Tallinna börs

Noh , ma arvan , et sa kavaldasid meid nüüd tõesti üle , me lootsime iseenesest , et sinu rahast saame veel oma paar kuud söönuks , siis oleks kevad-suvi käes ja metsast saaks juba värsket peale , aga nüüd .... nüüd vist on kõik tegurid krahhi alguseks täitunud . Oh globalnet , globalnet , vedasid meid alt ...
no sorry arvon aga ei näe Tallinna Börsil hetkel mingit head perspektiivi.See on nagu kasiino praegu,mis ainult raha sööb :-)Arvan,et selline väike eemalolek ja kevadine tuulutus mõjub mulle väga positiivselt ja toob värskus ja uusi ideid ning mõtteid.Kevad algab tavaliselt rohetusega ja pöördub sügiseks punasesse vähemalt loodus on seda aegade algusest saadik näidanud.Tallinna Börs aga üritab kevadet alustada punasega :-).Loodusega võiks ikka kooskõlas olla aga mitte sellele vastu töötada.
globalnet müüs Baltika.

K: Kas see on lõpp?

V: Ei püha üritus kestab edasi, ...

Peale koma ma ei hakanud seda kuulsat filmitsitaati edasi kirjutama, et vältida võimalust, et keegi saaks asja isiklikult ja solvavalt võtta ;) Kes aga ei tea ja tahab teada, mis sealt edasi tuli - ostke või rentige "Viimne reliikvia"

Ja mis puutub rohelusse väljas, siis Eestimaal on loodus enamasti hetkel valge või siis kohati must.
globalnet
kas Tanel Soots pole sinu sugulane?
ei ole kuulnudki
lumega sulavad ka aktsiad :)
ja kevadel rohu tärkamisega hakkavad aktsiad tõusma...
Ja siis tuleb sobival hetkel niiduk?
:)
humoristid
nii et jääb ainult Saku dividendid ära oodata
Mina võtan tse'd just hea testkeskkonnana, käibed on väikesed, kasumid-kahjumid (kui just ise hullult vaeva ei näe) samuti. Saab katsetada kõhutundeid ja igatsugu ajakirjanduslike ja muude sahinate mõju reaalsusele. Samuti on mängus reaalne (enda) raha, mis hoiab vaimu ärksana. Välisbörside kahjuks räägib info keerulisem kättesaadavus ja oluliselt suurem töömaht.
saku dividendid ei ole halb mõte aga mind teeb saku juures natukene murelikuks,et aktsia ei liigu enam ülespoole.Samas tulemused olid ju firmal igati korralikud.Kardan,et kui praegu siseneda siis enne dividende tuleb kohutavalt kiire kukkumine ja kahjum on taas vältimatu.
Kui kauakese siis vanade tulemuste peale see kerkima peaks? Minu arust on loomulik see praegune paigalseis või siis pisike kõikumine paigalseisu ümber edasi-tagasi. Väga loogiline loom see Saku Aktsia.
miks enne dividendi jagamist...ikka pärast tuleb kiirelt vabaneda ...kas just kiiremini kui Tallinki omadest - 3min ja 57 sek oli viimase aktsia hoidmise aeg :))
Õige jutt see rohu tärkamine, niiduk tuleb kevadel dividendide näol, mis aktsia hinnal vastava jupi pealt maha niidab:)
ärge unustage kiire realiseerimise juures+-30 päeva reeglit,kahjumi puhul
mis reegel?
Mesilane viitab vist dividendioptimeerijate vastu võitlemise reegilie. TAL1T aga dividendi ei maksa lähitulevikus nii et spekuleerige julgesti!
jus,just.maksjate puhul tuleks siiski jälgida,makseraporti foorumis teema üleval