Teises sambas LHV + Seesam...

Pisut teise nurga alt ehk kurb lugu teemal: kuidas ma ei saa fondiosakuid vahetada.

Tahan senised osakud LHV vastu vahetada, erinevail üllatel põhjustel. Ei tahtnud sattuda vana või uue fondivalitseja tublide müügiinimeste meelevalda, kes mind kahtlemata roomasõitudega (raadiopromo järgi oleks see nagu ära antud juba, olete tähele pannud?) meelt muutma keelitaksid või võta-sõber-kaasa-saad-dvd-ka-jutuga segadusse ajaksid.
Sestap proovin netis. Ei saa, senine fondivalitseja pole sellist võimalust ette näinud. Proovin pensionikeskuses: ei saa, kuna avalduse täitmise järel vaikimisi avanevas maksekorralduses on tubli pensionikeskuse arvuti juba viitenumbri ära täitnud ja nagu lõpuks selgus, on see vale. Probleemi püstitamisest kuni tänaseni on möödas lähes kuu. Tegin EVKle ettepaneku: kui te ei suuda üht numbrit kuskil andmebaasis ära vahetada, korjake see netis vahetamise võimalus üldse ära ja ärge eksitage tarbijat. Vaikus. 50 krooni eest teenust nagu muda.
Ryan:ma usun et senine fondivalitseja pakub siiski sulle seda teenust ,netis ei pruugi seda võimalust küll olla.
Ja üldse ,minu arust võid sa seda ükskõik millise teenusepakkuja juures teha,andmeid hoitakse ju tsentraalselt

Irw, mehed miks DVD? Pakkuge 500 sulas, vaadake, mis siis toimuma hakkab:P
No mai või - jälle on tsirkus a la pensionisamba selleks aastaks läbi saamas! Eile just seletasin oma armukesele hanoy tornide lahendust... noh nii, et kolmes eri formaadis raamatud kolmes hunnikus laual jne, juhuslikult pensionisammaste baasil.. - krt, see oli viga! On see nüüd paha enne või nii, aga raamatuga virutas ta mulle vastu pead just siis, kui mainisin LHV-d... Ta rsk ütles, et ostab LHV ära ja teeb mulle sambat... ja mitte ainult voodis. Muidugi krt, nüüd on hilja mõelda selle peale, et muska tagasi kutsuda nii ambitsioonika korporatsiooni tankistpositsioonilt - Kristjan ju poiss kui kompvek - äkki ostabki ära. Motivatsiooni nigu oleks. Igaks juhuks jätsin selle talle mainimata.

A vot mina hakkasin kah mõtlema pensioni peale. Noh, et ajada kah natu rulli kokku, et tibin nii ülevalt alla ei vaataks. Ostaks kasvõi NOK-i, kui Cuban õllelauas ei hakaks JÄLLE SEDA JUTTU AJAMA. Rsk, vahel paneb mõtlema, et mis see inimelu hind oli vastavalt eurodirektiividele? Midagi enamat kui 1M ameerika dollarit vist kui ma ei eksi. No mai või - ehk hakkas siis lapsi tegema, õpetaks neile kuidas raha tehakse ja.. - noh võrkturustuse põhimõte. Rsk, sa ju tead kuidas raskelt raha teha.

Või siis tooge üldse raha mulle. Tooge päeval või tooge öösel*. Teen teile rsk järjekordsesse Giga-Mega-Möga-Supermarketisse lillepoe ja teie hinged saavad päästetud. Riskantne? Aga bingo-loto piletit sa ju ikka ostad? Onja.

Ok, see II sammas ON hea. Ei vaidle vastu. Tahaks ka liituda. Aga probleem selles, et meil on juba kodus kaks dvd-pleierit - nüüd tahaks plasma-telerit.

*herr Maurus - "Tõde ja Õigus", Hansapank, LHV jne.
huhh
deepsky - kas seda võiks eesti keelde tõlkida kui "sügavalt pilves"?
lexus rx400h on ikka väga etem. alla 7ga sajani ja bensu v6tab nagu fiat uno.
tegelt koiki naisi saab ainult
te voite muidugi ka hummeri osta..

eestis kui vahegi romantiline oled ei saa ilma maasturita läbi.
kaua sa ikka munakividel pegasuses kaid :p
ostad käsi gps kaardiga ja avastad endalegi ootamatult ohtrad WHAT IF analyyse kaunis eesti looduses. vähegi elegantsema torpeedo kui maasturiga jääd ysna kiiresti kardaanist ilma.

yks inimene pidi eesti riigile väärt olema u 2 miljonit eeku, jäi kuskilt k6rvu.
samas isiklikult ma naiteks ei usu, et mul iial pensioni vaja laheks.

juba praegu on pensioniiga miski 65 aastat.
40 aasta pärast on see ilmselt juba 80-90 aastat.
minu life expendancy on yle 100 aasta.
mis mind siis selle jargneva 70 aasta jooksul ees ootab?

päris kindlasti 1 maailmas6da,
siis eesti majanduse krahh, 3-4 tk
euroopa lagunemine, vene invasioon,
siis hunnik suguhaigusi, miskid lapsed, 2-3 naist,
mitusada tonni prygi, industriaalibänd,
kuskil 40 eluaastal enesetapukatse ja mõnikümmend läheltä piti tilanneta.
juhtub äkki sama mis veneaja pulmakindlustusega? aastapalgast tunnipalk?

see 2% ei ole suur raha et sellest loobumine kurb oleks,
aga people stick with bad choices.
Riq, muidu on su ennustused sinu (meie kõigi) tuleviku osas õiged, aga paar küsimust siiski oleks:

1) Millal sa näed Eestit Venemaale kallale tungimas (ma checkin entsüklopeediast, kas panid enamvähem pihta)?
2) Milline USA president selle maailmasõja kunagi kauges tulevikus vallandab? Jah, tegu on trikiga küsimusega.
Adamski - sorry, tõepoolest kainena Sulle tasuta loenguid ei pea ja LHV foorumites ei käi. Shit ruulib:)