kellele punane värv lemmik on sellel on täna lisaks eilsele lillede rohkele naistepäevale veel tänagi lust ja lillepidu
Aga, kui punane ei meeldi, tasuks vaadata euroopa poole :P
mitte ainult euroopa poole, ka Soome aktsiad näitavad viimastel kuudel peamiselt rohelist värvi
mulle meeldib nii punane kui roheline värv (see teine siiski pisut enam), aga ei meeldi mõttetud päevakäibed. Välja arvatud mõned erandid on kohaliku börsi käibed ikka üsna tagasihoidlikud:))
Mida suuremad börsihaid arvavadkaua see jama kestab siin börsil?
Siis kui lumi läinud ja puud hakkavad lehte minema, koos lehtedega hakkavad hinnad ka kallinema.
Globalnet. Siis pole mingit jama kui võitled turuga. Vaheta koos turuga suunda ja osta putid ning jääd langust lausa ootama.
momentum ma ei jaga seda putide värki.See liiga keeruline
Nooo, aga siis on ju õige aeg õppida. Pea ees ära sisse hüppa, aga hakka vaikselt uurima. Turuga võitlemine või turu pärast tõmblemine on ju täiesti mõtetu. Kas suure massi vastu on võimalik üksi saada? Ei ole. Aga miks siis üldse üritadagi?
globalnet
Kolmapäeval tutvustab TÕNNO VÄHK radissonis opsioone, soovitan käia. Kui midagi jääb arusaamatuks on võimalus küsida. Mina katsetasin virtuaalis ja aitas päris tõhusalt aru saada.
Kolmapäeval tutvustab TÕNNO VÄHK radissonis opsioone, soovitan käia. Kui midagi jääb arusaamatuks on võimalus küsida. Mina katsetasin virtuaalis ja aitas päris tõhusalt aru saada.
vaatasin aktsiaraamatust, et kui veebruari alguseks oli NORDEA BANK FINLAND PLC CLIENTS ACCOUNT TRADING
veel järel 148 000 Baltika aktsiat, siis tänaseks on tal 41 000 neid veel järel.
Ime, et aktsia veel üle 14 püsib sellise teguviisi peale.
Kusjuures see fondike ostis need oktoobris 6.80 -ga BRF-i müügist
ja ilmselt siis on otsustanud kõik maha müüa ja meie taksojuhtide taskust rabatud kasumiga (ca. 20 milj. krooni) üle lahe jalga lasta, seal ju börs koguaeg roheline viimasel ajal.
veel järel 148 000 Baltika aktsiat, siis tänaseks on tal 41 000 neid veel järel.
Ime, et aktsia veel üle 14 püsib sellise teguviisi peale.
Kusjuures see fondike ostis need oktoobris 6.80 -ga BRF-i müügist
ja ilmselt siis on otsustanud kõik maha müüa ja meie taksojuhtide taskust rabatud kasumiga (ca. 20 milj. krooni) üle lahe jalga lasta, seal ju börs koguaeg roheline viimasel ajal.
Kohutav lihtsalt.Siin on nagu katk kallal.Siis ei ole muud kui lihtsalt oodata.Tallinna on mul momentum liiga pikk maa sõita ja ei ole niimoodi aega ka.Kas sa ise ei võiks mulle siin eraviisilist tasuta kursust teha :-)
globalnet
Tasuta saadud asjad ununevad kiiresti. ;)
Tasuta saadud asjad ununevad kiiresti. ;)
e. siis, mis kergelt tuleb see kergelt ka läheb.
samas elan totaalsel kokkuhoiureziimil ja ei luba endale hetkel midagi kulutada.
miks tallinna börsil stoppe kasutada ei saa?
Taaskord üks üsna 'aktiivne' päev :)
Kas toimub ka üldse midagi või ei... ainuke asi, mis tallinna börsil tõuseb, on aktsionäride vererõhk vist.
Pigem ei...
Tänane kogukäive on ~2.7 mln EEK.. päris tugev saavutus.
Tänane kogukäive on ~2.7 mln EEK.. päris tugev saavutus.
PUHKA RAHUS TALLINNA BÖRS,AAMEN