P.S.
j.n. ja kui sa peaks välja ütlema, et Ansip ja Laar on majanduslanguses süüdi, siis ma tulen sulle isiklikult virtuaalselt kallale ja taon nii kaua, kuni iga viimane keskerakondlane aru saab, et Ansit ei lasknud Lehman Brothersit pankrotti ja Laar ei korraldanud ülemaailmset krediidikriisi ning et riik ei loo töökohti, seda teeb erasektor ja ettevõtjad, keda teie soovite rõõmsalt lower keskklassi tagasi maksustada.
Sebin, ära aja erinevaid termineid kas meelega või kogemata segi. Võiks teatud reservatsioonidega nõus olla et poliitikuna on Edgar enamikest meie tegevpoliitikutest üle aga seda ka sel juhul kui poliitiku üleoleku ainsaks kriteeriumiks lugeda oskus sõltumata meetoditest panna võimalikult suur hulk inimesi ennast jumaldama ja enda poolt hääletama. See oleks selgelt liiga kitsas kriteerium aga saan aru et paljudele see imponeerib. Inimesena üleolek? Inimesena on Edgar taandaareneneud nulli lähedale kui me inimeseks olemise all peame silmas käitumist teatud üldtunnustatud eetika ja moraalistandardite kohaselt. Mul oleks raske nimetada Eestist kohaliku tipptaseme poliitikuid kellest ta inimesena üle võiks olla
Ärge mulisege, Edgar on ainuke poliitik Eestis. Laar oleks kah kui ta oleks (audio)visuaalselt representeeritav
Edgari ja co käitumine ei ole eetiline ei utilitaarsest ega ka teontoloogilisest seisukohast. Ammugi ei mahu selle pundi toimetamised Kanti kategoorilise imperatiivi raamidesse mitte kuidagi. Pigem on tegemist jõuguga, kes võimul püsimiseks kasutab absoluutselt kõiki vahendeid, nii seaduslikke, jokk seaduslikke kui ka ebaseaduslikke ja kõikke seda selleks, et endale kena äraelamsit tagada, sest erasektoris oleks suurem osa nendest pässidest üks üsna keskpärane jõuk tölle, kelle tegelikud võimed ja töötasu väga kiiresti omavahel korreleeruma hakkaksid.
Võimalikuks osutub kõik eelpool nimetatu aga seepärast, et nagu Cynic mainis, praktiliselt iga teine inimene tänaval, kes vastu tuleb, on ilma ajuta.
Võimalikuks osutub kõik eelpool nimetatu aga seepärast, et nagu Cynic mainis, praktiliselt iga teine inimene tänaval, kes vastu tuleb, on ilma ajuta.
kas tõesti on ets visuaalselt representeeritav? lol
Huh, pp1 viimane kommentaar pani mind kohe google järgi haarama. Kahjuks ei tea toogi, mis loom on "teontoloogiline seisukoht". Äkki keegi aitaks?
http://www.eetika.ee/moraal/teoreetiline_eetika/deontoloogia
anoogen - jah, ets on (eriti audio)visuaalselt täitsa esinduslik :)
P.S. siin tehti puust ja punaseks - ei tasu kasutada võõrsõnu kui ei tea mida nad tähendavad või ei oska neid kirjutada, võtke õppust, seltsimehed foorumlased!!
P.S. siin tehti puust ja punaseks - ei tasu kasutada võõrsõnu kui ei tea mida nad tähendavad või ei oska neid kirjutada, võtke õppust, seltsimehed foorumlased!!
Krt, ei jõua mu iroonia alati kohale... :)
;)
Mina ajan kõik edit nupu kaela. :)
WN- ma heal meelel kasutaks deontoloogia asemel mõnda eestikeelset vastet, tead sa kuidas see võiks kõlada?
WN lubage siis jääda teiega eriarvamusele :) ( ilusate vihmavarjuhoidjate omamine ei ole veel tõestus ) :)
Eriarvamused on huvitavad, kuhu me jõuaksime kui kõik mõtleksid ühtemoodi :)
P.S. Et kellelgi ei tekiks ekslikku arvamust et ma olengi "selline" siis igaks juhuks mainin ära et minus tekitab ets sama või veelgi tugevama okserefleksi kui teistes siinsetes kommentaatorites :)
P.S. Et kellelgi ei tekiks ekslikku arvamust et ma olengi "selline" siis igaks juhuks mainin ära et minus tekitab ets sama või veelgi tugevama okserefleksi kui teistes siinsetes kommentaatorites :)
puhkapojad
Edgari ja co käitumine ei ole eetiline ei tulemuste aga ka nende saavutamise viiside seisukohalt ...
Kuidas tundub?
Edgari ja co käitumine ei ole eetiline ei tulemuste aga ka nende saavutamise viiside seisukohalt ...
Kuidas tundub?
IMHO LHV-l on kasulik see teema vähemalt vaba teema alla ära kolida. Hetkel on see investeerimise teemas ja kõlab nagu LHV ametlik seisukoht (et ES-le tuleb kuul pähe lasta ja valimisõigust peaks piirama).
Sõimlejad võiks minna kinno ja vaadata filmi Variautor ning mõtiskella veidike sealse peamise kõrvalosa ja mõne eesti valitsuskoalitsiooni poliitiku tegevuse sarnasuse üle.
Sõimlejad võiks minna kinno ja vaadata filmi Variautor ning mõtiskella veidike sealse peamise kõrvalosa ja mõne eesti valitsuskoalitsiooni poliitiku tegevuse sarnasuse üle.
raulir
kas sinu mula on ka LHV ametlik seisukoht? siin ta ju on!
kas sinu mula on ka LHV ametlik seisukoht? siin ta ju on!
Ma teen padruni raha välja 50mm'le. Et ikka kindel tulemus oleks. Poole-Toobalile aitaks 9mm kah vist...
teate mehed sellel tasemel kommentaaridega minge ära keskerakonda, üherealised nõmedad laused a la pane ennast põlema, on siiski keskerakonna stiil, ja kuna te paistate olevat täpselt selle mentaliteediga siis kolige delfisse või edgari juurde. See koht siin on natuke sisukama möla jaoks. Ahjah vabas teemas on teema pealkirjaga Bunny ja ... seal võib samuti oma sisutühja padruni ja ansipi juttu ajada. Seega härrased häbenege.
toetan raulir`
1
üsna kahju kaasmaalased,
kuhuni võib,ei või
toetan raulir`
1)ümber kolida
2)ette mõelda
peataga mõistmatus
9
1
üsna kahju kaasmaalased,
kuhuni võib,ei või