne kui 11 kanti liigub :)
Huvitav värk jah, NYSE raha jookseb kasvu teemast välja, meil sisse. Täpselt nagu magati börsi tõus maha, ei saada aru, et toole juba tõmmatakse mujal.
"Visahing"
Huvitav värk jah, NYSE raha jookseb kasvu teemast välja, meil sisse. Täpselt nagu magati börsi tõus maha, ei saada aru, et toole juba tõmmatakse mujal.

turg on taksojuhte täis, ma kujutan ette juba seda hala tulevikus, et kuidas nii ja miks keegi ei vastuta languse eest. Teises teemas siin juba keegi nuttis, et kuidas Belief or smth on -20%, et kuidas nii ki IPO üle märgiti.
"Fish"
Ma ju ütlesin, et alla 20 ei tohi müüa.

Kuna turul niikuinii lugemisoskus on alla igasugust arvestust rääkimatta analüüsimise oskusest, siis lepime parem kokku hinnas. Taome hinna siin LHV foorumis ülesse. Nii on lihtsam. Wild wild west.

Palun selliseid üleskutseid foorumis mitte teha.
"Visahing"

Smallcapid/teatud väikesed growth stockid saavad viimane pool aastat igatpidi NYSE peksa, mul ka sama tunna, et miskit suurt juba "salamisi" juba juhtub.
Kui toolid alt ära tõmmatakse, saab mõnda low float smallcapi taas sama odavalt nagu 2020 kevadel või isegi odavamalt osta, see massacre, mis konkreetses segmendis turulanguse ajal toimub on ikka lahe ja äärmisel võimalusterikas....kas see nüüd varsti juhtub, on iseasi.
Söön popcorni ja ootan, vahel swingides.

"Sander Pikkel"
"Fish"
Ma ju ütlesin, et alla 20 ei tohi müüa.

Kuna turul niikuinii lugemisoskus on alla igasugust arvestust rääkimatta analüüsimise oskusest, siis lepime parem kokku hinnas. Taome hinna siin LHV foorumis ülesse. Nii on lihtsam. Wild wild west.

Palun selliseid üleskutseid foorumis mitte teha.

Tänud, Sandrile, et sellistele asjadele tähelepanu sai juhitud: Vastavalt EL-i turukuritarvitamise direktiivile, võib üleskutse tegijale muidu veel ukse taha külalisi ilmuda.
"meelis07"

Tänud, Sandrile, et sellistele asjadele tähelepanu sai juhitud: Vastavalt EL-i turukuritarvitamise direktiivile, võib vastasel korral, üleskutse tegijale ukse taha külalisi ilmuda.

Päkapikud juba käivad :)
[quote="harley"]
"meelis07"

Päkapikud juba käivad :)

tõesti, terve foorum on päkapikke täis 🤡👹👺🤖💩👾🐱‍🏍🙉🦨
🤮🤮🤮
Fish ju puhus hoopiski külma tuult. Kas tänapäeval tehakse katlaruumis nii?
EV/Sales ratio viimase 4 kvartali baasil siis tänaseks 8.04. IPO hetke ratio oli veel 4.10, mille pealt Märten Kress hindas valuatsiooni soodsaks. Mis on Märten Kressi hinnang nüüd?

Märten Kressi analüüs oli huvitav cherry-picking, kui võrreldi konkurente. Esiteks ei ole õige võrrelda Salesforce, Zendeski ega Hubspotiga, sest neil on olemas terviklik pakkumine ettevõtetele, suurem cross-selling potentsiaal, valitsev turumõju jms, mis õigustab kõrgemat valuatsiooni kui lihtne sõnumite/kõnede API pakkuja (ma isegi ei tea kas TextMagic kõne pakub?).

Teiseks ta ei pannud võrdlusse kohaseid konkurente, sest see oleks võrdluse koledaks teinud, nagu Kaleyra (KLR), Vonage (VG) jt. Vonage osteti hiljuti üle EV/Sales ratio'ga 3.82 (turul kauples ta madalamal, aga ülevõtja peab maksma preemia, et ettevõte kätte saada). Kaleyra on saavutanud laia haarde featuuride ja geograafia osas ja tema EV/Sales ratio on 1.78, seda võib NYSE'lt osta.

Nii et miks maksta TextMagic eest 8.04, jääb mulle suureks mõistatuseks.
Kiirelt panen siia vahele, et TextMagic pole API pakkuja ega CPaaS pakkuja (Vonage, Kaleyra ma ei võrdleks meid).

Meie klient on ettevõtte lõppkasutaja, kellel on vaja web-app-i sõnumite saatmiseks / vastuvõtmiseks, SMS-kommunikasiooni haldamiseks. Meie web/mobile appid on pigem SaaS.

Tagantjärgi mõeldes oleks ehk Varssavi börsilt võinud selle ettevõtte ka võrdlusesse panna:

https://investor.livechatinc.com/
Keegi oskab öelda, miks see aktsiaraamat Nasdaqi lehel ei uuene? Või ta ei peagi?
"gynter"
Keegi oskab öelda, miks see aktsiaraamat Nasdaqi lehel ei uuene? Või ta ei peagi?

First North sektsioon ei uuene.
Börsikella ürituse live striim nüüd järelvaadatav:

https://www.youtube.com/watch?v=mLlxNZJQu7A

"pahurik"
"Visahing"

turg on taksojuhte täis, ma kujutan ette juba seda hala tulevikus, et kuidas nii ja miks keegi ei vastuta languse eest. Teises teemas siin juba keegi nuttis, et kuidas Belief or smth on -20%, et kuidas nii ki IPO üle märgiti.

Kui räägid siis räägi nii nagu asjad olid, mitte ära luuleta. Keegi ei nutnud ega halanud vaid oli kûsimus targematele, et kuidas selline asi loogiline on.
"amatöör"

"pahurik"
"Visahing"

Kui räägid siis räägi nii nagu asjad olid, mitte ära luuleta. Keegi ei nutnud ega halanud vaid oli kûsimus targematele, et kuidas selline asi loogiline on.

Asi on väga loogiline. Enamus kes märgivad, kavatsevad kohe pärast kauplemise algust kasumit võtta. Ülla-ülla: ostjaid on vähem kui "kasumivõtjaid" - mõni isegi algul äkki saab väikse kasummi, edasi läheb ukse ees suuremaks trügimiseks - ja voilaa! Nii see käib.
Praeguseks on alates kauplemise algusest eelmisel kolmapäeval läbi kaubeldud 295K aktsiat 500K'st. Kuna osa sellest on edasi-tagasi siblimine, siis hinnanguliselt 50% märkijatest (=~50% märgitud kogusest, kuna kõigile anti võrdselt pipetiga) on välja saanud. Lühiajaline raha asendub vähem lühiajalise rahaga (ei julge öelda, et pikaajalisega). Lihtsalt saadaolev aktsiate kogus kahaneb ja kahaneb...
nii on jah, aktsia hinda muudavad üsna mikroskoopiliste aktsiakoguste liikumised. Suutsin oma 1000 aktsia ostu-müügiga ka üsna märgatavad jõnksud hinnagraafikul tekitada :D
Topelt post tuli. Alumine õige.
[quote="priidik"]
"Heki Fond"
Praeguseks on alates kauplemise algusest eelmisel kolmapäeval läbi kaubeldud 295K aktsiat 500K'st. Kuna osa sellest on edasi-tagasi siblimine, siis hinnanguliselt 50% märkijatest (=~50% märgitud kogusest, kuna kõigile anti võrdselt pipetiga) on välja saanud. Lühiajaline raha asendub vähem lühiajalise rahaga (ei julge öelda, et pikaajalisega). Lihtsalt saadaolev aktsiate kogus kahaneb ja kahaneb...

Ma nii pessimistlik ei oleks IPO märkijate osas. Tänane aktsionäride pilt on selline.