Tallinna börs

Mina ei usu enam mingitesse ida-euroopa korraktsioonidesse.Need peaks ammu läbi olema.Mida see meie enda börs muudkui kiratseb ainult?Uus aasta on juba alanud ja elu peaks juba uut hoogu sisse saama.Kõik on aga vastupidi.Ainult punetab.Mis asja mõte on?Kes on need inimesed, kes on huvitatud punetavast börsist?

Ja sinu mure seisneb millest?
Punetavast börsist on huvitatud need, kes on huvitatud aktsiahinna langusest. Näiteks ka mina hetkel passin, et midagi odavalt kätte saada (siis müües kaotab vähem).
MSM on positiivselt meelestatud :)
keegi balti börsil shortinud on aktiivsemalt ?
Kas jutt jääb Tallinna Börsi (eesti stockide) ümber või kisub samasuguseks nagu teema Balti Börs?
vist vähe vale teema oli, sry :)
Ühesõnaga hakake nüüd börsi roheliseks taas viima,sest kevad algab ikka rohetusega :-)Kui tahame kõik kasumeid teenida on vaja aktsia hindade ülespoole liikumist.Kas te mõistate mind?
globalnet, istud mõne kahjumi otsas?:P
aga jah, head soovitused muidugi.
Njah ega ükski turg püstloodis aastast aastasse üles ei torma. Eelmine aasta vist pigem selline, et tuttav sai Hansaga hea kasumi, järelikult börsil on võimalik kõvast teenida, peab ka raha paigutama. Lähim turg selleks on meie kodukas, valime kinnisilmi või loosi tahtel ühe aktsia ja ostame. Kui kuuga 100% teenitud ei ole, siis oleme paanikas.
OMXT'st on moodustumas korralik langustrend, nüüdseks on siis läbikukutud ka kahekordsest toetusest 657 punkti peal.
loll saab kirikus ka peksa, suur loll saab sel aastal Tallinna börsil peksa
tiny,
Kas võiksid täpsustada oma mõttekäiku. Kas tegemist oli kriitikaga minu TA oskuste kohta (sel juhul paranda ja esita õige versioon)?
marek84, ära võta südamesse. Rohkem enesekindlust. Oluline, et sa ise endasse usud. Kogemus tuleb ajapikku :-)
Tegemist oli fakti konstanteerimisega! Sellel ei ole mingit seost minu hoiakuga turu suhtes.
tiny pigem kommenteeris ma usun, seda naabrimehe hansa võitu!? või ma eksin?
Eesti on majandustsükli tipus ja tark inimene ei otsiks sel aastal suurt kasvu meie börsilt. Vaadake parem Balkani poole:)
tiny,
kui Eesti on majandustsükli tipus, kus siis teiste balti riikide börsid on?
Leedu on veel pisut söödav, Lätis hakkab varsti vesi keema
Samas on börs ikka veel punane.Miks te aktsiaid ei taha osta?Milles küsimus on?Hakake juba intensiivsemalt ostma.
globalnet, LHV pakub nüüd ka lühikeseks müümise võimalust. Mhmm, kas ka Tallinnas?