Olen tähele pannud, et siin foorumis on mitmeid tehnika- ja IT-huvilisi. Ilmneb see näiteks investeerimisfoorumi Nokia ja Apple teemades. Nood teemad peaks olema finantsilise hõnguga, kuid on näha, et inimestele meeldib juttu ajada ja uudistest teatada ka just mitte finantsilise küljega seotud asjades. Mul on pidevalt nii, et mingi päris huvitav uudis hakkab kuskil silma, aga ei oska kuhugi paigutada või ei oma erilist väärtust sealsetes teemades. Eesti jaoks on omaette IT-sektori teema aga olemas.
Ühesõnaga, siia läheb kõik: Microsoft, HTC, Adobe, «write once, debug everywhere» Java, «Flash is dead. Long live HTML5!», Intel, patendisõjad, keegi ostab kellegi, Photoshop on nii 100x parem kui Gimp, Linux imeb lurinal, desktoparvuti tulevik, kui mõttekas on PHP-s operatsioonisüsteemi kernelit programmeerida ja C++ kasutades veebi treida, enda visioonid, kirumised… Mis iganes. Kurilka, noh.
Ma ei tea, kas nii sügavale laskumiseks leidub piisavalt publikut, aga miks mitte ei võiks keegi kurilkas öelda lõpuks välja tõe, et K&R mehed pistku oma kood endale per$e.
K&R
while (x == y) {
…// bla bla
}
Allman
while (x == y)
{
…// bla bla
}
… on 4 tühikut. Miks just 4 ja mitte 2? Sest, need mehed, kes joondavad oma koodi 2 tühikuga, teate, pistke…
No ma teen otsa lahti. Ma ei tea, kas siin foorumis see kuu aega vana uudis kajastus, aga alates 1987. püsinud:
on nüüd:
Microsofti ajalugu tuletab meelde Windowsi ajalugu. Noh, seda:
Win 95 - hea
Win 98 - sitt
Win 98 SE - hea
Win ME - ooo bljää, ei kommentaari
Win XP - hea
Win Vista - sitt
Win 7 - hea
Win 8 - no saate aru küll juba, et tuleb oodata Win 9-t.
Või kus olid kunagi ilusad ajad 95/98/ME kasutades. Programm hangus, oli kohe operatsioonisüsteem ka koomas. Mac OS mehed on muidugi piisavalt targad, et oskavad õigel ajal vaikida ja ei võta oma käkki teemaks. Ma mõtlen ikka Mac OS-i, mitte OS X-i.
Floppile mahtus 0,5 MP3-e ja kuidas ma CD-kirjutaja ostsin jumal teab mitmetuhande krooni eest. Kuidas sai mängitud ülihea graafikaga mängu:
Ja kuidas ma istun nüüd üksi viinapudeliga arvuti ees, kuulan seda ja nutan taga kadunud noorust.
Kuigi vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem, on siiski tänapäeval mõned asjad paremad. Saab vähemalt kasutada internetti normaalselt selleks, milleks see on loodud.
Olid ajad. Dial-upiga pidi pilt 1 min laadima, et jõuda rinnanib… Ah, las ta olla. Ma taktitundelise inimesena ei hakka ka uurima, et mida te teete PÄRAST LHV foorumit.
Skype on pannud üles beetaversiooni oma veebilehest, mis on microsoftilikus Modern UI stiilis. Microsoft ise on juba mõnda aega oma veebilehte näidanud Modern UI stiilis.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung saavutas väikese võidu Apple'i üle USA-s: Samsung Wins Court Order Lifting Galaxy Tab 10.1 Sales Ban
Muidugi Samsung üritab Apple'it vastu peedistada. Mis sihikule võetakse? Kõik Apple'ile pappi sissetoov + uus iPhone 5:
Samsung: Sorry It Took So Long to Sue Over iPhone 5. We Had to Wait in Line to Buy One.
Ma kardan, et ma suren naerukrampide kätte ära, kui Samsungil see läbi läheb:
In an amendment to a lawsuit it originally filed in April, Samsung alleges the iPhone 5 violates the same eight patents allegedly infringed by the iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch, iPad 2 and the new iPad.
Vandenõuteoreetikutele ka midagi:
Samsung claims foreman lied about his past to get on Apple v. Samsung jury
Lõik:
More significantly, the brief notes that Hogan disclosed being involved in only one lawsuit—failing to mention that he was sued by his former employer Seagate Technology, a company owned in part by Samsung. That lawsuit, which demanded Hogan pay back certain house payments that Seagate had assisted him with, ultimately caused Hogan and his wife to file for bankruptcy. "Mr. Hogan’s failure to disclose the Seagate suit raises issues of bias that Samsung should have been allowed to explore in questioning and that would have triggered a motion to strike for cause or a peremptory strike," write Samsung lawyers.