TextMagic (MAGIC)

"meelis07"
"meelis07"
Ja 14.5 pealt.... start!

Ja sulgumine siis 8.4-l
Päris kenad liikumised!

Edaspidi huvitav näha, kui kiiresti siis käive "normaalsele" tasemele kukub ...

Ma arvan, et hind tõuseb, Kõnealune firma on kiirelt vastanud küsimustele ja mulje neist on algusest peale vaid positiivne ning mulle selline ärisektor meeldib. Sellised meeldetuletused/ teadaanded (meil mulle turvafirma, autoesindus, erinevad kullerteenused) mulle meeldivad. Telefoni teel teavitamine: ei meeldi, pigem SMS. Sellega pigem säästame üksteise aega.
Näis mis saab edasi. Saunumiga oli ka esimestel päevadel palju õnnelike 4-6 euro juures väljujaid.
Kui pikk raha piisaval hulgal akumuleerib, siis tänu piiratud likviidusele võime edaspidi tavapärasest suuremaid mõlemasuunalisi aktsialiikumisi näha. Ettevõttel (ka aktsial) on potentsiaali küllaga. Oluline, et juhtkond suudab värvata ja laiendada oma meeskonda. Usun, et on vaid aja küsimus, mil äri skleeritakse. Kindlasi jääb tulevikku ka küsimus, millal toimub raha täiendav kaasamine, kui on juba veelgi selgem maailma vallutamise plaan realiseerimist ootamas..
"Anette"
Kui pikk raha piisaval hulgal akumuleerib, siis tänu piiratud likviidusele võime edaspidi tavapärasest suuremaid mõlemasuunalisi aktsialiikumisi näha. Ettevõttel (ka aktsial) on potentsiaali küllaga. Oluline, et juhtkond suudab värvata ja laiendada oma meeskonda. Usun, et on vaid aja küsimus, mil äri skleeritakse. Kindlasi jääb tulevikku ka küsimus, millal toimub raha täiendav kaasamine, kui on juba veelgi selgem maailma vallutamise plaan realiseerimist ootamas..

Kõige suurem murekoht on see CRM - ilma seda toodet reaalselt nägemata ei tea kuhu suunas numbrid jooksma hakkavad. Ei taha nagu liiga skeptiline olla aga kui Touchpoint on olemas ainult paberil ja screenshotina, siis see on konkreetne põrsas kotis ning ei tea mis viisil ja kuidas ta materialiseeruda üldse suudab, sest nedele lubadustele vastava CRM valmistamine pole päris nii, et näed nüüd teen ära ja voilaa. Või siis olemasoleva tegevuse laiendamine - loetletakse terve rida tegevusi, mille rakendamiseks peab raha kulutama.

Firma ja juhtkond ise on sümpaatne ning see peamine toode on ka kirjelduste järgi selline ehtne kulla ja labida toode - ma ei ole kokku lugenud nt mitut 2SF sõnumit ma ühe päeva jooksul suudan läbi lapata nt . Aga et sellele mingi kasv sisse ajada, ei tundu nii lihtne.
"priidik"
Kahele eelmisele kriitikanoolele:

1. Artiklis oli väikese free-float-i risk ilusasti teksti sees välja toodud. Artikli eesmärk oli pakkuda vähemalt üks põhjalik eestikeelne allikas, mis ei oleks maksumüüri taga. Eesmärk sai täidetud.

Tõsi, artikkel mainib 2x, et ainult 5.9% aktsiakapitalist tuleb turgu. Aga selle asemel, et öelda suurte rasvaste punaste tähtedega, et see saab tähendama olematatut järelturgu, poetati vaikselt nurka, et "vähemalt esialgu vahetab börsil omanikku tõenäoliselt ikka väga väike osa aktsiaid." Ma saan aru, et IPO peamine mõte oli tekitada optsioonidele mingi turuväärtus ja teoreetiline kauplemisvõimalus, mitte lisakapitali hankimine. Siin aga unustati ära, et kui lisakapitali pole vaja ning pole soovi osalust lahjendada, siis ei teki ka turgu. Oleks võinud lihtsalt ettevõtte kööginurka riputada ostan-müün stendi üles.

PS Ma olen ettevõtte ärimudeli suhtes üsna positiivselt meelestatud, kuid minu arust mindi selle IPO-ga täiesti rappa. Sellest hoolimata, edu edaspidiseks!
Aitäh kõigile investoritele, toetajatele ja kriitikutele. Ettevõtte poolelt vaadelduna läks IPO hästi. Saime avalikuks ettevõtteks ja nüüd on investorid meil "kukil". Just seda oligi meil vaja.

Trades 5,698
Volume 156,242
Turnover 1,409,814 €

Paarile eelmisele kriitikule. Uue toote loomine on riskantne, kuid me ei loo seda tühja koha peale, saame koheselt seda müüa praegusele kliendibaasile. Väike free-float tuleb sellest, et ega meil polnud motivatsiooni väga suurt osa ettevõttest kohe ära müüa. Areneme, kasvame, siis vaatame edasi.
"sven"
Kas on veel keegi jätnud siia kirjutamata, kui mitu eurot ta kasumit sai, kui turu avanedes paki müüki pani?

Kurat, mul ainult kahjum 178€, plaan võib-olla isegi kahjumit suurendada kui selleks soodne võimalus tekib.
"tomv07"
"sven"
Kas on veel keegi jätnud siia kirjutamata, kui mitu eurot ta kasumit sai, kui turu avanedes paki müüki pani?

Kurat, mul ainult kahjum 178€, plaan võib-olla isegi kahjumit suurendada kui selleks soodne võimalus tekib.

Tunnistan ausalt, sain ka kahjumit täna sellega. Plaan oli 25 pealt müüa, eelturg nagu lubas, aga müüsin 8.7 pealt.
Tuli siis 586,6€ lossi võtta.
Börsikella helistamisest väike moment nüüd ka videos, 30 sek.

https://fb.watch/9V_EdFlk1N/

mind huvitaks rohkem, millal võiks midagi kuulda sellest, kuidas äri läheb
"yanek"

Jaanuaris. Täpset kuupäeva ei julge lubada.
"yanek"

Tibusid loetakse kevadel ;)
"mehike"
ise 3kontoga 3x35tk=3x380eur kasumit :)

Ehh, kus jäi kohe silma...ja muidugi ka hinge kriipima, kui omast arust oled nagu parima võimaliku välja pigistanud, aga kuskil keegi saab ikka rohkem: 14,5 (võimaliks max?)- 5 (võimalik min?)= 9,5 €/aktsia * 35tk = 332,5€ ?!

Ehk kuigi kolme kontoga siblisid, siis tegelikult... isegi tuhandet ei venitanud vist välja? ;)

Ja 20% saagist läheb veel Suurele Kotkale.
Mis te norite noore mehehakatise kallal? Hoomamatud (tõenäoliselt esimese IPO-s osalemise) kasuminumbrid ajasid (tõenäoliselt humanitaarharidusega) poisil lihtsalt silmad krilli ja juhtmed krussi ning tung uue investeerimiskeeniuse sünnist laia maailma teavitada võttis hetkeks võimust
"MRK"
"Menace"
14.5 out
ei tea millal me seda hind näeme järgmine kord

juba järgmisel aastal :)

Kui nii edasi, siis võib-olla ka juba sel aastal :)
Nüüd siis suhtarvudena Magic juba kallim kui Modera. Börsile tulles 5 EUR oli tõesti odav, 10 EUR enam mitte.
Ma ju ütlesin, et alla 20 ei tohi müüa.

Kuna turul niikuinii lugemisoskus on alla igasugust arvestust rääkimatta analüüsimise oskusest, siis lepime parem kokku hinnas. Taome hinna siin LHV foorumis ülesse. Nii on lihtsam. Wild wild west.

Ettevõtte on kergelt öeldes "ilustanud" numbreid turule tulles, kui mitte eksitanud. #rahavoog
Ka on paar graafikut pehmelt öeldes hirmu tekitavad. Aga kõik sõltub kuidas presenteerida.

Aga tubli Hustle. Selles osas tuleb ainult kiita ja ehk touchpoint läheb käima. Nii kauaks over and out.
"angelp"
Nüüd siis suhtarvudena Magic juba kallim kui Modera. Börsile tulles 5 EUR oli tõesti odav, 10 EUR enam mitte.

No ikka väga odav kui esimeste minutite hinnaga ostsid. Nüüd ostad rõõmsalt juurde veel ja keskmine sisenemishind aina kukub :)
Eks ta sinna 11 kanti liigub, mida dividendiinvestor analüüsis välja tõi?