"Offf" Kui thargun ütleb, et kriisi põle, siis kriisi põle. Kui thargun ütleb, et 500 rutsi eest ei saa 200 fps ultra kvaliteediga kolle tulistada, siis ei saa. Kui thargun ütleb, et kõiges on süüdi vingus näud, siis nii ongi... haw, Suur Pealik Thargun on rääkinud.
Kas sa palun valgustaks kust kohast saab 500 euro eest high-end PC, ma ausalt läheks päevapealt töölt ära ja paneks bisnsniksi püsti. Ainuüksi videokaart mis oleks võimeline ultras max settingutel uusi mänge jooksutama maksab tonn vähemalt
Ma ostsin mingi HP läpaka 200 sotiga aasta tagasi. Töötab sitaks hästi. Te olete täiskasvanud inimesed, täitsa siiralt küsin, et kas arvutimäng on teema? Selle asemel, et klaviatuuri toksida võtke naine ja Hot Lips kinkekaart 10 euri ja nautige päris elu. Naine kaissu, vidinad käiku ja elu on lill. Mul naabrimehe naine kogu aeg kuri, sest meea ostis süsinikust maantee ratta, mis kallim kui mu auto. Iga õhtu üritab Amstrongiks saada, kuigi reaalsus on see, et ta on kalli vokiga jobu, kes on unustanud elu lihtsad võlud.
"Offf" Kui thargun ütleb, et kriisi põle, siis kriisi põle. Kui thargun ütleb, et 500 rutsi eest ei saa 200 fps ultra kvaliteediga kolle tulistada, siis ei saa. Kui thargun ütleb, et kõiges on süüdi vingus näud, siis nii ongi... haw, Suur Pealik Thargun on rääkinud.
Kas sa palun valgustaks kust kohast saab 500 euro eest high-end PC, ma ausalt läheks päevapealt töölt ära ja paneks bisnsniksi püsti. Ainuüksi videokaart mis oleks võimeline ultras max settingutel uusi mänge jooksutama maksab tonn vähemalt
Küsimuse esitus kõlab niimoodi, et ma oma elukogemuse baasilt ei hakkaks vastamagi, kuna küsija mu vastust niikuinii ei aktsepteeriks :)
Ma kunagi ostsin oma hetkel kasutuses oleva telefoni hiinast 200 GBP eest, samas UK-s maksis 700. Ainuke lisatöö oli see hiinakeelsest ingliskeelseks saada.
Moraal on see, et paljusid tehnikavidinaid ja juppe saab Hiinast tunduvalt odavamalt, eriti kui olla valmis väiksema valiku ja kompromissidega firmamärkide, haipmudelite jms osas ja pühenduda rohkem tehnilistele näitajatele.
"ivoalaska" Ma ostsin mingi HP läpaka 200 sotiga aasta tagasi. Töötab sitaks hästi. Te olete täiskasvanud inimesed, täitsa siiralt küsin, et kas arvutimäng on teema? Selle asemel, et klaviatuuri toksida võtke naine ja Hot Lips kinkekaart 10 euri ja nautige päris elu. Naine kaissu, vidinad käiku ja elu on lill. Mul naabrimehe naine kogu aeg kuri, sest meea ostis süsinikust maantee ratta, mis kallim kui mu auto. Iga õhtu üritab Amstrongiks saada, kuigi reaalsus on see, et ta on kalli vokiga jobu, kes on unustanud elu lihtsad võlud.
Mõned arvutimängud on aju tühjendamiseks päris head. On isegi päris edukaid inimesi, kes nii arvavad. Kusjuures neil pole ka naiste ja kõige muugagi probleeme.
Sportimine on ka kasulik. Kuigi ma ei näe "süsinikust rattal" mõtet, kuna sport peakski eesmärgi saavutamiseks raske olema. Sepisrauast ratas ja lohvakad riided oleksid ses suhtes ju palju kasulikumad?
Ma olen täiesti nõus et paljusid asju saab Hiinast odavamalt aga antud momendil me räägime high-end PCst jah on võimalik hinda alla saada Hiinast tellides aga mitte nii palju, nagu austatud kasutaja Off väidab
Elon Musk mängib Diablo 4a ja mitte lihtsaqlt casual tasemel vaid ikka tõsiselt, tegi pit tier 140+ ära ja see on tase kuhu 90% mängijatest ei jõua, sest see eeldab mega grindimist, ehk sul peab olema aega. Kust kuradi kohast ta võtab selle aja, jooksutab mitut firmat korraga, lapsed, naised, sotsiaalne elu ja siis leiab aega et 5-6 tundi päevas Diablo 4 mängida
Värskelt hooldatud võimakas arvuti. CPU - i9-10900K Cooler - Dark Rock PRO4 MB - MSI B560 Torpedo RAM - 32gb ddr4 PSU - 750w MSI MAG a750GF Gold SSD - 1TB Kingston NV2 m.2 NVME GPU - RTX 3090 24gb MSI Gaming X Case - Lian Li Lancool 216 korpus Garantii 12 kuud. OK - 1699 Võimalik soetada ka mõne muu videokaardiga. (3070-3080-4070 super,ti) Ja see on kasutatud, poiste poolt kes kes raalivad parimaid tehinguid ja siis panevad sinna oma marginaali otsa ja videokaart on eelmise põlvkonna oma
"thargun" Värskelt hooldatud võimakas arvuti. CPU - i9-10900K Cooler - Dark Rock PRO4 MB - MSI B560 Torpedo RAM - 32gb ddr4 PSU - 750w MSI MAG a750GF Gold SSD - 1TB Kingston NV2 m.2 NVME GPU - RTX 3090 24gb MSI Gaming X Case - Lian Li Lancool 216 korpus Garantii 12 kuud. OK - 1699 Võimalik soetada ka mõne muu videokaardiga. (3070-3080-4070 super,ti) Ja see on kasutatud, poiste poolt kes kes raalivad parimaid tehinguid ja siis panevad sinna oma marginaali otsa ja videokaart on eelmise põlvkonna oma
CPU - i9-10900K <- vana Cooler - Dark Rock PRO4 <- ei huvita MB - MSI B560 Torpedo <- ei huvita RAM - 32gb ddr4 <- tänapäeva norm PSU - 750w MSI MAG a750GF Gold <- ei huvita SSD - 1TB Kingston NV2 m.2 NVME<- tavaline GPU - RTX 3090 24gb MSI Gaming X <-ahi Case - Lian Li Lancool 216 korpus <- ei huvita
Ma ostsin oma venna lapsele second handist lambiarvuti paari soti eest. Inteli 6800 seeria, 256SSD, 400w toide, aknaga korpus, vesijahutus. Siiamaani mängib sellega neid mänge, mis talle meeldivad(fort) ja teda absoluutselt ei koti, mis seal karu kõhus on. Tänapäeva noored ei tea enam isegi seda, misasi fail on. Seega su väga täpselt ära kirjeldatud PC konf ei koti kedagi enam. Eilne päev.
Mu 6a tagasi hoolikalt kokkulahmitud AMD 3700x kast on ürgaeg ja suvaline poest toodud läpakas toodab täna paremini kui see. Soft läheb lihtsalt järjest rohkem perse.
"siretsch" Oot kui 500ga gamer pcsid pakutakse, siis võtaks isegi, kaua seda CK3 ikka konsoolil taguda jaksab…
Calvin Kleini uus lõhnaõli seeriast 3?
Mu kast jooksutab ära dune2, fallout1,2 ja mad max ning farcry5 ja olen või sees omadega. Uuemad mängud on enamasti halvad, nööri mööda kästakse joosta.
Ei ole halvad kõik uued mängud, proovi Diablo laadseid mänge, Path of Exile näiteks, sa võid oma tegelasest teha enamvähem mida iganes, tahad loopida 100 fireballi korraga, aga palun asjad selleks on olemas sa lihtsalt pead ise välja nuputama kuidas selleni jõuda, ehk saad nuputada ja saad ka actionit
Crusader Kings 3. Mängimise valikud on macos, ps5 ja switch. AAAd ja shooterid saab pmst psi peal tehtud, aga klaverit ja hiirt tahaks CK3 ja teised strateegialoomad. Ka Baldurs Gate 3. Steam Deck iseenesest rahuldaks selle vajaduse.
Kellele nagu päriselt HEAD mängud huvi pakuvad, soovitan kiigata siia! NB! See ei ole ODAV. See tuleb võrreldavas suurusjärgus tutika AAA 2024 tasemega. Minul on selle jaoks "ajastutruu originaal" ja teistel pereliikmetel DOSBOXid (sest ega ma Warcraft2 ometi üksi mängi). thargun vaatab asja valest otsast. Uus kraam maksab midagi segast ehk 1-3 kolm kuud kuni tuleb "uus ja veel verisem äär" ... aga proovi sa 21" tollist Iiiyama või Soni profi-crt-d ostma minna, siis näed mis on hinnanumber. Roland MT-32 - piilu järelturu hindasid. Neile, kellele meeldib RPG-d "grindida" soovitan originaal Zorki. Selleks tuleb muidugi hankida eelnevalt sobiv riistvara
Ma olen kogu aeg arvanud, et ma olen ainus mängur siin:) Minu isiklik kogemus on see, et tegelikult pole neid tippkaarte vaja. Mida vähem detaile pildil, seda kergem on keskenduda olulisele. See siis puudutab mänge, kus reaktsioonikiirus on tähtis.
Kunagi sai mängitud Quakei ja Unreal Tournamenti jms, seal paremad sägad kasutasid kineskoope ja 120hz, ma pole sellisel tasemel kunagi mänginud. Lemmikmängud on ka nii vanad, et neid jooksutab pmst iga kalkulaator (Half Life 2 nt).
"siretsch" Kunagi sai mängitud Quakei ja Unreal Tournamenti jms, seal paremad sägad kasutasid kineskoope ja 120hz, ma pole sellisel tasemel kunagi mänginud. Lemmikmängud on ka nii vanad, et neid jooksutab pmst iga kalkulaator (Half Life 2 nt).
Päris Iga Kalkulaator ikka ei jooksuta. Vastupidiselt üldlevinud arusaamale, isegi 386DX, isegi max-cache eleet emaplaadiga ei suuda jooksutada DOOMi muul moel kui "natuke reageerivam slaidiesitlus". Küll aga saab hinge sisse Overdrive protsessori abil. Siis muidugi tuleb uus "pudelikael" -- ISA. Selle vastu aitab IBM PS/2 liin, kui keegi suudab kiire MCA graafikaaardi hankida. Või "hübriid" 386/486 mobo VLB-ga. Aga praktikas on meil siis ikkagi 486 386 "nahas" Ehk siis teatud piirangud on. Sellised piirangud leiab üles ka uuema riistvara ja teatud "epohhi defineerivate" mängude vaates. Mida uuemaks aeg läheb, seda "hägusemad" piirid on. Half Life 2 muide SAAB suruda tööle esimese põlvkonna 3D kiirenditega, kui natuke sortsu häkkida ja mõned kontrollid eemaldada. Pilt pole muidugi kuigi kaunis.
HL2 jooksis mu esimese "päris" palga eest ostetud "päris" oma arvutil, mis oli mingi Ordi juust läpakas :D Ta vapralt jooksutas igasugu kraami, tegelikult, ja oli väga tubli tööloom Aga ma jah otseselt mingit rigi ei ihale, AAA asjad saab konsoolil ära tehtud.
Mulle lihtsalt strateegiamängude puhul absoluutselt ei meeldi radiaalmenüüd, ainus, kes seda suudab talutavalt teha, on Anno 1800 mingil põhjusel. CK3 on nagu... okei, aga klaveril on ikka väga palju parem. Stooripõhised mängud ongi tegelikult mõnusam teha kuskil diivanil kudedes, nt ACOriginsis mööda kõrbe joosta või Hogwartsis lennata.