Märtsi jooksul laekus linnaeelarvesse 530,3 miljonit krooni, kulutati aga 537,7 miljonit krooni.
Perioodi alguses oli rahajääk -50,5 miljonit ja lõpus -57,8 miljonit krooni.
mulle tundub pigem see,et kui loen neid komme siis siin oleks nagu savisaare vihkajate ühing koos ja samas ka delfi kommentaarjumi hõnguline ärapanemine.
isegi siis kui savikas kaoks ei muutuks midagi ju odavamaks või paremaks.
jn. tead siis oleks igasugu möla ja sulaselget inimestele koti pähe tõmbamist kordades vähem.
Saaks tegeleda oma asjadega mitte ei peaks oma raha eest mingit poliitikute kraaklemist pealt vaatama.
Saaks tegeleda oma asjadega mitte ei peaks oma raha eest mingit poliitikute kraaklemist pealt vaatama.
jn.
siin on koos keskmisest targemad inimesed, keda ei ole võimalik ära petta keskerakondliku demagoogilise bullshitiga.
paremaks muutuks see, et suuremad Eesti linnad ei oleks pankrotiohus.
siin on koos keskmisest targemad inimesed, keda ei ole võimalik ära petta keskerakondliku demagoogilise bullshitiga.
paremaks muutuks see, et suuremad Eesti linnad ei oleks pankrotiohus.
no ja ansip siis ei tõmbagi kotti pähe või?nali ruudus
jn.
see, mis sa praegu siia kirjutasid oligi keskerakondlik demagoogline bullshit
loe see läbi ja ütle meile, millise reegli vastu just eksisid: http://memokraat.blogspot.com/2008/12/kuidas-nad-seda-teevad-poliitilisi.html
see, mis sa praegu siia kirjutasid oligi keskerakondlik demagoogline bullshit
loe see läbi ja ütle meile, millise reegli vastu just eksisid: http://memokraat.blogspot.com/2008/12/kuidas-nad-seda-teevad-poliitilisi.html
keskmisest targem inimene ilmselt ei kommenteerigi siin foorumis ma arvan.
nagu viimased postitused tõepoolest ka kinnitavad
jn. jumal tänatud vähemalt et kuna sa siin foorumis kommenteerid siis sa ei ole keskmisest targem. Väga nõme oleks asju arutada keskmisest targemate inimestega.
Mis Kera noortekogu siin nüüd lahti lastud on? Mingi atesteerimine?
keegi võiks edgarile kuuli pähe lasta,soovitan soojalt,vägivalda ma ei propageeri
no nii hull see asi nüüd ka ei ole, sest sel juhul jääksime ilma suurest kogusest heast huumorist ja meil ei oleks olemas ehtsat näidet teemal kuidas lihtrahvast lollitada.
Ütlen ausalt, vaatan meest ja üritan tema käest õppida, tihtipeale saab uusi trikke ja nippe lihtrahvaga suhtlemiseks.
ma oleks nõus kui eestis oleksid enamus inimesed pooltki nii intelligentsed kui siinsed jutuvestjad,aga kuna se jorss suudab oma lolli ila mingitele vähearenenud või siis vanadele inimestele selgeks teha,kellest päris suur enamus eesti rahvast koosneb hetkel(suurem enamus veel mitte eestlasi) ,siis EI konkreetselt kuuli võiks saada se tyyp,ja ma oleks rahul..Ma ei propageeri vägivalda endiselt.Kuul võib lennukilt pähe kah kukkuda
ah, well, tead maailmas on läbi aegade olnud palju hullemaid ja karmimaid inimeste lollitajaid.
jn ("loe -junn") sattus siia koos selle artikliga. ilmselgelt poliitilises aktiivsuses kibelev nürinäpp ja mannetult kogelev võõrkeha. Mõistad ju isegi, et siia ei mahu " poliitiliselt kallutatud" demagoogia. See ei ole jätkusuutlik ja ei võeta Su kommentaare tõsiselt. Nalja saab Sinu kulul juba küll!
jn võiks lugeda ka kui jaan
oi jn, see sinu kommentaar oli ikka kümnesse ''keskmisest targem inimene ilmselt ei kommenteerigi siin foorumis ma arvan.''
just täna sõitsin linnas ja vaatasin mis tasemele on läinud keskerakond taaskord oma kampaaniatega. teiste mustamine on ikka ülimalt ebainimlik asi ükskõik mis ka siis see teinepool on teinud või pole teinud
R
just täna sõitsin linnas ja vaatasin mis tasemele on läinud keskerakond taaskord oma kampaaniatega. teiste mustamine on ikka ülimalt ebainimlik asi ükskõik mis ka siis see teinepool on teinud või pole teinud
R